Defiant - 15 - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Понеділок, 2012-05-21, 07:15
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 15 з 15«12131415
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Defiant
scorpion_vpДата: Четвер, 2010-02-11, 02:28 | Повідомлення # 211
Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Не таке вже і гімно, якщо з ним нормално поводитись. wink Як саме діоди ставив? Цікаво фото глянути. В загальному непогано вийшло.

Viper Raсe 150
scorpionvpi@gmail.com

BondДата: Четвер, 2010-02-11, 08:55 | Повідомлення # 212
Майор
звичайну дорожку з діодами які продаються на автобазарі коштує 30 грн smile а вся робота тривала аж до 1 ночі sad прийшлось купу релюшок ставити wink

sashanovaДата: Четвер, 2010-02-11, 10:30 | Повідомлення # 213
Генерал-майор
Репутація: 3
Bond, молоток!!! good good good good good Тепер тебе в темноті будуть путати із крутим байком! happy А релє, для чого ставив? діоди ж вроді багато не споживають? cool

BondДата: Четвер, 2010-02-11, 10:41 | Повідомлення # 214
Майор
реле ставив ы на фару і на дыоди і на все решта шо споживає хоть трошки струму smile бо ті "фірмові" кнопки мені часто підгорали і іншого виходу я не бачив sad ще є ідеї попрацювати з запаленням досконаліше cool бо після останньої поіздки в стрий свічка не витримала і я 5 метрів до боксу не доїхав)

sashanovaДата: Четвер, 2010-02-11, 11:03 | Повідомлення # 215
Генерал-майор
Quote (Bond)
ще є ідеї попрацювати з запаленням досконаліше бо після останньої поіздки в стрий свічка не витримала і я 5 метрів до боксу не доїхав)
А з цього моменту детальніше? cool

BondДата: Четвер, 2010-02-11, 14:07 | Повідомлення # 216
Майор
сплавився електрод на свічці smile а з запаленням я тіки думаю що можна зробити і ідей дуже багатьсько і дирчик придатний до таких ідей cool конкретніше напишу тоді коли конкретно візьмусь за роботу tongue так не цікаво все на перід розказувати happy

sashanovaДата: Четвер, 2010-02-11, 15:37 | Повідомлення # 217
Генерал-майор
Quote (Bond)
сплавився електрод на свічці

А при чому тут запалення??? cool Постав свічу з вищим калильним числом
Quote (Bond)
а з запаленням я тіки думаю що можна зробити і ідей дуже багатьсько і дирчик придатний до таких ідей
ну давай думай, мені цікаво!

BondДата: Четвер, 2010-02-11, 18:32 | Повідомлення # 218
Майор
запалення ні при чому я мав на увазі що запалення хочу модифікувати можли під авто комутатор тік ше не знаю як це зробити правильно( ще шукаю інфу на дану тему) tongue

scorpion_vpДата: Четвер, 2010-02-11, 21:52 | Повідомлення # 219
Подполковник
Quote (Bond)
сплавився електрод на свічці

Перший раз таке чую. Бачив як закидує, або закопчує свічку, вигорає центральний електрод, але щоб розплавило. В тебе походу температура в камері згорання має бути навіть не знаю яка. Ти шось сплутав.
І з другого боку, навіщо ускладнювати собі і скуту життя, думаю в тебе рідне запалення нормально справляється зі своєю роботою. Хоча по собі знаю, якщо щось задумав, то кров з носа зроблю.
Напиши, що з цього в тебе вийде, цікаво.

Viper Raсe 150
scorpionvpi@gmail.com

BondДата: П`ятниця, 2010-02-12, 21:55 | Повідомлення # 220
Майор
Quote (scorpion_vp)
Ти шось сплутав.

шкода що не зробив фотку smile а так я на рідній свічці 2000 км намотав) а планую переробляти запалення із одної причини щоб стабільніше двигун працював на високих оборотах cool бо рідний комутатор з перебоями працює ( перевіряли на стенді wink ) і до речі сьогодні катнувся по трасі))))))) мало не загубив заднє колесо ( розкрутилась гайка тефлонова що колесо тримає) таким злим я вже давно не був cry

oleg-suzukiДата: Субота, 2010-02-13, 13:07 | Повідомлення # 221
Сержант
Репутація: 1
??? какая гайка? тефлоновая???

arsLviv@Дата: Неділя, 2010-03-07, 00:14 | Повідомлення # 222
Рядовой
Quote (Bond)
а так я на рідній свічці 2000 км намотав)

я на своїй свічці на китайці всі 11000 їзджу і нарікань на неї немаю!як купив так туда ще незалазив!

мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto

StelsДата: П`ятниця, 2010-07-30, 02:58 | Повідомлення # 223
Рядовой
Група: Пользователи
Купив собі defiant cornel dt50qt-2 після аварії за 800грн.йому 3 роки набігав 3000км.Заводився з лапки с півоберта без допомоги ручки газу.Мені захотілось зробити йому тестдрайв , після 45км/год в ньому щось глухо затріщало(таке відчуття якби ланцюг перепустив) і він заглох, після чого не хоче нормально заводитись, приходится крутити ручку газу .Як тільки її пускаю на холостих глохне!!!Підскажіть що це може бути,та як це полагодити???
Він працює та їде нормально якщо не пускати газову ручку. пропали холості!!!

AntonДата: Четвер, 2012-03-22, 22:29 | Повідомлення # 224
Рядовой
Група: Пользователи
Кто нибуть помогите. нужен подклювник на defiant cornek dt50qt-2 или подскажите где можно взять

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Defiant (Власники скутерів Defiant - сюди!)
Сторінка 15 з 15«12131415
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно