Create site free
Defiant (6) - Китайці - Обговорення скутерів - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Середа, 2012-02-08, 22:48
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 6 з 15«12456781415»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Defiant
VeberДата: П`ятниця, 2009-06-26, 07:00 | Повідомлення # 76
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
Під горку він буде тягнути, коли добре набере оборотів. А з місця - не знаю, чи потягне. А людина може з місця намагалася гори брати? happy

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

paradoxicДата: Субота, 2009-06-27, 00:00 | Повідомлення # 77
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
спасибо. Ближе всего к решению проблемы оказался Poison. Да, у меня движок пишут тоже такой 1E41QMB.
Сегодня уже начал ремонт... Мопед полностью новый, не думаю, что так сразу нужно менять все сцепление.
И правильно говорили, по прямой едет неплохо, 45км\ч выжимает, и в гору с разгону немного заезжает. Но то, что с ним что-то не ладное, это 100%. С места еле трогается, его можно легко удержать. А вот без нагрузки обороты набирает ого-го!

На счет марки мопеда немного ошибся, он у меня HL50QT и написано на нем Aijunda. Сказали, что это дефиантовский, но на укр.офф.сайте не нашел свою модель. непонятно где подвох. китайцев этих хрен поймешь с миллионами провинций, в каждой из которой делают свой дефиант)))

PoisonДата: Субота, 2009-06-27, 10:51 | Повідомлення # 78
Генерал-майор
Репутація: 3
paradoxic, в нього, ще є одна особливість- стале передаточне число.
В варіаторних двигунах, воно змінюється у відповідності до оборотів колінвалу.

А в твому HL50QT воно стале, тому як би ти не намагався його розігнати, толку не багато.
Хіба як варіант з горки happy . Але то звичайно не вихід. Втиснути туди 80 сс майже не реально, 63 сс ще можна втиснути - щоб він чесно відпрацьовував своє. Двигун впринципі можливий, але хочу розчарувати ресурс до 3000 мах 4500. Але не журись, після заміни ЦПГ пролетить ще 4-5 тис, то залежить від стилю їзди.

В мене по сусідстку дядечко має Дефіанта Богато (чи як його там) з таким самим двигуном, на 3000 хдійснювалася заміна цпг.
До того їздив на ньому дядько вагою під 90 кг, + ще такого ж самого возив, горку 35-45" на ньому вони брали на ура. Зраз скут трохи закоцаний на, одометрі близько 7 а може і то більше, але 2-а грузних тєла витримує досі.
Попалася йому видно вдала зборка smile .

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

paradoxicДата: Субота, 2009-06-27, 11:22 | Повідомлення # 79
Рядовой
спасибо. буду знать. разгонять я его и не пытаюсь. хочу чтобы горку с одним человеком брал. вот разберу его на этих выходных и посмотрю что за крыса в шестеренках ему мешает ехать biggrin
А дядечке точно что повезло))

PoisonДата: Субота, 2009-06-27, 15:01 | Повідомлення # 80
Генерал-майор
paradoxic, в першу чергу зливаєш все масло, знімаєш кришку зчеплення ("варіатора"), зразу реревіряєш натяжку ланцюга, може бути, що ланцюг розтягнутий, в такому випадку, якщо навіть поміняєш накладки на щепленні, то ефект буде майже нульовий, новий ланець коштує порядка 50 грн.
Якщо хід ланцюга (підважуєш викруткою перевищує 0,5-0,7 см знач - міняй ланцюг.
2. Зланцюгом все в порядку, дивись на заспокоювачі вони мють бути негнуті трохи прилягати до ланцюга.
3. Якщо з ними все впорядку дивись на зірочки - задню і передню, оцінюєш візуально.
4. Переходиш до заднього редуктора, знімаш, заміняєш штангенциркулем товщину фрикційних накладок, мають бути товщі за 1мм, в іншому випадку необхідна заміна.

про подібний скут пише ТУТ, може знадобиться.

