|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| scorpion_vp | Дата: Четвер, 2010-02-11, 02:28 | Повідомлення # 211 |
 Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Не таке вже і гімно, якщо з ним нормално поводитись. Як саме діоди ставив? Цікаво фото глянути. В загальному непогано вийшло.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Четвер, 2010-02-11, 08:55 | Повідомлення # 212 |
 Майор
| звичайну дорожку з діодами які продаються на автобазарі коштує 30 грн а вся робота тривала аж до 1 ночі прийшлось купу релюшок ставити
|
| |
|
| | |
| |
| Bond | Дата: Четвер, 2010-02-11, 10:41 | Повідомлення # 214 |
 Майор
| реле ставив ы на фару і на дыоди і на все решта шо споживає хоть трошки струму бо ті "фірмові" кнопки мені часто підгорали і іншого виходу я не бачив ще є ідеї попрацювати з запаленням досконаліше бо після останньої поіздки в стрий свічка не витримала і я 5 метрів до боксу не доїхав)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2010-02-11, 11:03 | Повідомлення # 215 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (Bond) ще є ідеї попрацювати з запаленням досконаліше бо після останньої поіздки в стрий свічка не витримала і я 5 метрів до боксу не доїхав) А з цього моменту детальніше?
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Четвер, 2010-02-11, 14:07 | Повідомлення # 216 |
 Майор
| сплавився електрод на свічці а з запаленням я тіки думаю що можна зробити і ідей дуже багатьсько і дирчик придатний до таких ідей конкретніше напишу тоді коли конкретно візьмусь за роботу так не цікаво все на перід розказувати
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2010-02-11, 15:37 | Повідомлення # 217 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (Bond) сплавився електрод на свічці А при чому тут запалення??? Постав свічу з вищим калильним числомQuote (Bond) а з запаленням я тіки думаю що можна зробити і ідей дуже багатьсько і дирчик придатний до таких ідей ну давай думай, мені цікаво!
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Четвер, 2010-02-11, 18:32 | Повідомлення # 218 |
 Майор
| запалення ні при чому я мав на увазі що запалення хочу модифікувати можли під авто комутатор тік ше не знаю як це зробити правильно( ще шукаю інфу на дану тему)
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Четвер, 2010-02-11, 21:52 | Повідомлення # 219 |
 Подполковник
| Quote (Bond) сплавився електрод на свічці Перший раз таке чую. Бачив як закидує, або закопчує свічку, вигорає центральний електрод, але щоб розплавило. В тебе походу температура в камері згорання має бути навіть не знаю яка. Ти шось сплутав. І з другого боку, навіщо ускладнювати собі і скуту життя, думаю в тебе рідне запалення нормально справляється зі своєю роботою. Хоча по собі знаю, якщо щось задумав, то кров з носа зроблю. Напиши, що з цього в тебе вийде, цікаво.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 21:55 | Повідомлення # 220 |
 Майор
| Quote (scorpion_vp) Ти шось сплутав. шкода що не зробив фотку а так я на рідній свічці 2000 км намотав) а планую переробляти запалення із одної причини щоб стабільніше двигун працював на високих оборотах бо рідний комутатор з перебоями працює ( перевіряли на стенді ) і до речі сьогодні катнувся по трасі))))))) мало не загубив заднє колесо ( розкрутилась гайка тефлонова що колесо тримає) таким злим я вже давно не був
|
| |
|
| |
| oleg-suzuki | Дата: Субота, 2010-02-13, 13:07 | Повідомлення # 221 |
|
Сержант
Репутація: 1
| ??? какая гайка? тефлоновая???
|
| |
|
| |
| arsLviv@ | Дата: Неділя, 2010-03-07, 00:14 | Повідомлення # 222 |
 Рядовой
| Quote (Bond) а так я на рідній свічці 2000 км намотав) я на своїй свічці на китайці всі 11000 їзджу і нарікань на неї немаю!як купив так туда ще незалазив!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| Stels | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 02:58 | Повідомлення # 223 |
 Рядовой
Група: Пользователи
| Купив собі defiant cornel dt50qt-2 після аварії за 800грн.йому 3 роки набігав 3000км.Заводився з лапки с півоберта без допомоги ручки газу.Мені захотілось зробити йому тестдрайв , після 45км/год в ньому щось глухо затріщало(таке відчуття якби ланцюг перепустив) і він заглох, після чого не хоче нормально заводитись, приходится крутити ручку газу .Як тільки її пускаю на холостих глохне!!!Підскажіть що це може бути,та як це полагодити??? Він працює та їде нормально якщо не пускати газову ручку. пропали холості!!!
|
| |
|
| |
| Anton | Дата: Четвер, 2012-03-22, 22:29 | Повідомлення # 224 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
| Кто нибуть помогите. нужен подклювник на defiant cornek dt50qt-2 или подскажите где можно взять
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|