|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| FOX | Дата: Четвер, 2009-11-05, 14:44 | Повідомлення # 196 |
 Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (Anom1) В машині датчик в салоні показує температуру антифрізу - це 90с, плюс я читав що VW спеціально занижує це значення до 90с насправді температура десь в районі 100с, це зроблено через те щоб люди зайвий раз не хвилювались. Якщо я не помиляюсь, температура масла вища ніж температура антифрізу, принаймні літом, ось і виходить що робоча температура масла в "нормальній" машині, доходить до 110-115с. Виправ якщо не правий. З самого початку була мова про автомобілі з повітряною системою охолодження. В них антифризу немає, а стоїть датчик температури масла. Здається правильно такий тип охолодження зветься повітре-масляним.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-11-05, 14:50 | Повідомлення # 197 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Anom1, На рахунок датчика антифризу ти правильно читав, але не правильно трактуєш Дійсно в багатьох авто датчик температури ставлять великим розкидом по класу точності, АЛЕ А Ж НІЯК НЕ З ЛІНІЙНОЮ ЗАЛЕЖНІСТЮ В БІК ЗАНИЖЕННЯ ПОКАЗІВ!(це я тобі говорю як фацівець )Тобто при показах на приладі Т-90С, реальна температура може бути в межах(85-95)С, масло дійсно має при цьому температуру в межах 100С, але як ти виразився в “нормальній” машині ані літом ані зимою вона навряд чи підніметься до 115С, бо температура антифризу в системі охолодження в “нормальній” машині конструктивно підтримується в межах 90С ( радіатор, вентилятор, термостат).
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Четвер, 2009-11-05, 17:02 | Повідомлення # 198 |
|
Майор
| Ось почитай на Ауді 2.8 походу датчик темп. масла є. Хлопці як газу дадуть то в них температура масла більше 130 іде, при тому що температура води стоїть 90с як вкопана. Я сумніваюсь шо на інших машинах інакше, просто в них датчика темп. масла нема, ось люди і думають шо в них мотор більше 90с не гріється. http://www.aufo.ru/forum/viewtopic.php?p=672815 http://www.audi-forum.ru/forum....start=0 чекаю коментарів
Повідомлення відредагував Anom1 - Четвер, 2009-11-05, 17:03 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-11-05, 19:40 | Повідомлення # 199 |
 Генерал-майор
| Anom1, я навіть не відкривав твоїх ссилок, бо читав це десь рік назад про ауді в яких при швидкості 180-200км/год, піднімається Т до 130 град, а не більше 130 , але це а ж ніяк не вказує на те що це робоча температура масла для двигуна, а якраз навпаки свідчить про те що система охолодження вже не справляється із своєю фукцією, і обороти потрібно скидати, я так думаю що цей датчик там для цього і стоїть. До того ж в цій же Ауді основним охолоджуючим компонентом є антифриз а не масло, а ми говорим про ДВС повітряного охолодження де якраз основним компонентом охолодження і являється масло. Ти краще пошукай інфу по авто з ДВС повітряного охолодження і прочитай про температуру там, о це буде актуально, по крайній мірі для нас “воздушніків”, ми ж то знаєм що у вас “буржуїв”- “водянка”
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Понеділок, 2009-12-07, 20:15 | Повідомлення # 200 |
 Майор
| нарешті занявся своїм дирчиком) на разі усилив кріплення глушника!
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 11:08 | Повідомлення # 201 |
 Генерал-майор
| Молодець! Якби ти слухався старших і зробив би це спочатку то їздив би і не матюкався
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 13:30 | Повідомлення # 202 |
 Майор
| доречі дай ссилку на той сайт про китайські скутери а то я якийсь найшов але не впевнений що це він http://www.china-scooter.ru/forum....p228946
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 15:20 | Повідомлення # 203 |
 Генерал-майор
| Це саме той сайт, нормальний ресурс, зверни увагу на статті чувака під ніком “Pover968” толковий хлопець, пише в основному по тюнінгу.
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 20:57 | Повідомлення # 204 |
 Майор
| обовязково гляну!
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Субота, 2010-01-23, 16:25 | Повідомлення # 205 |
 Майор
| купив сьогодні лінзу на скут _))) від ауді 6 . про встановлення напишу пізніше
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 21:12 | Повідомлення # 206 |
 Майор
| встановив фару ! буду хвалитись
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2010-01-26, 10:06 | Повідомлення # 207 |
 Генерал-майор
| Ну так це зовсім інший компот! Світить круто! по крайній мірі по фотках, мені цікаво як ти її туда запхав? разом с тими пластинами
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Вівторок, 2010-01-26, 18:12 | Повідомлення # 208 |
 Майор
| це не пластинки ! це механізм регулювання наклону лінзи1 а світить трошки гірше ніж на фотці але порівняно зі стоком то небо і земля ось фотки самого механізму:
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Середа, 2010-01-27, 21:26 | Повідомлення # 209 |
 Подполковник
| Цікава конструкція вийшла. Головне щоб працювала і не збивались настройки. На скуті вібрації на порядок вищі ніж на авто. ІМХО я б віддав перевагу світлодіодам. Набагато економніші в плані споживання струму і думаю за ними майбутнє.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Понеділок, 2010-02-08, 23:23 | Повідомлення # 210 |
 Майор
| після довгих і нудних роздумів я всетаки вирішив модифікувати фару війшло на перший погляд не дуже але потім я згадав про діодну підсвітку і все стало якось приємніше +перебрав ще раз всю проводку і поставив де потрібно релюшки + норм фішки ( китай гавно як завжди гавно)
Повідомлення відредагував Bond - Понеділок, 2010-02-08, 23:29 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|