|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2009-09-18, 12:31 | Повідомлення # 166 |
|
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| так від постійного тех. паспорта ти і так не втікнеш, в результаті тобі дорожче получеться.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-09-18, 21:16 | Повідомлення # 167 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Anom1, Дорожче не получиться, я вчора накінець свій зареєстрував! Дві години вбитого часу, + 930грн, і я щасливий власник кусочка бляшки, і шматка паперу, тепер ше залишилось ТО пройти А де ти на тому квадрику їздити збираєшся? По дорогам вроді як заборонено? А шо карб в тебе на квадрику тоже шедевр примітивізму? Чи шось має? Треба твій з Рекстера міряти може підійде?
Повідомлення відредагував sashanova - П`ятниця, 2009-09-18, 21:20 |
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Субота, 2009-09-19, 20:10 | Повідомлення # 168 |
|
Майор
Репутація: 1
| ну тоді чекаємо завтра на презентацію твого нового коня.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Субота, 2009-09-19, 20:19 | Повідомлення # 169 |
|
Майор
| По дорогах їздити я на скутері буду! А за дорогами і взимку на квадріку. Карб в мене найпростіший . Вчора зонг 200 бачив, так в нього хотяби ускарітель є!
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Середа, 2009-09-23, 10:11 | Повідомлення # 170 |
 Майор
| ось як виглядає мій Велон з новими фарами:
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-09-30, 11:33 | Повідомлення # 171 |
 Генерал-майор
| Поставив я накінець датчик температури на свій Дефіант, поїздив трохи і хапнула мене велика печаль, гріється зараза! Догнати температуру масла до 115 град, шо раз плюнути! А зараз вже не літо! Теперпросто виникла необхідність робити масляне охолодження, порившись в неті я узрів таку картину: в більшості випадків забор і викид масла здійснюють через кришку клапанів (так виглядає по фото) але ніхто чомусь конкретно не описує як саме це все організовано в середині двигуна, може хтось знає?Додано (2009-09-30, 11:33) --------------------------------------------- І ше конкретне запитаня до Vebera: - на твоєму Hyosung вроді би стоїть масляний радіатор, ти не дивився звідки здійснюється забір і викид охолодженого масла?
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2009-10-02, 14:29 | Повідомлення # 172 |
 Полковник
Група: Толкові
| Я це питання сильно не досліджував - масляний радіатор стоїть з заводу - чого туди заглядати. Але ж ти сам дивився, як там все влаштовано. Можем десь зустрітися - подивишся, бо я в цих питаннях не дуже розбираюся. В неділю апріорі не можу.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Неділя, 2009-10-04, 23:52 | Повідомлення # 173 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| На Хюсонгу стоїть маслопомпа.
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2009-10-05, 08:57 | Повідомлення # 174 |
 Генерал-майор
| Quote (Oskar) На Хюсонгу стоїть маслопомпа. Ну це зрозуміло, цікавить чи вона одна стоїть на всю змазку двигуна чи окремо на радіатор виведена додаткова? Хоча все ж напевно таки стоїть один А звідки йде забір масла: - з картера чи з “голови”?
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2009-10-15, 10:03 | Повідомлення # 175 |
 Полковник
Група: Толкові
| Quote (Bond) ура я свій поставив на облік! smile вклався в 900 грн ледве) хоча і сам все платив. кожному по 50 грн зверху блім мусив платити) Хоч не по темі, але прокоментую, бо ставив недавно 2 мота на облік. А хто вас просить платити зверху? Самі винні. Я заплатив тільки в одному місці, яке не міг пройти, тоді пробив через знайомого і мусив дати там 50 грн.+100грн. начальнику. На другий раз я вже платив тільки там в цьому місці і то тому, що він вже мене знав, що я виходив на нього через великих людей і знаю систему. За руку з ним поздоровався, дав 50грн., за 30сек. пройшов і все - більше не платив - навіть начальнику. Хоча кожен намагався до чогось вчепитися, але я вже все знав, чітко відповідав і вклався десь у 600грн. А якщо ви розкидаєтеся на ліво/направо по 50 грн., то хто вам винен. Треба просто тупо не платити, ну може на день довше будете проходити - найгірший варіант.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 10:52 | Повідомлення # 176 |
 Генерал-майор
| В принципі абсолютно згоден, але платять кожен виходячи із власних міркувань, я наприклад платив бо реєстрував в останій дозволений день реєстрації (так пізно дали документи )) тому як шоб мене послали на інший день прийшлось би платити штраф і на одно вийшло б, хтось просто тупо немає часу, а хтось думає шо то так і треба . Хоча для себе вирішив, що при подальшому обміну тех.паспорта на постійний не дам ні копійки “на ліво” хай посилають, мені тут з роботи не далеко до них їздити . Ну раз вже пишу то й по темі трохи: пройшов обкатку на свому Дефіанті 1000км і тут блін зима настала , як не дивно нічо не ламається, не відвалюється, навіть скучно якось
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 11:19 | Повідомлення # 177 |
|
Майор
| Здоров Сашко! Ти вже вирішив як масляне охолодження робити будеш? Взнав шо то за болти вкручені в картері біля помпи? Чи будеш робити, як всі, масло з головки по кругу пускати? Доречі, як тільки погода буде, зразу можем їхати за компресією , може до Стаса, бо я ше грузікі хочу поміняти. Домовився зі Стасом грузіки поміняти - зранку встаю а за вікном дощ, вот тепер тиждень скутер відпочиває.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-10-16, 14:06 | Повідомлення # 178 |
 Генерал-майор
| Діма привіт. Про болти вкручені біля помпи ше не взнав, бо для того його тре розбирати , а ше поїздити хочу, як робили масляне охолодження з головки - розібрався, в принципі не важко, так шо буду мати як варіант, ше хочу зробити автоматичний натягувач цепу, конструкцію вже придумав а то я запарився вже з тою натяжкою, тим більше я знов поміняв ведучу зірочку на 16 хочу попробувати як воно буде їхати бо на 17 на швидкості 100км і більше не дуже охоче розкручується двигун. Компресію поїдем міряти як тільки буде виїздна погода. Як твій квадрик, тобі сніг як по заказу
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Понеділок, 2009-10-19, 20:59 | Повідомлення # 179 |
|
Майор
| Виявилось, квадрік не для снігу , під гору по болоті їде, а як тільки сніг починається зразу буксує, правда снігу в Славську випало багато, і він мокрий, може в мороз він буде краще їхати.
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Вівторок, 2009-10-20, 16:32 | Повідомлення # 180 |
 Полковник
| Quote (Anom1) а як тільки сніг починається зразу буксує Буксування на снігу більш залежить від гуми чим від квадра.
Vita est Via
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|