|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Viper Matrix 150 |
| Т@йсон | Дата: Понеділок, 2008-09-01, 23:13 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Ваші враження про цей скут.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2008-09-04, 12:02 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
Група: Толкові
| Я не розумію, про які враження ти говориш і навіщо відкривати однакові теми? Це ж той самий Вайпер Шторм 150, тема про який вже є. Тільки трішки інший дизайн
Скутер Defiant Arteco 50QT
|
| |
|
| |
| maks-nazar | Дата: Четвер, 2008-09-04, 20:24 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дизайн не трішки інший,він взагалі інакший.мені він подобається,спідометер електронний,кіломитраж тоже є годинник,2 дискових тормоза а не один, 7-Квт при 7000тис.обертів а не при 7500тис.і інше,тільки неподобається його повороти бо вони терчат на палках а не вмонтовані в фарах,скут.СУПЕР.
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Четвер, 2008-09-04, 23:14 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Репутація: 1 [2%]
| А мені здається, що та сама типова китайська пісня на класичному 150-кубовому 157 двигуні. Пластик просто інший. А так той самий Шторм чи Ф-1, чи щось подібне.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| maks-nazar | Дата: П`ятниця, 2008-09-05, 21:25 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| ти спочатко подивись на нього в живу а тоді скажеш як твої враження.булоб краще прокататися але треба мати його,я би сам хотів прокататись,
|
| |
|
| |
| Т@йсон | Дата: П`ятниця, 2008-09-05, 21:53 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
| maks-nazar, Я просто хотів би собі купити тому й питаю.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-09-05, 22:44 | Повідомлення # 7 |
Подполковник
| Quote (maks-nazar) 7-Квт при 7000тис.обертів а не при 7500тис Справді, в характеристиках таке вказано, але то може бути опечатка, бо звідки візьметься, якщо мотор, мабуть, той самий. І ціна та сама, що Шторм, що Ф1. А 2 дискові гальма має і Ф1. Щодо цифрового спідометра, то це +.
|
| |
|
| |
| Т@йсон | Дата: П`ятниця, 2008-09-05, 22:49 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
| Veber, Як думаєш варто брати цей скут?
|
| |
|
| |
| maks-nazar | Дата: Субота, 2008-09-06, 11:33 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| я думаю що непрогадаєш,бери.скут.супер.я хотів собі тоже його взяти але тоді його небуло а треба було чекати 3-4 тижня,150-куб. Додано (2008-09-06, 11:33) --------------------------------------------- Veber----ціни різні в сюди на них,а Ф-1 має 1-диск.торм.,принаймі я бачив не в одному магаз.наприклад на вул.Б.Хмельницького,біля Міленіума і т. д.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-09-06, 23:03 | Повідомлення # 10 |
Подполковник
| Quote (maks-nazar) ціни різні в сюди на них,а Ф-1 має 1-диск.торм.,принаймі я бачив не в одному магаз.наприклад на вул.Б.Хмельницького,біля Міленіума і т. д. Я говорю про опис характеристик. В описі вказано, що два дискових має Ф1. Хай би qqarry сказав, як в нього. Quote (Т@йсон) Veber, Як думаєш варто брати цей скут? Думаю, що варто. Саме через незвичний дизайн, що буде кидатися в очі, і додаткові функції. Хоча дизайн - питання смаку. Мені чомусь більше все ж подобається Ф1 - якось солідніше виглядає. А щодо надійності - то вони дуже надійні, принаймні, 157 двигуни. Є вже люди, що на 150 проїхали за три сезони більше 30тис. км без значних проблем.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-09-07, 02:20 | Повідомлення # 11 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| а можно уточнить, что значит без "значительных проблем", это без капиталки? з.ы. ну ничего поделать с собой немогу, ну должен был спросить ))
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Неділя, 2008-09-07, 10:52 | Повідомлення # 12 |
Генерал-майор
| Quote (SiruS) а можно уточнить, что значит без "значительных проблем", это без капиталки? в мого знайомого на ф1 150 я так розумію на 5000тис. незначним було - відамався глушник..... Китай то лотерея.......
Gilera Typhoon Sport series HONDA LEAD 90 music edition Життя починається після 200 км/год :)
Повідомлення відредагував Oskar - Неділя, 2008-09-07, 10:53 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Вівторок, 2008-09-09, 08:16 | Повідомлення # 13 |
Подполковник
| Quote (Oskar) Китай то лотерея....... Ну, не кажи так. Ось б/у Японія - то справді лотерея. Якщо пощастить - то будеш їздити довго і щасливо без проблем, а ні - будеш постійно ремонтувати. Це у випадку вже української доводки японців. А "вдосконалених" японців в Україні більше. А китайська техніка має прогнозовані дрібні проблемки. Їх вже всі вивчили і не бояться. Quote (SiruS) а можно уточнить, что значит без "значительных проблем", это без капиталки? Ну, та зрозуміло, що без капіталки. Класичні проблеми з відкрученими болтами/шурупами, обривалася проводка та інші дрібниці. Але людина скут не вбивала і дивилася за ним: якісне масло і т.д.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-09-09, 09:28 | Повідомлення # 14 |
Генерал-майор
| Quote (Veber) Але людина скут не вбивала і дивилася за ним: якісне масло і т.д. дааа, что не говорите, а правильно обращение с техникой, даже с китаем - решает...
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |