|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| Dohtoor | Дата: Понеділок, 2008-07-21, 11:14 | Повідомлення # 31 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| парни кто-то в курсе какой зазор на клапанах должен быть?? кстати у Bogatto места для ног больше и вилка телескоп.... вот и мягче идет
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Понеділок, 2008-07-21, 23:25 | Повідомлення # 32 |
 Лейтенант
| Dohtoor[b] зазор на клапанах должен быть:на впускном 0,05 а на выпускном 0,1!только неперепутай!на сайте есть статейка про регулировку клапанов!там ещо нужно найти мертвую точку !
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| Dohtoor | Дата: Вівторок, 2008-07-22, 10:52 | Повідомлення # 33 |
 Рядовой
| спс за инфу....
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2008-07-24, 01:20 | Повідомлення # 34 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Quote (arsLviv) а так ним очень удовлетворен мягко очень идет по брущатке,красивее дай удобней вот единый минус нет богажника как в артеко Богатто - скутер вищого класу (порівняно з артеко) з передніми дисковими гальмами, нормальною вилкою і т.д. Так що мої вітання! Сподіваюсь, що деякі трабли Артеко вони встигли виправити. Перевір, чи сидіння кріпиться у трьох місцях, чи лише у двох - спереду і ззаду, а посередині прогинається, як в Артеко. Може вже здогадалися поставити кріплення посередині?
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Dohtoor | Дата: Вівторок, 2008-10-14, 16:14 | Повідомлення # 35 |
 Рядовой
| вижу ветка накрылась.... жаль.... я вот перевалил за 10 000, бегает конь хорошо, иногда до 80-ти разгонается, правда на больших оборотах вибрация небольшая появилась.... на зиму колоть двигло буду, интересно что там внутри после стольких км.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-10-14, 16:35 | Повідомлення # 36 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| а че еще тут писать? ты задал вопрос - тебе ответили.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Вівторок, 2008-10-14, 17:44 | Повідомлення # 37 |
|
Майор
| а навіщо двигун розбирати, якщо він нормально працює?
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Четвер, 2008-10-16, 13:12 | Повідомлення # 38 |
 Майор
| Anom1, краще профілактика ніж ремонт
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-10-17, 15:52 | Повідомлення # 39 |
|
Майор
| а я більше притримуюсь принципу "не заважай техніці працювати", і вважаю шо треба лізти до мотора тільки тоді коли він цього дійсно потребує.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-10-18, 09:44 | Повідомлення # 40 |
 Полковник
| Quote (Dohtoor) вижу ветка накрылась.... жаль... А що писати, як все нормально - їжджу собі спокійно, хоча й небагато: перевалив лише за 3к. Ну, був прикол: тріснув шланг бензиновий - він там звичайний гумовий - бензин фонтанчиком лився. Так я просто відкусив кусок шлангу, який звисає з карба і поставив замість пошкодженого.
|
| |
|
| |
| Dohtoor | Дата: П`ятниця, 2008-10-24, 18:09 | Повідомлення # 41 |
 Рядовой
| Находчивый :)) Хочу колоть, бо тяга пропадает, на прямой нормально, а вот в горку, особенно в двоем, еле тянет... наверняка колечки устали, да и поршенек с цилиндром посмотреть... мож и сальники какие заменить....
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Четвер, 2009-01-22, 21:06 | Повідомлення # 42 |
 Лейтенант
| а ветку надо продолжать а то проблем хватает!сори что так давно не заходил а топросто возможности небило и нет пропал!короче кто подскажет в чем проблема все время сгорает лампочка фари?и ещо у меня АКБ поменял полярность что могло стать причиной?
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-03-18, 20:58 | Повідомлення # 43 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| На рахунок лампочки, треба по-перше заміряти напругу тестером при працюючому двигуні, вона не повина перевищувати 15,2 В, по друге подивитися кріплення лампи в патроні, вона повинна сидіти міцно, інакше при русі на контактах можуть виникати іскріння, що також диття лампі не додає. на рахунок зазорів в клапанах то таке відчутя що весь нет “стягнув” ці зазори з одного джерела, причому ці 0,05 0,1 “тулять” до всіх моторів без розбору, яка кубатура, який мотор Моя думка така: краще вияснити з якого “донора” скопіювали і поставили на твій апарат мотор, потім знайти “мануал” на “оригінал” і подивитися що кажуть там, ну дальше думати! У мене дефіант велон 125 мотор 1Р52QMI по ходу сдертий з ямаха цигнус 125 а “мануалі” на ямаху пише 0,04; 0,07, допуск 0,005мм., ось так!
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2009-04-17, 22:52 | Повідомлення # 44 |
 Полковник
| В мене порвався ремінь варіатора, довго мучився, не міг зняти кришку варіатора - аж поки не знайшов доброї викрутки і молотка. Може хтось підкаже, де можна придбати ремінь. За паспортом і заводський стандарт: 669 на 18. Але я десь читав, що краще поставити 690 на 18, бо стоковий трохи закороткий і не дає повністю розігнати. Шукав за ним в японських автомагазинах: знайшли фірмовий, але 670 на 17 (не скутерний). Думаю, що підійде, ширина там не критична. В кого які думки щодо цього?
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-04-17, 23:34 | Повідомлення # 45 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (Veber) найшли фірмовий, але 670 на 17 (не скутерний) Викинуті намарно гроші! Колись при дефіциті запчастин я також “підібрав” Бошовський Він пішов “спати” за перший день і скут на ньому їхати не хотів зараза така а все тому що всі “не скутерні” ремні працюють на діагональний розтяг а скутерні - на радіальне стиснення! І взагалі в чому проблема? до китайців запчастин -НАВАЛОМ! Навіщо вигадувати собі “менінгіт”?  Додано (2009-04-17, 23:34) --------------------------------------------- До речі ширина якраз один із основних параметрів, кожен мм в мінус - максималка ідентично! А скільки пробіг твій ремінь?
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|