Create site free
Допоможіть з ремонтом скутера 125сс. - Китайці - Обговорення скутерів - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Четвер, 2012-02-09, 04:37
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Допоможіть з ремонтом скутера 125сс. (Порадьте якогось майстра.)
Допоможіть з ремонтом скутера 125сс.
MKS125Дата: Четвер, 2010-01-14, 13:12 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
В мене скутер 125сс. Є маленька проблема- не заводиться. Коли кручу електростартером звіснго він "жуже" і "пчихає", але не заводиться. Коли я зняв шланг з кришки клапанів, який призначиний для викідів картерних газів і приставив палиць до отвору то відчув сильний потік вітру. Після цього я зняв цю кришку, але побачити звідки саме втікає компресія я не зміг. На мою думку це може бути пробита проклатка між головкою клапанів і циліндром, але не хочу розбирати бо потрібно знімати розпрідвал який сидить на своїх мітках, боюсь не позбивати. Адже це тільки припущення що шипить іменно між головкою і циліндром.
Якщо Вам відомо як розбирати то підкажіть з чого потрібно починати щоб не нашкодити, або порадьте майстра. Пишіть....

Повідомлення відредагував MKS125 - Четвер, 2010-01-14, 16:26

sashanovaДата: Четвер, 2010-01-14, 14:44 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Репутація: 3
MKS125, ти реально молодець! Для чого тобі майстер, якшо ти і так не погано справляєшся? А як розбирати?, так це ж всім відомо, просто відкручеєш поступово гайки та болти і акуратно їх складаеш happy Короче продовжуй розбирати і обов’язково пиши до чого вже дійшов, особливо цікаво знати як виглядає та компресія, яка втікає, по можливості сфоткай її, думаю цікаво буде не лише мені. Заодно подивись чи бува не відкрутились якісь болти на двигуні, можливо утворився протяг і ти
Quote (MKS125)
приставив палиць до отвору то відчув сильний потік вітру
good happy

BondДата: Четвер, 2010-01-14, 22:18 | Повідомлення # 3
Майор
MKS125, ти реально молодець! Для чого тобі майстер, якшо ти і так не погано справляєшся? А як розбирати?, так це ж всім відомо, просто відкручеєш поступово гайки та болти і акуратно їх складаеш happy Короче продовжуй розбирати і обов’язково пиши до чого вже дійшов, особливо цікаво знати як виглядає та компресія, яка втікає, по можливості сфоткай її, думаю цікаво буде не лише мені. Заодно подивись чи бува не відкрутились якісь болти на двигуні, можливо утворився протяг і ти
Quote (MKS125)
приставив палиць до отвору то відчув сильний потік вітру
good happy
Ти як експерт з розборки скута! мав би підказати людині що сквозити може з глушника через відкритий впускний клапан wink а не про болти якісь говорити smile
але це все жарти ! happy

Додано (2010-01-14, 22:18)
---------------------------------------------
ти в першу чергу перевір чи є іскра cool

sashanovaДата: П`ятниця, 2010-01-15, 11:00 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Bond, ну яка там вже може бути іскра, якшо MKS125 вже напевно з пів мотора розібрав cool

Anom1Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 20:59 | Повідомлення # 5
Майор
Такий прікол навмисно не придумаєш!

scorpion_vpДата: Неділя, 2010-01-17, 02:43 | Повідомлення # 6
Подполковник
sashanova, ти б краще підказав чоловіку, а не сміявся з нього.
Якщо скут пчихає і не заводиться то може бути проблема з запаленням. Шланг що ти зняв, то є сапун. Він для того і призначений щоб по ньому ходило повітря. Bond, також правильно підказав, провір чи є іскра. Дистанційно важко визначити чому скут не заводиться. Причиною також може бути забитий паливопровід, навіть забитий повітряний фільтр.

