|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| G-MAX |
| Тоха | Дата: Вівторок, 2008-09-16, 20:11 | Повідомлення # 46 |
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| хочу подорожувати
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Вівторок, 2008-09-16, 20:38 | Повідомлення # 47 |
Лейтенант
| ІМХО я б рекомендував трохи підзбирати і взяти Yamaha Majesty 125. В далекій дорозі нічого так негріє як впевненість в техніці. Якщо не помиляюся то в Vovana такий коник.
Повідомлення відредагував FOX - Вівторок, 2008-09-16, 20:39 |
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Середа, 2008-09-17, 16:05 | Повідомлення # 48 |
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 4 [8%]
| Щодо пробігу - зараз 34хх км. Щодо розходу пального - то наголошую, я завжди їзджу з пасажиром.
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-09-20, 11:17 | Повідомлення # 49 |
Подполковник
| Quote (FOX) ІМХО я б рекомендував трохи підзбирати і взяти Yamaha Majesty 125. В далекій дорозі нічого так негріє як впевненість в техніці. Якщо не помиляюся то в Vovana такий коник. Якщо він 4-х тактний - то нормально. Бо 2т для подорожей не призначений. (Vovan вже здається продав його) А за 2000у.о. можна і Honda SH150(б/в з доками) з водяним охолодженням. Але і китайця не треба боятися, вони досить надійні в дорозі - єдине, шо пласмасове може щось відлетіти, якщо не прикручене добре. А якщо все кріплення перед дорогою перевірити - то боятися нема чого.
Скутер Defiant Arteco 50QT
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2008-09-20, 17:55 | Повідомлення # 50 |
Лейтенант
| Ямашка 4т. Нарахунок хонди то вона міський скутер також не для подорожей ну наній можна проїхати 200-300 км., але без особого комфорту. Для подорожі тільки максі скутера, або посадка максі скутера (мотоцикли до уваги не беру). Ось тут звіт про подорж на кітайці в європу. І про яку надійність можна говорити? Мотик там такий
Повідомлення відредагував FOX - Субота, 2008-09-20, 17:55 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-09-20, 20:50 | Повідомлення # 51 |
Подполковник
| Ну, я про це і говорив - якщо якісь проблеми і виникають - то з різного роду кріпленнями. Ну, міняв мужик два рази камеру - проколов на трасі, ну і що тут страшного? І це за 5 тис. км дальняка!!! Тим більше, що його явно перевантажили - їхали в дальняк двоє та й ще з вантажем. Треба дотримуватися інструкції. Бо одна справа - проїхати 50км з перегрузом, а інша - 5тис. Це при тому, що й китаєць - не з найкращих марок.
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2008-09-20, 21:19 | Повідомлення # 52 |
Лейтенант
| Так ж дик, а як в дальняк без загрузки їхати? З собою багато чого потрібно сунути. Тай в дальняк самому їхати дуже "стрьомно", а двома мота дуже рідко буває що можна вирватися, з нажопніком набагато простіше. Краще бути в техніці в певниним і мати запас в всьому і в нагрузці також. А неїхати і боятися, що чуть щось зробиш не по інструкції і поїздка накрилася і що хоч роби.
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Неділя, 2008-09-21, 19:47 | Повідомлення # 53 |
Подполковник
| В дальняк просто треба особливо готуватися. А там, як я зрозумів, було зовсім без підготовки. Бо демпфери, які в них вилетіли - слабе місце в цих мотах - і всі радять змінити протягом 2-3тис. - вирізати з радянської гуми - а тоді і нагрузки будь-які були би не страшні. Вони цього не зробили. Перед дорогою треба було і все кріплення перетягнути - тоді би проблем не було взагалі. Але й те, що в них трапилося - абсолютно некритично і робиться на коліні - з чим вони успішно справилися. Наче на японці колесо не пробєш?
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-09-21, 20:26 | Повідомлення # 54 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 1 [2%]
| Quote (Veber) Наче на японці колесо не пробєш? неа, калеса на японцах матерые, с самоподкачкой
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Неділя, 2008-09-21, 22:26 | Повідомлення # 55 |
Лейтенант
| Quote (Veber) Наче на японці колесо не пробєш? хз я за 5000 км абсолютно по всіх типах дорогі, від асвальту і до стерні на полі, колесо не пробив. А в друг в новому китайці за 50 км після покупки колесо пробив. Тай де на автобані можна колесо пробити?............ А от читаючи звіти про дальнякі на японії, італії так там взагалі без проблем. Veber, таке враженя, що ти хочеш довести, що китайці кращі японців...........
Повідомлення відредагував FOX - Неділя, 2008-09-21, 22:27 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Вівторок, 2008-09-23, 20:49 | Повідомлення # 56 |
Подполковник
| Quote (FOX) Veber, таке враженя, що ти хочеш довести, що китайці кращі японців.. Та ні, для цього є спеціальна тема. Я просто коментую звіт з подорожі, який свідчить, що і на китайцях не страшно їхати в дальняки.
|
| |
|
| |
| Andrea$ | Дата: Середа, 2008-11-26, 03:49 | Повідомлення # 57 |
Рядовой
Група: Пользователи
| Усім привіт. У кого G-max Jazz 250? Які у нього на вашу думку плюси, і які мінуси?
Повідомлення відредагував Andrea$ - Середа, 2008-11-26, 03:54 |
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Середа, 2008-11-26, 10:11 | Повідомлення # 58 |
|
Сержант
| G-max Jazz 250 це теж саме що Viper Tornado 250. Нарахунок плюсів і мінусів думок багато. Мені особисто подобається. В мене самого Viper Cruiser 250, той самий двигун. Відкатав повний сезон, я задоволений. Багато інформації знайдеш тут:http://motoua.net/forum/index.php?showtopic=6317, і тут:http://motoua.net/forum/index.php?showtopic=13999.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |