Defiant - Китайці - Обговорення скутерів - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Середа, 2010-09-08, 03:09
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 4 з 15«1234561415»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Defiant
VeberДата: П`ятниця, 2009-04-17, 23:35 | Повідомлення # 46
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
Ясно, дякую. Люблю експериментувати - але якщо вже це пробували робити, то зрозуміло. Буду шукати за скутерним ременем.
Просто хотів фірмовий поставити - на них пише: для всіх типів транспортних засобів, для силових механізмів

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

SiruSДата: П`ятниця, 2009-04-17, 23:37 | Повідомлення # 47
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
вот исходной длины: http://begemoto.com/index.php?productID=665 тайванский правда, если верить описанию.
вот эти уже ближе к тому что ты хочешь: 1, 2
вобщем смотри тут, могу заказать.
з.ы. не советую увеличивать длину ремня, чревато последствиями...

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-04-17, 23:45 | Повідомлення # 48
Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Так всеж таки: який пробіг в ремня був? Цікавлюсь бо в самого Дефіант, на шо розраховувати?

VeberДата: Субота, 2009-04-18, 00:05 | Повідомлення # 49
Полковник
Більше 3000. На це я розраховував, бо вже не один розказував, що на такому пробігу рветься ремінь. Туди ніхто не дивився, все поржавіло, треба буде чимось змастити, щоби захистити від іржі.

Додано (2009-04-18, 00:05)
---------------------------------------------

Quote (SiruS)
з.ы. не советую увеличивать длину ремня, чревато последствиями...

Дякую за посилання.
Щодо довжини, то говорив доволі авторитетний мужик в цих питаннях. Пояснював так: заводський ремінь трохи закороткий, і він звужує діапазон руху. Згодом китайський ремінь розтягується і виходить на нормальний розмір. Якщо брати трохи кращої якості, то краще відразу взяти трохи довший для збільшення діапазону руху ременя по варіатору.
Принаймні це стосується саме цієї моделі, рекомендували ставити 689, заводський стоїть 669. Очевидно, вже пробували це робити.

sashanovaДата: Субота, 2009-04-18, 00:14 | Повідомлення # 50
Генерал-майор
М-да малувато шото і то конкретно маловато sad sad А на рахунок іржі ??? На чому??? Картер ж вилитий із сплаву алюмінія ! Чи в тебе нє?

Додано (2009-04-18, 00:14)
---------------------------------------------
Чого ти паришся? подивися по виробітці на тарілках варіатора і побачиш чи виходив ремінь на повний радіус чи ні!

VeberДата: Субота, 2009-04-18, 23:23 | Повідомлення # 51
Полковник
Іржа не на картері, а на окремих елементах варіатора.

sashanovaДата: Неділя, 2009-04-19, 00:15 | Повідомлення # 52
Генерал-майор
То не страшно, після очистки можна змазати мінімальною кількістю мастила для ШРУСів, воно має максимальну температуру каплепадіння, але так шоб воно ні при яких умовах не попало на ремінь!!! wacko
Всіх вітаю з Пасхою! Христос Воскрес!

SiruSДата: Неділя, 2009-04-19, 01:46 | Повідомлення # 53
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Quote (Veber)
Згодом китайський ремінь розтягується і виходить на нормальний розмір

тогда это единственное обьяснение. хотя странно, что китайцы сами продумали этот момент - ремни растягиваться недолжны )

воистину!

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

sashanovaДата: Четвер, 2009-05-14, 16:25 | Повідомлення # 54
Генерал-майор
В мене на Дефіант Велон 125 проплавилася фара, думав не повезло, та ні поспілкувашись ше з двома власниками аналогічних апаратів вияснив що в них той самий прикол, фірмінний значить happy , майте на увазі.

Anom1Дата: Четвер, 2009-05-14, 20:58 | Повідомлення # 55
Майор
Репутація: 0
Якщо зайшла мова про ремінь, то на 125сс (GY6) я би його не міняв 5000км точно, дуже сумніваюсь шо підрізними "брендами" ідуть різні мотори (по якості) мотори відрізняються тільки типами 139qmb, 157qmj і так далі. Відповідно з типа мотора і випливають його особливості експлуатації. Я на 150сс Вайпері на рідному ремені пройшов >6000км, максимальна швидкість впала десь на 7-9км. Оскар, коли зі мною їхав, казав шо вже підшипники колінвалу пішли спати, але, як не дивно, людина яка купила в мене скут поміняла ремінь і вже, по її словам, проїхала 3000км і підшипники походу в нормі. В 250сс (172ММ) ситуація веселіша в брата майже 9000км і ніби все гаразд, спаду макс швидкості і якихось провалів не спостерігається.
Все вище сказане звісно має відношення тільки до скутерів з Піднебесної.

sashanovaДата: Неділя, 2009-05-24, 12:22 | Повідомлення # 56
Генерал-майор
Чим дальше в ліс тим грубші партизани happy , це я до того що чим довше я їзджу на своєму “новому” Дефіанті, тим більше приходить розуміння того, з чого зроблені китайські комплектуючі, а саме з г....а, не даром минулого року в “МЕТРО” продавали два скути по ціні одного, виявляється це дуже актуально, один на ходу другий на запчастини happy . Навіть не буду росказувати що “пішло спати”, бо вже не помню з чого починати і на чому закінчувати sad

IhoRДата: Неділя, 2009-05-24, 21:04 | Повідомлення # 57
Полковник
sashanova, так поміняй на японця...)))і проблем не буде))

PoisonДата: Неділя, 2009-05-24, 22:19 | Повідомлення # 58
Генерал-майор
sashanova, найгірше, що вони не мають СЦ, і запчастини важкувато дістати, правда знаю одного чувака, який продає скути і певно шо має запчастини до такого...

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

sashanovaДата: Неділя, 2009-05-24, 23:19 | Повідомлення # 59
Генерал-майор
IhoR, японців я вже мав, аж 4 штуки-головний їх мінус їх розміри, Poison, СЦ не потребую, а на рахунок запчастин, ти не правий, їх є якраз дофіга і ціни нормальні, але якість - відповідна sad

IhoRДата: Неділя, 2009-05-24, 23:47 | Повідомлення # 60
Полковник
sashanova, якщо в двом їздити то ямаха маджестік 125-250 кубів рулить...і це ямаха...

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Сторінка 4 з 15«1234561415»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007