|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| Poison | Дата: Субота, 2009-07-11, 22:41 | Повідомлення # 121 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| FOX, я в курсах як то робиться, але різні клієнти бувають, хтось хоче побачити на місці і нікуди не їздити, хтось хоче вибрати найоптимальніший варіант ціна-якість і ладен з'їздити для цього в іншу область. Цікаво, скільки коштує доставка скута з Буковини на Полісся ???
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2009-07-11, 22:58 | Повідомлення # 122 |
 Полковник
Репутація: 0
| Quote (Poison) Цікаво, скільки коштує доставка скута з Буковини на Полісся ??? було то вже давненько в липні 2006 року. Здається получилося по 50 копійок за кг.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-07-12, 10:43 | Повідомлення # 123 |
 Генерал-майор
| FOX, то якщо маса НЕТТО становила 150 кг, то тобі доставка на той час обійшлася непогано.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| | |
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2009-07-14, 10:33 | Повідомлення # 125 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| Quote (sashanova) впускна труба глушака wtf?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-07-14, 13:12 | Повідомлення # 126 |
 Генерал-майор
| SiruS, Впускна труба глушака, це труба у формі коліна яка з’єднує випускний коллектор двигуна беспосередньо з банкою глушника. Оскільки діаметр вихідного колектора двигуна = 22мм, а внутрішній діметр рідної китайської труби = 18мм, то я вирішив поправити цю ситуацію, і поставив П’яджівську з діметром = 24мм, для зменшення температури двигуна, до речі помогло.
|
| |
|
| |
| paradoxic | Дата: Субота, 2009-07-18, 11:01 | Повідомлення # 127 |
 Рядовой
| странно. чего же ей трескаться...не мог же диаметр разный повлиять
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-07-19, 00:07 | Повідомлення # 128 |
 Генерал-майор
| Та ні, діаметр тут ні до чого, скоріше італійське залізо не витримало українського дощу ( ми десь км 350 шпарили по дощу з Карпат, а оскільки при такій погоді двигун в мене не грівся, то я їхав на всі гроші ), по крайній мірі характер тріщини вказує на те.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 00:40 | Повідомлення # 129 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Я свого Дефіанта продав, перед продажою на ньому з горки до 85км/г розігнав, по прямій 70 йшов легко. Покупець їздить, але на другий день порвався новий ремінь варята, який на Бегемото купляв. Він пішов на базар, взяв за 60грн. ремінь і їздить.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Неділя, 2009-09-06, 17:06 | Повідомлення # 130 |
 Майор
| Купив дефіант велон 125! перерав всю проводку поперетягував все кріплення ! шо чекати від нього ? поки на спідометрі 5 км пробігу чекаю на розуміння проблеми . перечитав все що ви написали вище зробив висновки купував в коробці зборка відбувалась власними силами)
Повідомлення відредагував Bond - Неділя, 2009-09-06, 17:07 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-09-06, 17:52 | Повідомлення # 131 |
 Генерал-майор
| Quote (Bond) купував в коробці зборка відбувалась власними силами) Як на мене це найкращий варіант! Бо більшість “траблів” пов’язані не скільки з якістю самих деталей (хоча є й такі) скільки з якістю їх збірки, забув сказати по можливості відрегулюй клапана, бо по зоводу чомусь випускний пережатий, при чому це було не лише в мене А в основномуяк на мене то при такій смішні ціні скут досить якісний і навіть до “охаяного” китайського пластику я претензій не мав, так як скут два рази падав на бік, останній раз на асфальт - зламав шматок тормозної ручки, пластмасі - ні фіга! сам дуже здивувався, так шо наперед не розстроюйся! Не такий вже хреновий китай як про нього росказують . Я в свою чергу можу трохи росказати про мій новий апарат “Дефіант Ренспід 200” хоч це і не скутер але комусь можливо буде цікаво. Так от стоїть він зараз розібраний в мене і вже є перші враження: приємно здивувала рама апарата зроблена досить добротно, якихось серйозних косяків окрім не працюючих задніх тормозів, не знайшов по крайній мірі по що а далі буде видно. На даний момент відновлюю тормоза поки на жаль ні фіга не получається а конкретніше не можу їх прокачати, циліндр тиск дає, машинки робочі, тормозної рідини прогнав з пів літра а тормозів нема китайська загадка блін
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Понеділок, 2009-09-07, 18:58 | Повідомлення # 132 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Мої вітання з новинкою, Саша! На рахунок задніх тормозів - це ти класно сказав - жодних серйозних косяків Ти його нового взяв? І за скільки? З пласмасою китайською всі проблеми - від кріплень недобрих. Я також на свому падав - хоч би що. А потім їздиш собі - і по-трохи щось розкручується і розлітається. В китайцю якщо хоч один шуруп на пласмасі відкрутився/загубився - вся пласмаса починає сипатися. Так що треба дивитися за кріпленнями.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-09-08, 09:01 | Повідомлення # 133 |
 Генерал-майор
| Брав нового, але по “акційній” ціні - 900$, відсутність роботи задніх тормозів виявив зразу, але на моє зауваження продавець сказав шо за таку ціну добре що колеса крутяться , мол хоч бери хочеш ні! На рахунок “самовідкрутних” шурупів, навіть і не знаю що сказати, бо за весь час експлуатації на скутері жоден шуруп пластмаси не відкручувався, і нічого не сипалося, може повезло?
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Вівторок, 2009-09-08, 11:33 | Повідомлення # 134 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| sashanova, на номера ставити будеш?
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-09-08, 13:40 | Повідомлення # 135 |
 Генерал-майор
| А шо є інші варіанти? Під “50-ку” на жаль він тягне!
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|