|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| arsLviv | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 10:56 | Повідомлення # 91 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| наоборот побольше и поудобней!так на фото получилось!можем севодня пересекнутся я вольвове!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 12:25 | Повідомлення # 92 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| разве что после 6 часов, где то в центре.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Lezio | Дата: Вівторок, 2008-07-22, 10:36 | Повідомлення # 93 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Трохи не про скутери, але про китайців)))
"України слава ляже поміж народами!" Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2008-07-24, 01:12 | Повідомлення # 94 |
 Полковник
Група: Толкові
| Доволі весело читати. Сам люблю посміятися з китайців. Я, до речі, вже писав, що китайське авто я би не купив ні за яких обставин, бо вже читав і краш-тести і т.д. У мене авто - японське. Але скутери - це зовсім інша справа. Всіляких траблів звісно досить, метал ніякий, але їздить і то дуже добре їздить! Тому й китайців стає дедалі більше. Щодо пластику - є нарікання в декого. Але я думаю, що суть не в самому пластику, а в контруктивних особливостях його кріплення. Я по дотичній протаранив джип на швидкості 60км/г (я так їхав, до зіткнення і падіння я гальмував, тому швидкість вже була меншою) і впав - так на пластику залишилися лише царапини - декілька метрів їхав юзом на боці. Виставляти претензії до якості пластику - якось не з руки. А ось конструктивно китайці дали маху (не знаю, як там в японців) - фактично сидиш на тоненькому пластику. Коли пласмасове сидіння прогинається, воно видавлює пластик і він тріскає. Кріплення пластику також не надійне. Хоча можна все це укріпити шляхом укріплення самого пластику епоксидкою і встановленням додаткових елементів кріплення. Хтось скаже, що геморой...
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-07-24, 23:38 | Повідомлення # 95 |
 Майор
Репутація: 2
| Quote (Veber) Хоча можна все це укріпити шляхом укріплення самого пластику епоксидкою і встановленням додаткових елементів кріплення. Хтось скаже, що геморой... А ЩО-- НЕ ГЕМОР? ТЫ ВЕДЬ ПОКУПАЕШ СКУТ,транспортное средство--а не на набор для умелых рук.Новый скут должен тысячь 10-15 пробежать и в него даже заллядывать не нужно,только масло менять и бензу заливать,ну иногда свечю почистить.А если скут,который ещё и обкатку не прошол но уже начинает сыпаться--это настоящий геморой.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Неділя, 2008-07-27, 21:11 | Повідомлення # 96 |
|
Майор
Репутація: 0
| Quote (VeRmyT) Новый скут должен тысячь 10-15 пробежать и в него даже заллядывать не нужно,только масло менять и бензу заливать,ну иногда свечю почистить. Якщо кітайці будуть виробляти і продавати такі скути під своїми марками тоді японські і європейські "скутвиробники" втратять роботу!!! І думаю, і мабуть ви зі мною погодитесь, якщо вони захочуть то вони це зроблять. Всетаки такій купі народу треба щось робити.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-07-27, 22:28 | Повідомлення # 97 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Anom1) якщо вони захочуть то вони це зроблять хехе, фиг там. они на рынке только из-за того, что они изготавливают "товари широкого вжитку". ты хоть раз видел, чтобы продавали, например, китайские подшибники? из самого дерьмовых я пока видел только луцкие ))))
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 09:50 | Повідомлення # 98 |
 Полковник
| Quote (SiruS) хехе, фиг там. они на рынке только из-за того, что они изготавливают "товари широкого вжитку". ты хоть раз видел, чтобы продавали, например, китайские подшибники? из самого дерьмовых я пока видел только луцкие )))) Мій брат їздив недавно в Китай і був вражений рівнем розвитку. Правда, казав, що більшість китайських товарів тут ніхто навіть не бачив - їх везуть переважно в США. А сюда наші бариги закупляють переважно найдешевший мотлох - відповідна і якість. А якщо хочеш побачити китайські підшипники, так розбери будь-який б/у японець - там повно їх знайдеш. Нічого іншого наші віртуози не ставлять, якщо вилітає оригінальний.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 10:19 | Повідомлення # 99 |
 Генерал-лейтенант
| охотно верю, но тем неменее к нам попадает неахти какая хорошая китайская техника, отсюда и негатив. посему, пока мы не увидим ХОРОШЕЕ качество китая - его будут гнобить дальше. з.ы. у меня хонда дио, там стоит тайвань, но никак аж не китай еще предложения? )
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 19:53 | Повідомлення # 100 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Правильно тайванські речі завжди якісніші, Тайвань має свій прапор , гімн, має столицю , виходить на то, що це незалежна держава. Хоча китайози вважають його своїм . Хоча до недавна Тайвань був одним з економічних тигрів Азії, зараз планують відновити свої позиції, доречі Asus ; Acer;Lite-on Technology; родом з цього острова. Тому речі виготовлені на острові на кілька порядків якісніші за китаьоцькі.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
Повідомлення відредагував Poison - Понеділок, 2008-07-28, 19:54 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 22:36 | Повідомлення # 101 |
 Генерал-лейтенант
| тайвань, это не китай, хоть и близко находиться. мы тоже от германии недалеко, а разница допустим в качестве производства тех же машин (АвтоЗАЗ/мерседес) просто огромная. собсно а зачем далеко ходить? вон польша под боком, словакия, чехия, венгры, да кто угодно. сенс сравнивать качество производства 2 соседствующих между собой государств?
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Вівторок, 2008-07-29, 09:38 | Повідомлення # 102 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| SiruS, сорі але ти посиійно все перекручуєш на свій манер, ти б ще порівняв Чукотку і Ісраель . До речі скільки спільного в історії Тайваню і Польщі? "Не люблю умников, а люблю умныйх". Я маю на увазі, що тайванські речі завжди переважали в якості китайоз. от і все. (2 перестаньте флудити!!!! свої стосунки вирішуйте в іншій темі,або приватними повідомленяти! всі решта повідомленя не по темі будуть знищуватися ( Shark43))
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Середа, 2008-07-30, 01:45 | Повідомлення # 103 |
 Майор
| Quote (Veber) Мій брат їздив недавно в Китай і був вражений рівнем розвитку. Правда, казав, що більшість китайських товарів тут ніхто навіть не бачив - їх везуть переважно в США. А сюда наші бариги закупляють переважно найдешевший мотлох - відповідна і якість. А якщо хочеш побачити китайські підшипники, так розбери будь-який б/у японець - там повно їх знайдеш. Нічого іншого наші віртуози не ставлять, якщо вилітає оригінальний. а брат не обратил внимание,на каком транспорте ездят сами китайцы.Он теде не говорил,что кондиционеры у них почемуто в основном японские стоят.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Середа, 2008-07-30, 22:07 | Повідомлення # 104 |
 Лейтенант
| Купив купу КеТайських запчасти на Бегемото. Маю перші враження: 1. Глушник блискучий і красивий, 250 грн, один недолік - не глушить. . Скутер ричить так, що аж ніяково перед людьми. 2. Впускний патрубок. Зроблений з невідомого сорту гуми, яка розмякла і відслоїлась від основи всього за тиждень. Вилікував встановленням додаткового хомута, не знаю, на скільки цього вистарчить. Через те, що труба стала мяка, вона чудово відтворює звуки всмоктування двигуна, що теж не добре. 3. Ремінь варіатора. Поки ще живий. 4. Поршень з кільцями, тільки сьогодні поставив, ще не знаю як воно буде. Не знаю, як китайські скутери, але запчастини їхні не подобаються.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-07-31, 01:24 | Повідомлення # 105 |
 Майор
| Quote (ggarry) 1. Глушник блискучий і красивий, 250 грн, один недолік - не глушить. . Скутер ричить так, що аж ніяково перед людьми. 2. Впускний патрубок. Зроблений з невідомого сорту гуми, яка розмякла і відслоїлась від основи всього за тиждень. ggarry--а ты чего ожидал от китайских запцацек?Все они блестящие и красивые--но толку от них мало,только деньги на ветер выброшены.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|