|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Скутери VIPER. |
| Anom1 | Дата: Неділя, 2008-04-06, 23:37 | Повідомлення # 31 |
|
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Нарахунок жахливої збірки. Що саме жахливо зібрано? Пластмаси там багато немає, якихось дротів також. Розробники знали що якість пластику і його підгонка буде не найкращою, тому і дали багато самонарізів, що радує. В мене 1400км, так я ще нічого не підтягував, хоча і розбирав пів скута. Нарахунок лампочок: мене це питання також хвилює, але всьо ніяк руки недоходять, тому конкретно нічого сказати неможу. Єдине що знаю точно так що скло і коробку лампочки треба герметизувати бо бруд попадає.
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Понеділок, 2008-04-07, 12:57 | Повідомлення # 32 |
|
Сержант
| Знайшов як мінімум 6 зломаних отворів, в які закручуються шурупи. Фару не можливо було відрегулювати(були збиті шліці в болті). Під клювом всі дроти просто висіли незакріплені. Пильник з замка запалення також був знятий. Гайка, яка кріпить руль докручувалась пальцями . При виїзді з магазину не працював спідометр, вернувся, замінили трос спідометра на новий (той що стояв був розірваний). Гайки та болти які тільки побачив, дотягнув вже вдома (дотягувались на 1,5-0,5 оборота). Замінив масло в двигуні та в редукторі на Лікві Моллі. Двигун радує своїм звукомі тягою. Проходжу далі обкатку. Отже на мою думку, якщо трішки прикласти рук, то машина в загальному відповідає своїй ціні. Наразі я не жалкую, що купив, а далі побачимо. П.С. На мою думку китайці починають робити непогані речі за відповідну ціну. Якість пластмаси та інших металевих деталей досить на високому рівні. Трохи не вистачає їм організованості, щоб все це акуратно зібрати, і тоді б питань до них було менше.
4//2
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Понеділок, 2008-04-07, 18:35 | Повідомлення # 33 |
|
Сержант
| На рахунок звуку мотора. Швидше всього випускний клапан зажатий!!! В мене принаймні був зажатий. Сподіваюсь регулюванням клапанів ти не знехтуєш!!!!
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Вівторок, 2008-04-15, 17:18 | Повідомлення # 34 |
|
Сержант
| Клапани не регулював. Двигуном задоволений, особливо звуком від нього. Знайомі зразу сказали, що то не 50-тка. Клапани регульну після 300км, наразі тяга нормальна. Далі проходжу обкатку. П.С. І ще, я відчув перевагу скута над автомобілем у Львівських корках. Просто з точки А в точку Б попадаєш набагато швидше (навіть коли на обкатці). Тепер авто мабудь буде тільки для сімейних поїздок .Добавлено (2008-04-15, 17:18) --------------------------------------------- Вчора виявив маленьку проблемку - згорів сигнал , який відразу був замінений на ВАЗівський . Наїздив поки що 204км. трішки доробив бризговики, зараз суттєво менше закидує брудом. По підрахунках, бензину п"є десь 3,9л/100км. Як для обкатки, це нормально???????
4//2
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Вівторок, 2008-04-15, 19:21 | Повідомлення # 35 |
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 4 [8%]
| Для 150-тки - нормально. У мене розхід поступово падає... було 4,1 л/100км, зараз вже 3,52. На спідометі 450. Добавлено (2008-04-15, 19:21) --------------------------------------------- Тобто на Одометрі...
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Середа, 2008-04-16, 21:51 | Повідомлення # 36 |
|
Сержант
| Ну це вже радує. Ще таке питання виникло. Хто-небудь має інструкцію до 150-ки на нашій мові???, бо мені дали тільки на англійській. В принципі розумію, але не все. Шукав в неті, не знайшов. Допоможіть знайти, якщо не важко? Добавлено (2008-04-15, 19:41) --------------------------------------------- Скут Viper Race R3 (150см3) Добавлено (2008-04-16, 21:51) --------------------------------------------- Сьогодні цілий день падає дощ. Отже від нічого робити вирішив відрегулювати клапани. Розібрав все дуже швидко (в авто це займало більше часу). Обидва клапани були затиснуті (не мали зазору). Відрегулював. Прогрів двигун. Виявилось, що треба зменшити оберти на холостому ходу. Здивувало ще одне. Двигун складений з напрочуд добре відлитих і виточених деталей. Розпред. вал на робочій поверхні кулачків має наразі дзеркало, що дуже порадувало. Головка блока всередині чиста та без сторонніх частинок. Все, що стосується двигуна, виконано на досить високому рівні. Я так підозрюю, що двигун на окремому заводі роблять, на якійсь сучасній збиральній лінії, хоча може і помиляюсь. Ще закріпив акумулятор, щоб не барабанив в підлозі. В загальному скут починає мені подобатись все більше, хоча спочатку ставлення було трохи скептичне, китаєць все ж таки.
4//2
|
| |
|
| |
| baklfs | Дата: Четвер, 2008-04-17, 02:00 | Повідомлення # 37 |
Подполковник
| Двигун дійсно зроблений добре - бачив окремо запчастини до нього: кулачки розподіл вала гарно відполіровані, так само і коромисло, посадочні місця під клапана виготовлені з окремого кольорового сплаву, серйозне виконання карбюратора - двокамерний, як в автомобіля. І шо радує, так це жодних проблем із запчастинами: ті хто раніше займались запчастинами до вітчизняних мото, вже заповнили прилавки китайськими запчастинами, а китайські скутера мало не в кожному автомагазині. І шо не дивно їх беруть, і будуть брати. І з автомобілями схожа ситуація, правда там не такі високі темпи росту продаж - все ж таки люди поки що бояться, чекають поки інші попробують. І мені цікаво, чим закінчиться ця китайська експансія україньких ринків. Добавлено (2008-04-17, 02:00) --------------------------------------------- В мене питання: мотори 150сс у різних моделях Viper різні (race, storm, cruiser), бо мене зацікавив Viper Cruiser?
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Четвер, 2008-04-17, 09:48 | Повідомлення # 38 |
|
Сержант
| Двигуни 150сс у всіх однакові, може відрізнятись лише кріпленням повітряного фільтра, та виглядом глушника. Нарахунок Cruiser з двигуном в 150сс маю сумніви, апарат досить важкий. В мене 250, з ним почуваєшся впевнено але в одночас на швидку їзду не провокує це дійсно "круізер". Ще один великий плюс 250 - рідинне охолодження.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| baklfs | Дата: Неділя, 2008-04-20, 21:55 | Повідомлення # 39 |
Подполковник
| А чи існують інструкції до Вайперів? З детальним розглядом кожного вузла, зпорядком розборки, зборки, налаштування?
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Неділя, 2008-04-20, 22:32 | Повідомлення # 40 |
|
Сержант
| Будуть існувати після свят. Але узагальнені, не на конкретну модель. Так сказали у "велосвіті", що на Городоцькій. Сам шукав, поки що не знайшов.
4//2
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Неділя, 2008-05-04, 15:21 | Повідомлення # 41 |
|
Сержант
| Думаю треба трохи звернути увагу на мінуси Vipera, адже здорова критика не завадить. І так на мою думку мінуси: 1. Низько профільні колеса на наших дорогах це просто ..., в мене заднє колесо квадратне. думаю міняти на 12" але з вищим профільом гуми. 2. Зєднання на болтах це також ... 3. Конструкція повітряного фільтра - на перший погляд ніби нормальна, але якщо подивитись то також потрибує втручання, кріплення взагалі можна зразу міняти(це конкретно про Viper Race, в Cruiser 250 фільт - ідеальний(добре що повністю з hond-и здерли)). 4. Задні тормоза, як ви і догадались - ... це також про Viper Race в Cruiser 250 вони дискові 5. Ну як вже вище писали задній болотнік також "дуже продуманий". Але попри всі ці недолікі, може про якісь забув сказати, я "палю" на цьому "позорному Кітай" дальше, бо на краще ще наразі не заробив :). І ще буду вдячний scorpion_vp за консультацію по переробці заднього болотніка, дякую.
|
| |
|
| |
| mika6230i | Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 19:52 | Повідомлення # 42 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
| Народ, у мене зараз 50 кубовий FAGA. Хочу взяти скутер Viper десь 150-250(або більше)кубів, але незнаю що вибрати Race 3, Storn,Cruiser. Може хтось виклади фото цих моделей і підскаже що ліпше для швидкості, і чи є Viper з мотором більше як 250cc??
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 20:06 | Повідомлення # 43 |
|
Сержант
| для швидкості звичайно ліпше 250сс, але на скутері особливо не поганяєш, хоча для 250сс крейсерську 110-120 можна тримати, але колеса треба балансувати бо по рулю б'є. Для 150сс крейсерська це 80, шо один шо вдвох. У вайперів (скутерів) 250сс це максимум.
|
| |
|
| |
| BMI | Дата: Неділя, 2008-06-15, 15:02 | Повідомлення # 44 |
Рядовой
Група: Пользователи
| По шввидкості та комфорту ліпше - Cruiser 250 , по надійності і маневреності краще - STORM NEW 150.
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Неділя, 2008-06-15, 22:38 | Повідомлення # 45 |
|
Сержант
| 150сс надійніший ніж 250сс?
|