Viper Raсe 150
scorpionvpi@gmail.com

MKS125Дата: Вівторок, 2010-01-19, 10:18 | Повідомлення # 7
Рядовой
[b]scorpion_vp, напиши як перевірити чи не збите запалення?

sashanovaДата: Вівторок, 2010-01-19, 11:22 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Хоч я і не scorpion_vp, але відповім, запаленя провіряється стробоскопом, тільки в твому скутері воно вже виставлено намертво і збитися воно не може!

S@B@Дата: Вівторок, 2010-01-19, 23:56 | Повідомлення # 9
Подполковник
Репутація: 1
MKS125, Не буду на эту тему флудить!!!! biggrin Чтоб проверить какая компресия нужно сначала достать компресометр а потом уже смотреть мотор!!! А всяким такими звуками с мотора, которые гдето там чего то!!! smile можно такого наделать!!! А с чего ты взял что у тебя прокладка пробита????? cool

240 км/ч существует!

Повідомлення відредагував S@B@ - Вівторок, 2010-01-19, 23:58

scorpion_vpДата: П`ятниця, 2010-01-22, 00:52 | Повідомлення # 10
Подполковник
Quote (sashanova)
Хоч я і не scorpion_vp, але відповім, запаленя провіряється стробоскопом, тільки в твому скутері воно вже виставлено намертво і збитися воно не може!

Вірно сказано. Я мав на увазі погана свічка, погані контакти, щось десь не докручене, окислене чи підпалене...Доречі пчихати з глушака може через неправильно відрегульований карбюратор.
Якщо пробита прокладка ГЦ, то гази може виганяти на вулицю, або в масляну систему. То тре дивитись на двигун. Заочно точно сказати важко.

Viper Raсe 150
scorpionvpi@gmail.com

oleg-suzukiДата: П`ятниця, 2010-01-22, 11:19 | Повідомлення # 11
Сержант
если искра есть,то сними карб(открути хомут и вытащи карб из впускного патрубка)брызни шприцом в патрубок 1-1.5кубика бензы и заводи лапкой(этот способ чтоб знать или рабоч.карб) если завелся знач.проблем.с карбом. потом глянь зазоры в клапанах(обычная болезнь китайцев)

MKS125Дата: Понеділок, 2010-01-25, 11:31 | Повідомлення # 12
Рядовой
oleg-suzuki, Я це пробував робити ще давніше, карб. знімав і заливав бенз., але не заводив з лапки, а з ел.стартера. Спочатку двигун прокрутився разів 3-4, з впускного патрубка пішов вистріл з вогняною вспишкою, (побічні ефекти: biggrin загорілись каплі бензину які попали на двигу і пластик) короче, чуть не спалив ту всю Х...НЮ китайську smile весело було, а двигун так і не завівся. Можливе підгорів впускний клапан і через це він стріляє і не заводится. З зазорами на клапанах все гуууд.

Повідомлення відредагував MKS125 - Понеділок, 2010-01-25, 14:53

oleg-suzukiДата: Понеділок, 2010-01-25, 15:14 | Повідомлення # 13
Сержант
заводить лучше лапкой. если так,то скорее всего придется тебе клапана притирать(а двиг.хоть завелся или просто был хлопок в карб?)

MKS125Дата: Вівторок, 2010-01-26, 10:46 | Повідомлення # 14
Рядовой
oleg-suzuki, двигун не завівся, просто був хлопок в карб.

Додано (2010-01-26, 10:46)
---------------------------------------------
oleg-suzuki, щоб зняти головку клапанів потрібно ставити свої мітки на роспрідвалі і колінвалі? Чи там вже є заводскі мітки

Повідомлення відредагував MKS125 - Вівторок, 2010-01-26, 10:59

BondДата: Вівторок, 2010-01-26, 18:14 | Повідомлення # 15
Майор
ти спочатку уточни де твій скутер стоїть на вулиці чи в теплому гаражі? бо я свій не зміг завести при такому морозі! але варта було запхати його на сутки в теплий бокс він завівся з пів тика cool

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Допоможіть з ремонтом скутера 125сс. (Порадьте якогось майстра.)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно