|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Defiant |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-05-09, 18:28 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Тут можемо обговорювати все, що стосується скутерів марки Defiant - Cornel, Arteco, ... У мене Defiant Arteco. Їжджу на ньому дуже мало, тому й проїхав лише 500км. Поки що задоволений, проблеми лише дитячі. А далі побачимо.
Скутер Defiant Arteco 50QT
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Вівторок, 2008-05-13, 12:55 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Реальні
| у мене теж скутер дефіант Артеко!проїздив 900 з гаком км.проблем майже нема вот тільки пластик починає тріскати і сипатися!на 500км. згоріла фара!на 800км. прийшлось регулювати ручку газу та замінити камеру на задньому колесі! Диски на ньому із дуже мягкого металу! Легко гнуться! Сьгодні вже знов маю роботу прийдеться вигинати задній диск і регулювати тормоза!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
Повідомлення відредагував wild - Середа, 2008-06-18, 11:03 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2008-05-15, 20:13 | Повідомлення # 3 |
Подполковник
| Я також пробив колесо, то пару км мусив йти зі скутером до шиномонтажу. Тепер думаю переходити на безкамерки, бо легше на місці зремонтувати. Але хочу ставити на ці ж диски. Тиск тримаю 3атм і не гнуться. Хоча трохи жорстко на бруківці. А гальма дуже слабенькі. Як відрегулюєш, напиши про результат.
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Субота, 2008-05-17, 22:13 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Veber все повигинав!чесно кажучи вігнути їх нетак то і просто!ЗАГНУТИ ВСЕТАКИ ЛЕГШЕ!на рахунок тормозів то справді вони слабенькі!але я вот відригулював і все супер!інколи коли ідеш і швидко тормозиш аж пищати начинають!зупиняється тепер мертво!вот на тижні думаю клапана настроювати во тільки неможу ніде щупи найти!як відригулюю зразу відпишу!
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Вівторок, 2008-05-20, 13:24 | Повідомлення # 5 |
Подполковник
| На 500 км вирішив поміняти мастило в редукторі - казали, що китайці туди лиють якусь жижу. Відкрутив спускний болт - витекло на дотик, запах, вигляд звичайне машинне масло - аж ніяк не трансмісійне. І до речі, чомусь дуже мало було того масла. Нашприцував туди десь 150мл трансмісійного. Дуже рекомендую, як вже і багато тут казали - відразу міняти китайське масло - чимшвидше, по можливості.Добавлено (2008-05-20, 13:21) ---------------------------------------------
Quote (arsLviv) але я вот відригулював і все супер Як ти їх відрегулював? Я ніби щось крутив, але толком не знав, як має бути оптимально, як перевірити, що вони нормально відрегульовані.Добавлено (2008-05-20, 13:24) ---------------------------------------------
Quote (Shark43) а мені вас шкода .... До речі, за такий флуд банити треба. Або на жарт перевести. Я так розумію, що ти хотів сказати, що у зіржавілих японців колеса не пробиваються і лампочки не перегоряють?
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Понеділок, 2008-06-16, 02:39 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| можем якось зустрітися і я тобі покажу!регулював клапана тепер тяга є і заводиться з пів обороту!тільки вот неможу толком ніяк настроїти тросик газу!на 1200 трісноло сидіння і повилітали болтики з кришки сидіння!зробив заміну масла повністю і в трансмісії і в моторі!звливаю мобіл один!супер !коли настроював клапана то мотор аж блистить!чистюсінький!просто супер!позмашував всі втулки в колесах солідолом аж лекше на холостих з горки став котитися!впринципі ще трошки і доведу все до найкращого виду!там усе треба змащувати бо воно все сухе і дуже ржавіє і стирається сильно! Додано (2008-06-16, 02:39) --------------------------------------------- На 1873 кілометрі на швидкості 60 км/год попав в сильну яму,погнуло переднє колесо,розбило рульову,тріснув один амортизатор,зламало два болта які кріпили другий амортизатор,поламало пластик тріснув від удару шлем!рукавиці протерло до дірок!шлем прийшлося замінити!амортизатор замінив на б/у купив у знайомого болти теж замінив на всі нові!рульову прийлося робити аж два дня!там дуже тяжко відкручуеться гайка яка зажимає другу затяжну з зазором для підшипника,прийшлось відкручувати газовим ключем !підшипники теж поміняв бо повисипались шаріки!купляв на Виговського 1. На 1900 км замкнули провода які йдуть до фари!поплавились,прийшлося замінити повністю!почала погано закриватись сідушка і начала прогинатись в середину фак того сама навіть на маленькій ямі сама видщібається від замка!при бажані мною пидрегулювати зеркало щоб незбивалось воно просто тріснуло і висипалось на підлогу!а чуть нзабув десь подорозі відірвався задній болотнік(бризговик)!тепер всім болотом захляпуює весь мотор!ось так!про пластик мовчу!як зроблю обовязково напишу!
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Понеділок, 2008-06-16, 17:55 | Повідомлення # 7 |
Подполковник
| Там зі сидушкою є глюк китайський. Якщо їздок важить більше 80кг (вантажопідйомність у нього 80кг - але хто там у нас читає інструкцію ), то сідушка чи боковий пластик трісне ОБОВЯЗКОВО на першій добрій ямі!!! Особливо, якщо сісти посередині - тоді сідло прогинається і рано чи пізно трісне. Тому мудрі люди доробляють (я до того ще не дійшов, але планую - гарантія ніби, а після вдосконалення - гарантія пропадає, але якщо не доробити, то розвалеться - важу 100кг). Просто в китайців, в яких вантажопідйомність 150кг сідушка кріпиться у 3-х місцях. На жаль, Defiant має кріплення лише у 2-х, а отже посередині пластмасове сідло просто прогинається (якщо 100 кг сидить), а тоді тріскає (інколи разом з боковим пластиком, на який власне воно і опирається). Вихід дуже простий - посередині з другого боку унітазу приварюють маленький кутник, на який впирається сідло. Просто і надійно. Друг вже так зробив.
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Вівторок, 2008-06-17, 14:14 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| сьогодні відламалась ношка центральна!прийдеться варити а з сідушкою я так і непоняв куда шо приварюється!будласка сфотка та виложи бо треба позарез!
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2008-06-18, 12:29 | Повідомлення # 9 |
Подполковник
| По можливості зроблю, але друг живе під Львовом, як буду в нього, то зроблю. Спробую словами пояснити. Приварити треба кутник поперек рами до самих труб у тому місці, де закінчується унітаз. Унітаз в цьому місці має навіть уступ такий, наче спеціально під кутник. Ти побачиш - з одного боку (спереду) унітаз кріпиться двома болтами, а з другого - висить в повітрі. Коли сісти посередині - сідло прогинається, бо не має опори. Кутник повинен саме зайти в уступ унітазу, додатково можна прикрутити, хоча не обовязково, бо він буде мати опору. Quote рукавиці протерло до дірок! Їздив раніше без рукавиць, тепер уявив собі, щоби було з руками в такому випадку і їжджу в рукавицях. Правда ще не купив спеціальні, їжджу в звичайних шкіряних. Quote тріснув від удару шлем! це треба вітати з новим народженням! Quote шлем прийшлося замінити! це його призначення - врятувати життя і на звалище. принцип дії - він руйнується з середини і тим самим помякшує удар на голову. саме тому б/у шоломи не рекомендують купляти. Quote На 1900 км замкнули провода які йдуть до фари! вони ж не розраховані на таку потужність. разом з лампою треба було поміняти і провода. Quote позмашував всі втулки в колесах солідолом ти розбирав втулки? Бо просто залив маслом редукторним - шось не дуже допомогло.
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Четвер, 2008-06-19, 22:41 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Так розбирав!з передком вже закінчив!змазати лише остається заднє коло!таке питання в тебе коли на центральну підношку ставиш скутер і береж рукою за заднє коло і рухаеш в перед і назад в мене є невеликий такий прольот!що це може бути?в тебе такий є?
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-06-28, 23:23 | Повідомлення # 11 |
Подполковник
| Подивлюся, не пробував так. В мене зявився легкий скрип у передньому колесі. Коли його крутити руками, крутиться легко, але злегка проскрипує - явно не гальма. Знімав колесо, пробував добратися до підшипників, але не вдалося. Зняв лише з двох сторін гумки і більше нічого виколупати звідти не зміг. Змазав лише те, що під гумками і отвір для осі. Скрип не припинився. Напиши, якщо знаєш як усунути цей скрип, бо збираюся в понеділок в черговий дальняк, а не дуже приємно з цим скрипом. На швидкості його правда не чути, але як збавити до 20км, то чути добре, аж неприємно. Спробував раз залити 95 бензин - справді краще почав їхати. Ну, він і на 92 - 70-80км/г їхав, а на 95 наче трішки покращилася динаміка. Але переважно 95 - це етилований бензин, що не дуже добре. Краще вже тоді 92. Хіба що лити ці преміум класу. Додано (2008-06-21, 22:25) ---------------------------------------------
Quote (arsLviv) таке питання в тебе коли на центральну підношку ставиш скутер і береж рукою за заднє коло і рухаеш в перед і назад в мене є невеликий такий прольот!що це може бути?в тебе такий є? Є невеликий люфт. Але не бачу в цьому проблеми.Додано (2008-06-28, 23:23) --------------------------------------------- Терти само перестало. Очевидно, відколовся маленький шматок колодки і тер. Але все одно добре все позмазував. Зявився дзвінкий стук в районі заднього колеса, коли наїхати на добру яму. Стукало так стукало і перестало. З китайцями так буває.
|
| |
|
| |
| Dohtoor | Дата: П`ятниця, 2008-07-04, 17:43 | Повідомлення # 12 |
Рядовой
| парни привет! сколько на своих накатали и какая максималка по скорости? у меня уже 6,5 тыс. и не знаю лезть в него или нет.... по скорости на спидометре стрелка еле за 60 залазит, а сравнивал с машиной - 75... менял недавно аморты, родные полное г... задний взял за 120 грн. дак на нем хоть настройка жесткости есть. а передние пришлось после аварии менять, один потек, второй треснул и погнулся, скрип был вроде как на старой кровати едешь. лампу фары менял на галоген, не помогло, сама конструкция фары плохая. да, еще проблема есть, после 4000 лопнул родной ремень, после менял раза 4, все жили по 3-4 дня, рвались в хлам... оказалось,что на оборотах ремень поднимается аж до бендикса и режется о его кромку.... пока кататься приходится без эл. стартера... лапка кстати не очень хорошо держится на валу, шлицы могут слизаться...
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-07-05, 14:36 | Повідомлення # 13 |
Подполковник
| А навіщо в нього лізти, якщо їде нормально? Я поки що наїздив близько 2т. Максималку раніше набирав легко 70-75, а як трішки спуск - то і 80. До 60 розганявся на 2/3 газу. На 60км мав запас динаміки. Але я зробив декілька дальнобоїв, тримаючи весь час майже на максималці (але в мене тоді виходу іншого не було - раз у проливний дощ, інші рази просто спішив), а ще поміняв масло - і тепер максималка 60-65. Можливо трохи мотор вбив, можливо справа в маслі - не знаю. Спробую поміняти масло знов на Мотюл, відпишу, чи будуть зміни. Поміняв один передній амортизатор на б/в за 40грн., бо декілька разів сильно влетів у ями і він перестав працювати. Правда, тепер цей б/в, який поставив, хоч трохи тримає, але сильно скрипить і тре. Не знаю, мабуть треба буде десь новий знайти.Додано (2008-07-05, 14:36) --------------------------------------------- До речі, швидкість я заміряю за швейцарським годинником. Це найточніший спосіб - набагато точніший, ніж автоспідометри, GPS і т.д. А то почнуть тут говорити - китайські спідометри, похибки і т.д.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Субота, 2008-07-05, 22:32 | Повідомлення # 14 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 1 [2%]
| поделись с народом, каким образом ты меряешь скорость часами? оО
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Понеділок, 2008-07-07, 14:08 | Повідомлення # 15 |
Подполковник
| Та дуже просто. Але цей спосіб підходить тільки за містом, де є стовпці кілометражу. По-перше, деякі годинники мають навіть поділки для виміру швидкості. По-друге, швидкість просто вимірюється за секундною стрілкою: 60с/км - 60км/год, 55с - 65км/год, 50с - 73км/год, 45с - 80км/год.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |