Viper Tornado 250 - Китайці - Обговорення скутерів - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

П`ятниця, 2010-07-30, 08:35
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 6 з 6«123456
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Viper Tornado 250
Viper Tornado 250
tyxantonДата: Вівторок, 2009-04-21, 22:11 | Повідомлення # 76
Майор
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (svojak)
де у Львові можн придбати ТОРНАДО 250
бачив в магазинчику на Мотозаводі в тому в який тре по сходинках підійматись. Торнадо 17000грн. Круізер 16000грн. На Укравтозапчастині Торнадо називається Нітро із двигуном клоном ямахи які поки досить рідкісні. В вайперах стоять хондовськи вертикалки 172ММ. Ні в якому разі не брати 150сс. Слабовато буде для такої будки. Там 250 тка в притик. Сидів нещодавано на Торнадці мені сподобалось.

Viper Cruiser 250

svojakДата: Понеділок, 2009-05-04, 21:37 | Повідомлення # 77
Рядовой
Репутація: 0
Вкажіть, які доки потрібні для реєстрації скутера в ДАІ, і приблизно в яку суму обійдеться реєстрація ТОРНАДО 250

Anom1Дата: Понеділок, 2009-05-04, 21:57 | Повідомлення # 78
Майор
Мені реєстрація обішлась десь в ~1200грн., але реєстрував я сам.
При собі треба мати скутер, довідку-рахунок, паспорт, ідентифікаційний і ніби все.

svojakДата: Субота, 2009-06-20, 20:57 | Повідомлення # 79
Рядовой
Лейтенат, привіт придбав місяць назад ТОРНАДО 250 в Одесі маю проблеми із електрикою, горить запобіжник на клемі акумулятора, потрібний кваліфікований майстер по цьому апарату, буду вдячний за любу інформацію по обслуговуванню та ремонту такої модел у Львові. мій тел. 8-093-9525006, Володимир...

Anom1Дата: Понеділок, 2009-06-22, 12:50 | Повідомлення # 80
Майор
Ніхто тобі так не зробить, якщо ти сам собі не зробиш, нічого страшного в тому нема щоб самому зняти пластик і подивитись не електрику і інші механізми. Вивчиш скут, і будеш знати шо робити у випадку винекнення проблеми.

tyxantonДата: Понеділок, 2009-06-22, 16:17 | Повідомлення # 81
Майор
опиши за яких умов згорає запобіжник. Я так прикинув що може бути неякісний кінцевик включення стоп сигналу на тормозній ручці. Там замикається плюсовий контакт, який може просто коротити на масу. В мене був такий випадок.

Viper Cruiser 250

dimkadjДата: П`ятниця, 2009-07-24, 12:16 | Повідомлення # 82
Рядовой
Група: Пользователи
Здоров хлопаки! Бачу хочете чути думку власників Viper tornado!!! Ось я власник! Розкажу вам коротко про цей скут! Їзджу на ньому вже рік наїздив 11000 км по правді в мене не було з ним ніяких проблем,тільки що одне мені не подобається на ньому це колеса дуже слабкі я два рази його вже варив(заднье) попадав в яму! Як купив скут зразу же я його розібрав до скелету і все попідкручував і попідтягував поміняв розходнікі і все їєджу без всяких проблем з двома їхав 130 км/г з гірки а по рівній дорозі стабільно 110 він добре сеюе показує на трасі! їздив в одну сторону 300 км на ньому з комфортом цеж диван насправді!!!! ніякої втоми і напруги дійсно на далекі подорожі він саме цей скут! розхід топлива на 100 км 3.8 літра!!!!!!!! Останнім часом я на ньому спостерігаю спадання холостого ходу при прогритті і буває глохне це причина в економайзері треба поміняти і все таких проблем не було ні з мотором ні з ходовою!!!!!! І ще вам скажу на передній панелі є багато місця для акустики я сам собі поставив 4 динаміка а магнітолу під крісло,їздив в шоломі 110 і чути як грає музика це так приємно їхати слухати музику!!!!!!! І ще я поставив на свій Tornado неони під них і впаяв під фари діоди білого кольору вигляд бомба ян на ауді R 8 і планую ще поставити кофри на нього по боках і вліпити ще неони і повороти з габариами і фарами і динаміками я думаю найближчим часом це все в мене збудеться! Якщо маєте можливість його брати не задумуйтесь беріть і насолоджуйтесь цей скут саме те що требе для вибагливого скутериста!

НазімДата: Неділя, 2010-01-17, 11:08 | Повідомлення # 83
Рядовой
Всім привіт!
Хто занє та може допомогти!!!!
Поїхав я вчора в гараж шоб завести свій скутер Tornado 250.
Зaраз чути якесь калатання в моторі!!! Я не знаю чи то роліки на варіаторі чи колінвал??? Я взяв передній шків варіатора і відчув шат, але коли натискати в середину і тягнути на зовні є люфт, а коли верх - вниз, в ліво в право люфту нема!

Може приходить кінець підшипникам на колінвалі???
Прорадьте шось!!! Бо я вже в паніці!!!

sashanovaДата: Понеділок, 2010-01-18, 13:54 | Повідомлення # 84
Генерал-майор
Репутація: 3
Назім, Ти тягав за саму ось колінвалу чи за шківи варіатора? Мотор завівся чи ні? калатаня чути при заведеному двигуні чи просто при прокручуванні стартером?

НазімДата: Четвер, 2010-01-21, 01:34 | Повідомлення # 85
Рядовой
Я пробував по різному.

Якщо не враховувати шо Tornado не заводив більше 1 місяця, то завівся добре!!!
Коли взяти за чашку варіатора, яка прикручена на колінвал і порухати до себе та попхати від себе, чути шат та стук з сторони генератора... є люфт приблисно 2 мм
Думав шо це підшипники... Але немає шату коли попробувати верх - вниз, в ліво в право.
Коли заведений праює стабільно!!! Я виставив десь 900об. Коли давати трошки газу(одноразово підгазовувати) до 1300-1500 то чути незначне покалатування, але на більших обертах пропадає... Ше була в мене думка шо грузики калатають....

Прикріплення: 1852661.jpg(141Kb)

sashanovaДата: Четвер, 2010-01-21, 09:48 | Повідомлення # 86
Генерал-майор
Репутація: 3
Назім, грузики калатати при роботі двигуна по фізиці своєї роботи калатати не можуть, а про люфт я так і не зрозумів, люфтить сама ось колінвалу чи все те що на ній навішано? Бо сам колінвал не має мати ніякого люфту ані поздовжнього ані поперечного так як він запресований на підшипниках, які в свою чергу запресовані в картері двигуна cool

oleg-suzukiДата: Четвер, 2010-01-21, 23:38 | Повідомлення # 87
Рядовой
этот стук со стороны вариатора может быть из-за износа слайдеров(пластиковых направляющих на которых движется задняя неподвижная часть варика,,звезда'')разбери и глянь.

svojakДата: Неділя, 2010-05-02, 22:21 | Повідомлення # 88
Рядовой
Допоможіть знайти причину. Торнадо 250 не заводиться. Електрика працює, при запуску клацає реле стартера і все, в чому може бути причина?

Anom1Дата: Понеділок, 2010-05-03, 17:38 | Повідомлення # 89
Майор
Поганий "+" або "-" перевір клеми на акумуляторі.

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Viper Tornado 250
Сторінка 6 з 6«123456
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007