| Lezio | Дата: Неділя, 2008-09-21, 16:12 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1 [2%]
Статус: Offline
| В четвер на вулиці Замарстинівській 25 вкрали скутер!!!!!!!!!!!!!!!! Peugeot speedfight 50сс єдиний у Львові синьо чорного кольору, з рожевими плямами.. Пластик щойно помальований (фарба мягенька ніби свіжа). Відсутні передні повороти (вони в мене), плями від рук на задній частині, мій нік наклейний під лаком, відсутній нижній пластик (він в мене), глушник варений з внутрішньої сторони. Буду радий за любу інформацію 80632649083 Олег!!!!
"України слава ляже поміж народами!" Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)
Повідомлення відредагував Lezio - Неділя, 2008-09-21, 17:08 |
| |
|
|
| Veber | Дата: Вівторок, 2008-09-23, 20:14 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 0 [0%]
| Колись здається його бачив, дуже сподобався вигляд - запамятовується. Тому як тільки десь зявиться - треба буде простежити базу чи на місці розібратися, хто за кермом. А скутер справді - оригінальний. Якщо не вивезуть зі Львова - обовязково попадеться. Додано (2008-09-23, 20:14) --------------------------------------------- Колись здається його бачив, дуже сподобався вигляд - запамятовується. Тому як тільки десь зявиться - треба буде простежити базу чи на місці розібратися, хто за кермом. А скутер справді - оригінальний. Якщо не вивезуть зі Львова - обовязково попадеться.
Скутер Defiant Arteco 50QT
|
| |
|
|
| Lezio | Дата: Середа, 2008-09-24, 00:26 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1 [2%]
| Ще одне прохання! напишіть хто які знає телефони магазинів і сервісів скутерів чи мототехніки по Львову і Львівській області! а також хто ставить свої скутери в гаражні господарства запитайте при можливості в чергових чи не бачили подібного скутера! Наперед дякую!
"України слава ляже поміж народами!" Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)
|
| |
|
|
| Veber | Дата: Субота, 2008-09-27, 22:44 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 0 [0%]
| Напиши, як вкрали, які були протиугонні засоби? Для інших буде урок
Скутер Defiant Arteco 50QT
|