|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Запчастини на скутера |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-07-25, 09:31 | Повідомлення # 16 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Статус: Offline
| Quote (Tera) Нет. Шлем шлемом. Он шею не защищает!!! бандана или "виндстоппер" тоже не защитит от падения с тросом сцепления я перегнул, сори. но остальные остаються востребоваными.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2008-07-25, 13:48 | Повідомлення # 17 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
| Tera,правильно Quote (Tera) Нет. Шлем шлемом. Он шею не защищает!!! Я от покатався при зовнішній температурі +15 і заробив Ларингіт плюс трахеї запалив, місяць кашлія як собака. Тепер коли холодно, окрім шлема якусь банданку на шию одягаю, якщо холодніше то легенький шарф.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-07-25, 14:04 | Повідомлення # 18 |
 Генерал-лейтенант
| у меня всегда что то на шее, например свитр с длинным воротником, это уже привычка Оо
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2008-07-27, 10:31 | Повідомлення # 19 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (SiruS) у меня всегда что то на шее , постійно їхдити в светрі також не цікава, я б не відмовився від вінстопера, але не знаю де його придбати.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-07-27, 18:03 | Повідомлення # 20 |
 Генерал-лейтенант
| я же сказал - НАПРИМЕР, а так на мне обыно куртка-ветровка. седня ее кстати все принимали с виду за спортивную для байка )
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Середа, 2008-07-30, 14:30 | Повідомлення # 21 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
| Quote (Poison) я б не відмовився від вінстопера, але не знаю де його придбати Спитай у "Форвардi". Пiдшоломники у них точно були, може э й вiндстоппери.
|
| |
|
| |
| Cross | Дата: П`ятниця, 2008-08-29, 12:05 | Повідомлення # 22 |
 Лейтенант
Репутація: 0
| 1.Глушники(різні) 2.Комутатори 3.Пластик 4.Різні датчики(рівня бензину,збагачувач,жабки на стоп-сигнали і т.п.) 5.Ремкомплекти(стартера,гідравліки,мотора,ходової) 6.Якісні мастила та гальмівні рідини. 7.Файки та високовольтні шнури.
Viper Storm 150 new Honda Dio 28 ZX
|
| |
|
| |
| Клим | Дата: Середа, 2009-03-11, 20:38 | Повідомлення # 23 |
 Сержант
| В мене Viper Storm-50\2t. Хочу поминяти двиг на-.150\4т. Облазив пив интернету поскачував купу прайсив.,а цин на такий двиг не знайшов. Народ пидкажить недосвидченому скутеристу де знайти цей скарб. завчасно вдячний.
Спочатку була думка.
|
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Вівторок, 2009-04-28, 14:01 | Повідомлення # 24 |
|
Сержант
| хто підкаже де можна купити диск 12" задній до VIPER RACE 50 R3?
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|