|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| G-MAX |
| Oleh-2005 | Дата: Вівторок, 2007-10-02, 17:41 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| В цій темі пишіть все про скутери G-MAX(хто випускає, як експлуатується та інше). Мене саме цікавить G-MAX VOLKAN 150, хто шось знає про нього будь-ласка розкажіть(найближчим часом хочу брати).
Комп працює краще , якщо його включити _____________ Honda Dio Af35
Повідомлення відредагував Oleh-2005 - Вівторок, 2007-10-02, 17:43 |
| |
|
| |
| Vadim_Fiat | Дата: Понеділок, 2007-10-08, 14:49 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| Я зараз експлуатую G-Max SH150, а раніше їздив на Volcan - його недоліки: 1.Низька центральна підніжка (обержно потрібно входити в поворот) - можливо поставити довші амортизатори. 2.Тормозних колодок вистачає на 2000 км. 3.Досить жорстка підвіска. 4.Постійно увімкнені фари. 5.Хромовані ручки - холодні при низькій температурі. 6.Відкручуються дзеркала. А в цілому досить пристойний апарат. Критичних недоліків не виявлено. Нічого не відпадало і не ломалось. У мене знайомий наїздив 7000 км навіть без регулювання клапанів (за цей час єдине що в нього було, то поміняв він диск - тріснув внаслідок зустрічі з ямою на дорозі) Хоча скажу що Волкани різних партій зібрані на різних заводах!!!
Повідомлення відредагував wild - Середа, 2008-06-18, 11:26 |
| |
|
| |
| Oleh-2005 | Дата: Середа, 2007-10-10, 14:07 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Quote (Vadim_Fiat) Я зараз експлуатую G-Max SH150, а раніше їздив на Volcan - його недоліки:1.Низька центральна підніжка (обоержно потрібно входити в поворот) - можливо поставити довші амортизатори.2.Тормозних колодок вистачає на 2000 км.3.Досить жорстка підвіска.4.Постійно увімкнені фари.5.Хромовані ручки - холодні при низькій температурі.6.Відкручуються дзеркала.А в цілому досить пристойний апарат. Критичних недоліків не виявлено. Нічого не відпадало і не ломалось. У мене знайомий наїздив 7000 км навіть без регулювання клапанів (за цей час єдине що в нього було, то поміняв він диск - тріснув внаслідок зустрічі з ямою на дорозі)Хоча скажу що Волкани різних партій зібрані на різних заводах!!! А які у нього плюси? Де його обслуговувати? Чи важко дістати запчастини до нього? І що краще купляти JBWCO(JBW50QT-3R) чи g-max volkan 150? І ще питання: чи набагато він гірший від G-Max SH15?
Повідомлення відредагував Oleh-2005 - Середа, 2007-10-10, 14:08 |
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Середа, 2007-10-10, 15:07 | Повідомлення # 4 |
Admin
Група: Шеф
| Я звичайно буду суб`єктивним , але як на мене найкраща модель по співвідношенню ціна якість серед наявних скутерів китайського виробництва модель G-MAX SH GT150, причому вона далеко не повністю китайська , бо в ній як на диво багато тайванських та японських (!!!) комплектуючих!!!
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
Повідомлення відредагував IhoR2410 - Середа, 2007-10-10, 15:09 |
| |
|
| |
| Oleh-2005 | Дата: Середа, 2007-10-10, 15:30 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Quote (IhoR2410) Я звичайно буду суб`єктивним, але як на мене найкраща модель по співвідношенню ціна якість серед наявних скутерів китайського виробництва модель G-MAX SH GT150, причому вона далеко не повністю китайська , бо в ній як на диво багато тайванських та японських (!!!) комплектуючих!!! Грошей троха не вистачає! :( Максимум шо можу собі позволити це g-max volkan 150. Де можна дізнатися побільше інформацію про нього?
Повідомлення відредагував Oleh-2005 - Середа, 2007-10-10, 15:35 |
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Середа, 2007-10-10, 16:14 | Повідомлення # 6 |
Admin
| В додаток до попереднього мого посту Стосовно JBW50QT-3R конкретно нічого сказати не можу, але зважаючи на той факт, що він являється черговим клоном CPI Popcorn як і мій QJ Mars, то можу порекомендувати дещо. По-перше звернись на фірму, де його продають та попроси показати запчастини на нього, якщо раптом щось треба буде міняти по гарантійному сервісному обслуговуванню. Крім цього точно уточни що саме підпадає під гарантію (як правило такі фірми дають гарантію лише на двигун, карбюратор, генератор і все), все решта під гарантію не підпадає. Крім цього хочу тобі сказати, що згідно наявних норм гарантія зберігається лише у випадку проходження всіх технічних оглядів , а їх в тебе буде (правда якщо буде нормальна сервісна книжка – на українській або російській мові) при гарантії 6000 км - 300км - раз, 500 - два, 1000-три, 2000 - чотири, 3000 - 5, і 5000 - шість , тобто шість штук - середня вартість такого техогляду становить порядку 80-100 гривень. Причому якщо що небудь поміняєш сам - знімуть з гарантії. Я сам був в шоці, коли в мене полетіла свічка на 1200 км, і мені повідомили наступне: - виїзд спеціаліста до гаража - 20 гривень - заміна свічки - 10 гривень - свічка - 15-20 гривень, На запитання чому я сам не можу поміняти - мене попередили, що в такому випадку скутер знімають з гарантії…Ну тоді послав я їх всіх з їх техоглядами подальше і проводив їх сам . Повір це абсолютно нескладно, попітядгувати шурупи і гайки, підтягнути люфти та поміняти масло в редукторі та маслобачку. О, до речі ще один цікавий факт, за заміну масла, тобто тупо залити масло в маслобачок з мене хотіли здерти - 10 гривень - знову ж прикриваючись їх гарантією. Тому ще раз кажу - гарантія це не істина в останній інстанції, мені в моєму скутері чесно скажу абсолютно нічого по гарантії не зробили - відповідь: ЦЕ НЕ ПІДПАДАЄ ПІД ГАРАНТІЮ (я маю на увазі коли тріскали хомути і тріснуло кріплення сідушки)!! Ти в приват питався - чому джі-макси дешевші? Наскільки мені відомо, то ціна на джі-макст , і зокрема волкан дешевша від аналогів, тому що поставки в них ідуть напряму із Китаю, а не через 2-3 посередники, як це робить більшість фірм! Навіть для прикладу приведу салон Мотовелотехніка на Городоцькій, вони беруть техніку в Дніпропетровську, а Дніпропетровськ з Росії, ну а Росія відповідно з Китаю, і кожен посередник хоче собі заробити пару-сотню доларів. Саме тому мені вдалось взяти свій новий скутер, який коштує в Мотовелотехніці більше 9 000 гривень, набагато-набагато дешевше. І напослідок, я нікому нічого не хочу довести, що гірше а що краще, це виключно моя суб’єктивна точка зору. Просто постає логічне питання, яке я відчув особисто на власному досвіді – така гарантія не вартує тих грошей, що за неї деруть! Порахуй сам – тільки за тупі техогляди ти платиш порядку 500-600 гривень, додай це вартості скутера і врахуй, що при нормальній обкатці та подальшому бережному ставленні, вузли які підпадають під гарантію (двигун та карб, генератор) набагато переживуть 6000 км пробігу, а за все решта доведеться платити зі своєї кишені. Не повторюй чужих помилок!
Повідомлення відредагував IhoR2410 - Четвер, 2007-10-11, 00:29 |
| |
|
| |
| Vadim_Fiat | Дата: Четвер, 2007-10-11, 13:54 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
| Quote (Oleh-2005) А які у нього плюси? Де його обслуговувати? Чи важко дістати запчастини до нього? І що краще купляти JBWCO(JBW50QT-3R) чи g-max volkan 150? І ще питання: чи набагато він гірший від G-Max SH15? Щодо плюсів і мінусів почитати мій іне тільки мій відгук про Volcan http://motoua.net/forum....ic=4946 І ще в останній партії цих скутерів я сам бачив що в базі стоїть радіоприймач з колонками. Я пересів на G-Max SH150 - тільки тому що проїхавши на ньому побачив перевагу в розмірі коліс, 16 дюймів - більш комфортно для наших доріг (особливо на дальні переїзди, що мені було важливо - на даний момент було дві поїздки туди і назад 650км кожна). І ще сподобалось наявність лобового скла, що дуже корисно при швидкості 80-90км/ч, на Volani просто починає здувати))), хоча я бачив ставлять і на нього скло. А взагалі - саме головне правильна обкатка. А щодо обслуговування і ремонтів - масло можна і самому поміняти, а на рахунок запчастин, то зараз відкрився новий сайт по продажу запчастин іменно до китайської техніки http://zapchastynka.com.ua/
|
| |
|
| |
| Oleh-2005 | Дата: Середа, 2007-12-19, 20:13 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Подивіться на сайт g-max там знишки до 50% Добавлено (2007-12-19, 20:13) --------------------------------------------- Я думаю брати G-MAX ZOOMER, але порадився з старшими і певно візьму G-MAX DIO YAMAHA 90, бо там ямаховський мотор(хоча двох тактний, але за настоящий китай думаю кращий) і щей 90-кубовий. Порадьте брати чи не брати мені його. Акція тьільки до Нового року. Доречі IhoR2410 як там твій G-MAX?
Повідомлення відредагував Oleh-2005 - Середа, 2007-12-19, 20:15 |
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: П`ятниця, 2008-01-11, 14:10 | Повідомлення # 9 |
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 4 [8%]
| Я собі придбав G-max SH150. Правда він ще не приїхав, але це вже не довго. Ігоре, розкажи мені будь-ласка, як його зарееструвати в ГАЇ. Тобто яка процедура. Прав я ще не маю, тільки почав на курси ходити... Тобто чи реально зарееструвати техніку не маючи прав?
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: П`ятниця, 2008-01-11, 16:44 | Повідомлення # 10 |
Admin
| Dmytrom, не переживай навіть без прав ті його спокійно зареєструєш, але.. я це робив з використанням послуг "рішал", які тусуються під міським МРЕВ, самому тобі його зареєструватись практично неможливо. Бо в базі ментів як правило таких номерів рам, які будуть в митній декларації немає... Номер моєї рами співпав із номером рами червоного буса Рено... Весь процес реєстрації мені обійшовся в 550 гривень, і я практично не приймав участі у реєстрації..
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: П`ятниця, 2008-01-11, 17:14 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ігор, а що то за "рішали", і як ними скористатися? І ще, чи обовязково рееструвати скутер приїхавши на ньому?
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: П`ятниця, 2008-01-11, 20:16 | Повідомлення # 12 |
Admin
| Діма можна і без скутера, підійди з документами під МРЕВ і все побачиш, хто там все вирішує
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: П`ятниця, 2008-01-18, 11:33 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Ок, так і зроблю. До речі, скутер вже приїхав, красавчик...
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: П`ятниця, 2008-01-18, 22:01 | Повідомлення # 14 |
Admin
| Dmytrom, фотки в студію... колір до речі то який?
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Вівторок, 2008-01-22, 11:42 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| Фоток не робив, бо скутер приїхав в ящику, його ще збирати треба... А так Чорно - Срібний
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |