|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Viper Tornado 250 |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 22:24 | Повідомлення # 46 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| Абсолютно правильно, -а шо десь уже стикався з такою технікою? бо я взагалі це у мене перший китаєць, тому якщо щось знаєш про дану модель поділись!
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 23:34 | Повідомлення # 47 |
|
Майор
Репутація: 0
| Перед Рекстером в мене був Вайпер рейс 3 150сс, це майже однакові скути.Такшо можу по ньому дешо розказати. а наразі: 1. 12" колесо це дуже добре для наших доріг, бо моє заднє 13" на вайпері було квадратне 2. на вайпері було два задніх амортизатори, тому цікаво як, так би мовити, "класична" схема задньої підвіски з одним амортизаторм себе покаже. 3. розміщення і конструкція повітряного фільтра - великий мінус, плюс раджу звернути увагу на трубку виходу газів з редуктора. Таке розташування трубки відводу газів і самого повітряного фільтра незадовільне з точки зору чистоти вхідного повітря(повітря може бути з болотом оскільки ця конструкція біля колеса) 4.а так скутер нормальний, такий малий скутер з GY6 мотором досить веселий.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Субота, 2009-03-21, 00:26 | Повідомлення # 48 |
 Генерал-майор
| Повітряний фільтр, я тобі скажу це один сплошний косяк! Якби я їздив би з ним так як його поставили то через км так 500 прийшлось би робити капіталку! А весь “прикол” в тому, що у вихідному патрубку, який з’єднує карб і фільтр, зроблений вхідний отвір(заводський) через який підсмоктувало “чистий воздух” красота!, кажу зразу це не вхід газів з клапаної кришки через сапун, він з’єднаний окремо. А на рахунок одного амора подивлюся, якшо їду один то нормально і менш жорстко ніж з подвійними, що для мене перевага, а от чи вистачить його на двох це питання часу. А от скажи: - в кришці варіотора посередині знизу, в тебе був вентиляційний отвір? і якшо був то чи не закидувало через нього в середину?
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Субота, 2009-03-21, 09:51 | Повідомлення # 49 |
|
Майор
| По середині отвір був, незнаю нашо він. Але в самій кришці варіатора є картонна вставка і вона трохи закриває цей отвір. І при такій конструкції в самому варіаторі бруду, крім рештків ремня, не було. Ше не забудь клапана регулювати, і масло хороше лити, я лив лікві молі 10w50, але зарас воно 130грн., тому думаю варто пошукати альтернативу. Шо там ше... свічку поміняти, фільтр бензиновий нормальний поставити.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Субота, 2009-03-21, 22:31 | Повідомлення # 50 |
 Генерал-майор
| О, дякую за відповідь, в мене ніякої вставки нема, напевно забули поставити , тепер буду думати чим замінити . А свічка шо паршива? Масло залив Ельф напівсинтетику, не знаю нормальне воно чи ні? Ти вже напевно зареєстрував свого “монстра”, якшо не секрет: - скільки обійшлося? Бо мені сказали за все 1500 грн., трохи закруто, напевно прийдеться маскуватися під “50”, до речі тебе на “Вайпері” ДАІ тормозили? чи приймали за ровер з мотором
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Неділя, 2009-03-22, 12:59 | Повідомлення # 51 |
|
Майор
| Свічка, повір мені паршива, масло все таки я би радив синтетичне і з більшою в'язкістю, оскільки охолодження повітряне і температура циліндра і головки більша. Скут я вже зареєстрував. Мені реєстрація обійшлась ~1000 грн. з постійним техпаспортом, але реєстрував я сам, без допомоги "рішал". Ше треба техогляд, думаю шо буде десь ~200грн. Мене раз вже тормозили, але на рекстері, коли я без номерів був, але зі всіма документами, то були не ДАІшники, хотіли на понт взяти, не мав би документів мав би проблеми.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-03-22, 15:04 | Повідомлення # 52 |
 Генерал-майор
| Взагалі то візкість синтетики набагато менша ніж наприклад мінералки, ти напевно мав на увазі, синтетика зберігає свою заявлену вязкість при високих тепературах то це дійсно так, але як будуть реагувати китайські сальники на синтетику, оце питання Не хотілось би експерементувати на власному скуті . Ну в принципі значить за реєстрацію мені сказали нормально 1000грн + 200 грн ТО + страховка без неї талон ТО не дадуть + на хліб людям, але все рівно за таку “блоху” як в мене при її вартості, якось багато, тому й цікавлюсь чи тормозили тебе іменно на “Рейсі”, бо габарити приблизно то одинакові! Чи ти його також поставив на облік і не парився Ну на “рекстері” то зрозуміло, такий диван! Тільки не зрозуміло хто це в нас ще може зупиняти окрім власників “полосатих паличок”? Свічку обов’язково подивлюся, от тільки ключ куплю .
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Понеділок, 2009-03-23, 23:36 | Повідомлення # 53 |
|
Майор
| В рейс лив синтетику, брат в круїзер лиє синтетику, і нічого їм не було, звісно я мав на увазі робочі температури масла, ну і звичайно вища текучість синтетики при старті це тільки плюс. На рейсі мене не зупиняли ні разу, але в мене номер висів. Не знаю хто нас має право зупиняти, думаю вони це робили не правомірно, але я з ними соритись не хотів і нехочу, оскільки мені не тяжко показати документи.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 10:05 | Повідомлення # 54 |
 Генерал-майор
| Ну в принципі це добре і мене радує, бо немер все рівно висить ззаду і коли зупиняють то ше не бачать є він у тебе чи нема , а орієнтуються як правило суб’єктивно по габаритам скута. Слухай я чим далі з тобою спілкуюся, тим більше мене “терзають смутниє сомненія”, на рахунок твого попереднього скута, я наприклад не міг його бачити разом з тобою, а також приймати безпосередню участь в його заведені з моєї машини в гаражі на Пелехатого?
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 10:42 | Повідомлення # 55 |
|
Майор
| Чому не міг, міг!!! Ето я, Льолік... Льо-лік!!! ^_^. А в рейсі я зробив рульову і поміняв задні підшипники і продав за ту ціну яку хотів.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 21:22 | Повідомлення # 56 |
 Генерал-майор
| Молодець! І я купив новий апарат за ту ж ціну що ти хтів , бачиш я тобі казав, що бачив здоровий 250-вий диван за 11000 грн, а ти не вірив  Додано (2009-03-24, 21:22) --------------------------------------------- До речі: - ти ж вроді мотик хотів?
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 21:48 | Повідомлення # 57 |
|
Майор
| Та я мотоцикл хочу, але з грошима не получалось, та і за 10 000 рекстера було гріх не взяти. Вже рішив проблему з зарядкою (просто дріт відійшов) тепер, напевно, з вольтметром буду їздити. І ше нам з братом балкон на голову впав і ми ксенони на свої скутери поставили, але тепер світло - просто шІкарне. І ше діоди в габарити, шо і тобі раджу замість тих лампочок шо в габаритах, продаються такі самі тількі діодні, це для того шоби фара не жовтіла.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 22:44 | Повідомлення # 58 |
 Генерал-майор
| Ксенон ставили автомобыльний чи на мото? скільки обійшовся? Діоди на габарити я ставив ще три роки тому , коли вони навіть під цоколь не випускалися!, так шо це само собою А вольтметр який будеш ставити? Я б якийсь невеличкий і собі присобачив! До речі: ти міряв напругу зарядки, скільки в тебе? Бо в мене 15,2В, шось забагато мені здається. А на рахунок рекстера ти правий, я сам інколи жалкую шо не забрав його , втішаю себе думкою, що якщо б я його купив, то дружина мені б гаплик зробила
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Середа, 2009-03-25, 08:43 | Повідомлення # 59 |
|
Майор
| Автомобільний ксенон 2 блоки, 2 лампочки Н4 від infolight, 750 грн.(90 у.о.) на два скутери. Вольтметр ше не вибрав, а напруга на акумуляторі при працюючому двигуні 14.5 - 14.6В, а при виключеному <13В. В тебе я незнаю який цоколь, бо в мому рейсі він був незрозумілий. На повороти ти діоди не ставив? Бо я пробував і мені здається шо вони менш яскравіші ніж лампочки.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-03-25, 11:24 | Повідомлення # 60 |
 Генерал-майор
| Ставив, але треба ставити“ультраяскраві” на 1 Вт, продаються на радіобазарі по 30 грн. за штуку, десь казали є на Південному по 25 грн, але де саме я не знаю. За ксенон нормально дали, цоколь у мене Н6, я також думав про ксенон, але розібрав фару і “просльозився” з таким нікчемним розсіювачем і пластиковим фонарем це пуста трата грошей ! Поки поставив потужнішу лампу М-да а з напругою в мене щось забагато треба дивитися може забули шунт поставити
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|