|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| Veber | Дата: Вівторок, 2009-09-08, 14:05 | Повідомлення # 136 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
| Шара повна! Пощастило! Хай щастить надалі в експлуатації! В мене пласмаса тріскала в місцях кріплень - може вага моя задуже була для нього. Але це конструктивний недолік Артеко. А двигун працював ідеально і досі новий власник без проблем літає на ньому. Про Ренспід такі ж відгуки: мотор працює ідеально, а пласмаса сипеться. Ну, треба дивитися за ним, слабі місця якось укріпляти краще. Думаю, в твоїх руках він буде працювати довго. Пощастило мотику!
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-09-08, 15:43 | Повідомлення # 137 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
| Quote (Veber) Про Ренспід такі ж відгуки: мотор працює ідеально, а пласмаса сипеться. Ну, треба дивитися за ним, слабі місця якось укріпляти краще. Я вже поукріпляв , до речі ця пластмаса класно клеїться звичайним термоклеем - просто один матеріал практично , тай судячи з виду ( розібраного мота ) проблемна пластмаса там лише задні бокові крила, бо весь перід і нижній обвіс тримається на болтових з’єднаннях! Як він може “посипатись” я навіть собі слабо уявляю! Бо поки я зняв ліве переднє крило то відкрутив добру жменю болтів аж перехотілося друге знімати! Ну а що до відгуків про китай то на них треба дивитися тверезо, бо для більшості їх авторів, тріснувший трос чи відпавший світловідбивач - прирівнюється до капремонту апарату в цілому
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-09-09, 10:00 | Повідомлення # 138 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| говорят отваливаються выхлопные там. глянь на всякий пожарный )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-09-09, 10:46 | Повідомлення # 139 |
 Генерал-майор
| Quote (SiruS) говорят отваливаються выхлопные там. глянь на всякий пожарный Так дійсно читав про це, і навіть бачив на фото, там стояла вихлопна з одним прийомним коліном і двома банками- одна зверху другої - вигляд жах! но на моє велике щастя “китайці” напевно також читають наші форуми з відгуками про їхні апарати , а може самі догадалися короче глушника там два, с кожної сторони по штуці, і кожен має свою прийомну трубу, яка окремо також кріпиться до рами, а банки кріпляться (о чудо!) не хомутами а косинками на зварці (які я зразу ж і оглянув, на вид досить не погано зварені), так шо по ідеї мають триматися, в крайньому разі зварювальний апарат я маю
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2009-09-09, 11:13 | Повідомлення # 140 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| у нього що 2 циліндра?
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-09-09, 11:19 | Повідомлення # 141 |
 Генерал-майор
| В тому то й прикол шо циліндр один, а глушника два, і головка має два окремих виходи під них
Повідомлення відредагував sashanova - Середа, 2009-09-09, 11:20 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-09-09, 14:21 | Повідомлення # 142 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (sashanova) головка має два окремих виходи понты =)
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-09-09, 16:44 | Повідомлення # 143 |
 Генерал-майор
| Чому?
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-09-09, 22:41 | Повідомлення # 144 |
 Генерал-лейтенант
| докажи обратное? )
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-09-10, 09:06 | Повідомлення # 145 |
 Генерал-майор
| SiruS, я тебе щось не дуже розумію, а що я стверджував щоб це доводити? , і в чому “понтовість” двох глушників? я думав ти мені поясниш що ти мав на увазі під твердженням: два глушника - це понти?
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-09-10, 14:22 | Повідомлення # 146 |
 Генерал-лейтенант
| а зачем на 1 цилиндре 2 глушителя? не понты разве? почему на том же бандите, де 4 банки - все сводиться в 1 глушак? было бы куда понтовее, еси бы на нем было 4 трубы! Оо
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-09-10, 15:53 | Повідомлення # 147 |
 Генерал-майор
| В сузи водяне охолодження, а в мене - повітряне тому для мого циліндра краще два окремих виходи а не один, так як температура вихлопних газів буде менше нагрівати двигун, оскільки полоща виводу газів є більшою то і опір вихлопним газам створюється менший. Я на скутері спеціально переварював впускне коліно глушника на більше в діаметрі і температура дійсно впала, на високих режимах двигуна в середньому на 5-10 град. Для когось це може здатися дрібницею, але в реальності коли ти їдеш на “повітрянці” на великі відстані літом, практично на максимальних оборотах, то це відіграє важливу роль, в тому чи доїдеш ти до пункту призначення чи схопиш “тепловий прихват”
Повідомлення відредагував sashanova - Четвер, 2009-09-10, 15:54 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-09-10, 16:50 | Повідомлення # 148 |
 Генерал-лейтенант
| на зонге спорте 200ке тоже воздушное охлаждение. и тоже 1 цилиндр, но 1 труба. китайци лохи, потому что тут не сделали так же?
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Четвер, 2009-09-10, 17:26 | Повідомлення # 149 |
|
Майор
Репутація: 0
| Ну та, тут поставили два виводи шоб попантуватись А шо? Чим Дефіант гірший зонга? Тут як не крути а панти велика сила В даному випадку ця сила спроектувалась на більшу площу. Доречі, Саша, як там на рахунок темперетури двигуна? Ше датчіки не ставив? Бо я шось читав в мужика на Зонгу 200сс при відстані 100км і швидкості 90-100 км/год температура сягала 122-126 градусів.
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Четвер, 2009-09-10, 17:42 | Повідомлення # 150 |
 Майор
Репутація: 0
| sashanova, ти вже пробував поставити свій мотороллер Рінспід на облік? бо мені під 2 штуки зарядили)
Повідомлення відредагував Bond - Четвер, 2009-09-10, 17:45 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|