|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Baotian BT49QT-12 Tanco |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-06-07, 10:02 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| Знайшов в інеті Baotian BT49QT-12 Tanco, ціна 4900. Кажуть один з найкращих китацьких виробників, має англомовний сертифікат. По документах 49,9см3. Хотілося б такий придбати. Підкажіть чи хтось стикався з таким чудом???
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-06-07, 11:32 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
| Та на вид нормальний апарат, на рахунок найкращого китайського виробника-це питання, та й шо з того якщо його все рівно збирали наші “специ” після яких все рівно треба перебирати . Та з іншого боку за такі гроші можна купити “ 125” в базі “50-ки”, яка полюбому іде жвавіше а по розмірам - однаково!
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-06-07, 11:53 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| sashanova, я на разі прихильник 50-к, ти більше ціна на нього майже без націнки (якщо враховувати теперішній курс), є одна проблема-доставка з півдня України. "Это хороший китай - завод Baotian" - слова однго знаменитого китаєвода з Дніпропетровська. Якби ще хтось у Львові захотів такий купити, як то кажуть в панібратсві легше було б.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-06-07, 12:26 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Quote (Poison) я на разі прихильник 50-к Poison, ти прихильник бо тобі просто подобається чи є якісь об’єктивні переваги 50 над кубатурою? Quote (Poison) "Это хороший китай - завод Baotian" читай уважно Quote (sashanova) все рівно збирали наші “специ” після яких все рівно треба перебирати Тай по власному досвіду купівлі скута на півдні скажу - ті продавці “сказочніки” ше по круче наших будуть май на увазі.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-06-07, 12:46 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-майор
| Quote (sashanova) ті продавці “сказочніки” ше от-от в них головне оборот, тільки спихнути і все. Ось англомовний сайт Вaotian
Повідомлення відредагував Poison - Неділя, 2009-06-07, 12:50 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-06-07, 13:04 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
| Poison, подивився я той сайт, і зразу виникло запитання: - то ні чо шо виляд моделі BT49QT-12 по катологу не співпадає з твоїм фото? а ціна приблизно 8000 грн на цю модель? я б задумався
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-06-07, 13:13 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| я то ж так замітив, на сайті моделі 2009 року, а та старіша, на оригінальному двиглі має бути ВТМ вибитий червоним кольором. Маю надійного знайомого на півдні, може той мені щось зарадить.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-06-07, 13:24 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-майор
| Poison, навіть якшо це старіша модель, ну не може вона коштувати в 2рази дешевше, з врахуванням прибутків наших продавців.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2009-06-08, 23:12 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-майор
| Quote (sashanova) в 2рази дешевше ну якщо враховувати, що закупка здійснювалася минулого року, то при співвідношенні гривня-доляр-гривня, більш менш вималовуватися правдоподібна ціна.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 00:19 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
| Poison, я у своїй юності в торгівлі попрацював , тому скажу так: навіть якщо б вони закуповували їх за $ по курсу 1:1, то продавати будуть по курсу на теперешній час і навіть вище, про “вище” можеш переконатися зайшовши в будь-яку фірмочку, яка торгує за $ , тобто беруть гривнями але по “свому” курсу, який завжди вищий і за офіційний і за ринковий .
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Вівторок, 2009-06-09, 09:00 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-майор
| Quote (sashanova) гривнями але по “свому” курсу може воно й так, той чувак мені дзвонив, казав що криза їх сильно вдарила і закривають магазин (також варто задуматися, може хочуть лажу спихнути), а може дійсно й правда, бо зараз знайомі. що мають компютерні фірми сидять по-вуха в каках - кредити і віддають товар майже по собівартості, треба дири закривати. Понеділок, 2008-07-07, 23:23 | Повідомлення # 10 [Poison] Сьогодні був у двох магазинчиках, одної фірми. MOTOЦЕНТР моб. 066 3813970 Є багао VIPERів та HYOSUNGів та ZONGSHEN, можуть допомогти з реєстрацією кубатурника (разом з виготовленням техпаспорта і реєстрацією в МРЕВ). Поспілкувався - приємні хлопаки, толкові. то було рік тому-зараз тим магазином і не пахне. Скрутили бізес.
Повідомлення відредагував Poison - Вівторок, 2009-06-09, 09:01 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|