.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.
Четвер, 2009-01-08, 01:27
Мої повідомленняМої повідомлення
VipIP.ru - Система активной рекламы (САР)
[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 2 з«123»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Defiant
DohtoorДата: Понеділок, 2008-07-07, 15:02 | Повідомлення # 16
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
хе, с часами нужно попробовать... в пятницу почитав форум, прочел что диски гнутся и в этот же вечер задний на яме погнул... ровняется хреново

VeberДата: Понеділок, 2008-07-07, 19:23 | Повідомлення # 17
Подполковник
Група: Толкові
В мене - не гнуться, бо накачав до 3-3,5атм. Зато амортизатори швидше виходять з ладу. smile

Скутер Defiant Arteco 50QT

DohtoorДата: Вівторок, 2008-07-08, 11:42 | Повідомлення # 18
Рядовой
шот дохрена закачал, у меня 2,2..... я вот думаю в него 100 кубиков засунуть, только прийдется резину шире ставить и желательно вилку поменять... интересно на родной движок станет котел 100 кубовый?

DmytromДата: Вівторок, 2008-07-08, 12:16 | Повідомлення # 19
Полковник
Репутація: 4 [8%]
А перекачка шин нічим більше не загрожує, окрім швидшого зношення амортизаторів?
Актуальне для мене питання, бо сам розбив собі задній диск в ямі...
На майбутне може і буду перекачувати...

Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.

arsLvivДата: Вівторок, 2008-07-08, 22:41 | Повідомлення # 20
Лейтенант
а я ось покищо без свого коника загнав його в СКУТЕР ЦЕНТР на Зеленій вже як тиждень там!лікують !просто перестав заводитися і все!туди соїм ходом незабрався б так що прийшлось мене брати на буксир і 2Т мене тягнув!дуже велике спасибі ПРОБНІКУ зате що виручив в тяжку хвилину і притому невзявши ні копійки!!! сказали сьгодні що вродіби як завтра мє бути вже зроблений!про роботу і все остальне напишу як заберу!

Quote (Dohtoor)
я вот думаю в него 100 кубиков засунуть, только прийдется резину шире ставить и желательно вилку поменять... интересно на родной движок станет котел 100 кубовый?

а мне вот интересно посмотреть дефиант которий может по дороге розвалиться!вопервых скажу тебе так хочеш кубик так купи себе его а вовторих неделай из мухи слона!он не преднозначен для 100-и там половину мотора надо будет перебрать и заменить!проще уже купить новий кубик!

Додано (2008-07-08, 22:41)
---------------------------------------------
вот толькошто позвонили и сказали что завтра можна забрать моего коня!ремонт обошолся в 100гр.!парни почистили карбюратор,заменили нипель ну и ещо всякого добра понемногу!!!

мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto

Повідомлення відредагував arsLviv - Вівторок, 2008-07-08, 20:54

SiruSДата: Вівторок, 2008-07-08, 23:07 | Повідомлення # 21
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 1 [2%]
а я те за карб говорил оО

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50
still in search of 250cc+ sport

arsLvivДата: Вівторок, 2008-07-08, 23:12 | Повідомлення # 22
Лейтенант
дла веноват то я !ну у меня все некак неполучалось!там ещо какуюто плату поменяли!восновном из за этого была проблема!

Повідомлення відредагував arsLviv - Вівторок, 2008-07-08, 23:12

SiruSДата: Вівторок, 2008-07-08, 23:16 | Повідомлення # 23
Генерал-майор
хм, какая это плата в китайце может быть?
з.ы. а скутер центр, это случаем не "СТО Дельфин"? )

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

arsLvivДата: Вівторок, 2008-07-08, 23:18 | Повідомлення # 24
Лейтенант
да оно тото !только там он находиться в четвертом боксе!роботают с 10 до 18!там увидеш на воротах две наклейки формата А4со скутерами если хоч возьму тебе завтра визитку! а что за плата я и сам незнаю но вродебы какаято что подает ток на свечу!

Повідомлення відредагував arsLviv - Вівторок, 2008-07-08, 23:19

SiruSДата: Вівторок, 2008-07-08, 23:20 | Повідомлення # 25
Генерал-майор
хапни тогда - привезешь в воскресение. я там похоже был, спрашивал за байки - сказали занимаються только скутерами.

arsLvivДата: Вівторок, 2008-07-08, 23:25 | Повідомлення # 26
Лейтенант
у меня на везитке пишет что занемаються запчастями и ремонтом скутеров и мототехники!вот так!я там даже видел несколько кубиков!

SiruSДата: Вівторок, 2008-07-08, 23:32 | Повідомлення # 27
Генерал-майор
хз, еси то они - меня отшили сразу. сказали что байками не занимаються.
а вообще хва офтопить ))

VeberДата: Середа, 2008-07-09, 23:50 | Повідомлення # 28
Подполковник
Quote (Dmytrom)
А перекачка шин нічим більше не загрожує, окрім швидшого зношення амортизаторів? Актуальне для мене питання, бо сам розбив собі задній диск в ямі...

Не знаю. Накачав так перед дальняком - по трасі менше ям і краще їхати на підвищеному тиску. По Львову їздити дуже жорстко, бо амортизатор не гасить всіх вібрацій - може несприятливо сказатися на всій конструкції. А китайці цього бояться.
Все залежить від стану доріг, якими їздиш переважно. Краще індивідуально до цього підбирати і тиск.
Їздити по великій бруківці з підвищеним тиском майже неможливо.

Додано (2008-07-09, 23:47)

Quote (Dohtoor)
я вот думаю в него 100 кубиков засунуть, только прийдется резину шире ставить и желательно вилку поменять... интересно на родной движок станет котел 100 кубовый?

Не розумію - навіщо. По місту мені повністю вистачає і динаміки, і швидкості, і маневреності. За містом - ні. Я й подумую над тим, щоби взяти щось кубатурніше. Але кубатура макс. швидкість повинна бути в гармонії з усіма іншими компонентами скутера - і гальма, і колеса, і загальна міцність. А це означає тільки новий (інший) скутер вищого класу.
Бо мені інколи страшно стає, коли летиш на Дефіанті на максимальній швидкості, а позаду - шеренга авто. А ну ж якась ямка серйозна чи ще якийсь сюрприз, і здається, що зараз розвалиться. Ну, дуже вже маленькі колеса для наших доріг.
Мені здається, що щось там добавляти до нього - не зовсім розумно, потужності там як для нього вистачає.

Скутер Defiant Arteco 50QT

DohtoorДата: Вівторок, 2008-07-15, 19:11 | Повідомлення # 29
Рядовой
Ну может ты и прав... если и совать 100 кубов, то прийдется раму усиливать да и тормоза на дисковые менять... затрат много.... лучше я на свой иж тех-осмотр пройду....

Додано (2008-07-15, 19:11)
плавно подхожу к отметке в 7 000! сменю маслечко и на том фсё.... боюсь в двигло лазить

arsLvivДата: Неділя, 2008-07-20, 23:32 | Повідомлення # 30
Лейтенант
Ну так и нелазь!незачем !я вот на своем немогу некак на сервисе поминять масло все приежая а этого парня нет!там звонил к представителю в метро тот сказал что они мне дают отсрочку до 650км и если что случиться то сервис берет вину на себя!а так ним очень удовлетворен мягко очень идет по брущатке,красивее дай удобней вот единый минус нет богажника как в артеко!а на моем артеко сечас ездит моя девочка Алена!покашто только учитьсю и в тоже время я его привожу в божый вид!
Выложыте фотки своих конеи интересно просто!

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Сторінка 2 з«123»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007