Повідомлення відредагував Poison - Субота, 2009-06-27, 15:02

VeberДата: Субота, 2009-06-27, 19:03 | Повідомлення # 81
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Quote (Poison)
В мене по сусідстку дядечко має Дефіанта Богато (чи як його там) з таким самим двигуном,

Дефіант Богато має 4т двигун і в принципі він дещо вищого класу, ніж інші Дефіанти - дискові гальма, добрі передні стойки тощо. arsLviv такого має, але щось давно не чути його

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

PoisonДата: Субота, 2009-06-27, 22:04 | Повідомлення # 82
Генерал-майор
Veber, там 100% 2т, можливо це не Богато, Артеко я зним говорив рік тому - сам дивився на движок - такий як в мене був. Десь місяць тому говорив з майстром знайомим то він розказував, що міняв цому кільця і поршенть.
А недавно перестрівся з тим дядьоб Володею в магазині перепитав як там скут, то він сказав, що піся заміни поршня став валити як бєшений.

ТОй скут був взятий КМП (комунальним підпиємством де він працює), то його хто як хотів так і вбивав, без всілякої обкатки і т.д. і т.п. дійсно повезло з скутом.

paradoxicДата: Неділя, 2009-06-28, 00:46 | Повідомлення # 83
Рядовой
Спасибо, Poison! Ссылка очень информативная!
Я уже немного разобрал....вот как выглядит моя трансмиссия: клик-ми
внешне ничего не обнаружил. буду дальше "копать" smile

МішаняДата: Середа, 2009-07-01, 15:13 | Повідомлення # 84
Рядовой
Првіт всім!!!!!!
Хотів запитати чи варто брати скутер Defiant Tornado???????

Повідомлення відредагував Мішаня - Середа, 2009-07-01, 16:57

PoisonДата: Середа, 2009-07-01, 22:04 | Повідомлення # 85
Генерал-майор
Мішаня, якщо будеш його шанувати -то бери, а ящо вбивати то не варто

МішаняДата: Четвер, 2009-07-02, 00:45 | Повідомлення # 86
Рядовой
Та я якраз хочу шанувати!!!!!!!! smile
Бо в мого друга такий і він мені дуже сподобався!!!!!!!За таку ціну і якість!

PoisonДата: Четвер, 2009-07-02, 09:10 | Повідомлення # 87
Генерал-майор
Мішаня, в мене щось подібне (Fosti), з них Дефіант і здирав копію з цієї марки, так мені сказали авторитетні скутеромани.

Скут не поганий!!!
А що за нього хочуть???

Повідомлення відредагував Poison - Четвер, 2009-07-02, 09:14

МішаняДата: Четвер, 2009-07-02, 11:11 | Повідомлення # 88
Рядовой
За нього хочуть в салона 4990грн!!!!
А скажіть скільки коштує поставити скутер на облік і сдати на права??????

Повідомлення відредагував Мішаня - Четвер, 2009-07-02, 21:21

paradoxicДата: Четвер, 2009-07-02, 22:07 | Повідомлення # 89
Рядовой
до 1.1.2010 не нужно.
а вот потом нужны будут права. если у тебя уже есть категория B, то за категорию A (или говорят А1) надо будет заплатить всего от 300 до 500грн. Если вообще нет прав, то надо пройти курсы, они будут стоить как и открытие категории В, около 2500-3000грн. Возможно прийдется открывать обе категории А и В. На счет "поставить на учет" точно не знаю, но читал, что примерно 200грн... Эту информацию нашел пару дней назад на форуме ГАИ

А на счет моего скута: сцепление впорядке, карбюратор тоже. Подходил к одному мастеру, он покачал не заведенный двигатель и сказал что слабая компрессия....прийдется разбирать

МішаняДата: Четвер, 2009-07-02, 22:17 | Повідомлення # 90
Рядовой
Ясно!

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Сторінка 6 з 15«12456781415»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно