|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2009-05-25, 09:26 | Повідомлення # 61 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| IhoR, згоден на 100%, але ж ціна з доками!!!! , так шо маємо то шо маємо
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2009-05-25, 09:55 | Повідомлення # 62 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| за качество надо платить. обычно вдвойне )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2009-05-25, 10:49 | Повідомлення # 63 |
 Генерал-майор
| Quote (sashanova) СЦ не потребую СЦ якраз потрібен коли скут на гарантії, якщо ні, то дійсно нафіга він тобі здався, а запчастини в нього ніби з кращих. Якщо до нього ніхто не ліз і є голова на плеча то СЦ можна взути по повній, аж до обміну на новий скут, повір в мене в знайомої так з технікою було - поміняли на новий, ще й доплатили бо на момент заміни ціна на виріб була нижчою ніж на момент купівлі, зрештою класна порада для тих хто купував скут з доками імає проблеми з СЦ - зпершу пришугати працівників СЦ спілкою з прав споживачів, при нульовій реакції писати скаргу в СзПС у Львові Чайковсього 20, реагують відразу, тоді виробник не відмажеться, головне експлуатувати згідно правил скут. P.S. Інформація стосується власникій які придбалу скути в торгових мережах України і мають відповідні документи.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
Повідомлення відредагував Poison - Понеділок, 2009-05-25, 11:00 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2009-05-25, 16:38 | Повідомлення # 64 |
 Генерал-майор
| Quote (Poison) головне експлуатувати згідно правил скут. Якраз згідно того пункту і відмажеться 99%, тим паче шо для підтримки гарантії потрібно проходити планове ТО в СЦ і за нормальні як для скута гроші. Quote (Poison) СЦ якраз потрібен коли скут на гарантії, якщо ні, то дійсно нафіга він тобі здався Скут мені треба для поїздок для “душі” а не для поїздок в СЦ для тріпання нервів, і особисто я люблю настроювати будь-яку техніку “під себе” а не задовільнятися стандартними варіантами, і навіть ті деталі які “полетіли” я стараюсь замінити не стандартним аналогом, а чимось кращим і надійнішим, тому ані СЦ, ані якась там “гарантія” мене не цікавлять в принципі.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2009-05-25, 19:37 | Повідомлення # 65 |
 Генерал-майор
| sashanova, Власне я і мав на увазі, що інформація стосується тих в кого руки не ростуть звідки треба і мусять возити скут принаймі до майстра в якийсь підпільний гараж (за відсутності СЦ, ну то, якщо звичайно скут придбаний сам знаєш де). Інфа не стосувалася тебе особисто так, що не приймай її як камінь в твій город. Добулькались?????
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-05-26, 00:04 | Повідомлення # 66 |
 Генерал-майор
| Poison, я і не приймав твої висловлювання за якусь образу в мій бік, я поважаю особисту думку співрозмовників, тай взагалі ми шось відхилилися від теми . Так от інфа власникам Дефіантів 125-ток, в мене зовсім “неприроднім” чином тріснув патрубок, який з’єднує карб з фільтром (від того як він тріс, я впав в “ступор”, не міг зрозуміти причини ), зв’язавшись з “Укравтозапчастиною”, я вияснив що фільтр іде в зборі зі всім за 120 грн, і (саме головне) по цю штуку звертаються дуже багато людей!!! значить “косяк” заводський , зверніть увагу. Я правда купувати не став, не факт що новий не трісне таким же чином, наложив бандаж по всьому патрубку клеєвим герметиком (для вклеювання шкла в авто, річ незамінна в багатьох питаннях -рекомендую мати), поки їзджу а далі побачим. В планах переробити даний патрубок на автомобільний або на авіаційний
|
| |
|
| |
| paradoxic | Дата: Середа, 2009-06-24, 23:55 | Повідомлення # 67 |
 Рядовой
Репутація: 0
| Здравствуйте. Ребята, помогите. Купил скутер, все вроде бы хорошо, вот только со сцеплением плохи дела. В гору практически не тянет. Говорят нужно какую-то пружину растянуть, вроде как в вариаторе. Подскажите где взять инструкцию или что делать с ним? мопед Defiant DT50QT 2-х тактный
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2009-06-25, 08:27 | Повідомлення # 68 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Так він і не може в гору тягнути, оскільки в 2х тактному варіатора просто нема, а тому нема там що підтягувати. Так що це його нормальний стан.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Четвер, 2009-06-25, 09:54 | Повідомлення # 69 |
 Полковник
Репутація: 0
| Veber, як так нема варіатора? А що тоді там є? Механічна коробка переключення передач?
Vita est Via
Повідомлення відредагував FOX - Четвер, 2009-06-25, 09:55 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-06-25, 10:14 | Повідомлення # 70 |
 Генерал-майор
| FOX, Якщо це модель Cornel то там дійсно нема варіатора, цепний привід в масляній ванні, швидкість набирається за рахунок обертів двигуна, колись пробував проїхатись на такому, відчуття тяги приблизно як на Карпатах.
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-06-25, 10:41 | Повідомлення # 71 |
 Генерал-майор
| paradoxic, в нього слабеньке зчеплення, треба спустити масло, зняти кришку, побачиш ланцюг, відому і ведучу зірочки. От на задньому колесі треба зняти зчеплення і поставити нові накладки, а ще краще придбати нове заднє зчеплення. Він в тебе зато по прямій після того, як набере обертів норм йде. З.І. В мене був такий скут - двигун 1E41QMB, або щось накшталт того.
Повідомлення відредагував Poison - Четвер, 2009-06-25, 10:43 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-06-25, 10:59 | Повідомлення # 72 |
 Генерал-майор
| Технічно абсолютно правильно, але якшо ти paradoxic, їздив до того на варіаторних табуретках, то напевно суб’єктивно тягу порівнюєш по них, але на жаль цепна ніколи не поїде так як варіаторна, тому можливий такий варіант, що в тебе все справне, а ти вимагаєш від неї забагато
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-06-25, 12:08 | Повідомлення # 73 |
 Генерал-майор
| sashanova, дозволю повторитися в мене був скут з ланцюговою передачею. На початках валив як дурний, на 10" колеса, тому під горку їхав достить жвавенько, навіть у двох, бувало й таке, що вставляв Фаду на 13" (під горку валив, що фада залишалася далеко позаду).
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2009-06-25, 12:20 | Повідомлення # 74 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Quote (Poison) На початках валив як дурний, на 10" колеса, тому під горку їхав достить жвавенько, навіть у двох, бувало й таке, що вставляв Фаду на 13" (під горку валив, що фада залишалася далеко позаду). Більше, як 45, від сили 50 він не поїде. Принаймні, Дефіант Корнел.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Четвер, 2009-06-25, 12:56 | Повідомлення # 75 |
 Генерал-майор
| Veber, я мав на увазі, що під горку від тягнув як паровоз, швидкість по прямій мах 47, під горку 35-40. Через рік прямолінійна швидкість навіть трохи виросла, а під горку тяга пропала вполовину!!!
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|