|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| probNICK | Дата: Субота, 2008-07-12, 08:53 | Повідомлення # 76 |
 Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (Алена) у нас китаец мы ним удовлетворены полностю! Ага, а ещё пусть Арс перечислит все поломки, которые он сам и не сам устранял, укажет как скоро они появились и тогда станет понятнее, о каком удовлетворении идёт речь )
everybody lies
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2008-07-12, 12:00 | Повідомлення # 77 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Quote (probNICK) Ага, а ещё пусть Арс перечислит все поломки, которые он сам и не сам устранял, укажет как скоро они появились и тогда станет понятнее, о каком удовлетворении идёт речь ) Маєш на увазі, що коли забився карбюратор - страшна проблема? Це проблема радше не китайців, а якості палива. Вічного двигуна ще ніхто не придумав. У тому й задоволення, що ти їздиш без проблем, хоча зрідка треба щось там налаштувати/підігнати/поправити. Запчастин повно і дешеві як борщ. Але в дорозі зато - техніка надійна. Траблів у китайців повно, але коли про них знаєш, то легко усуваються. 2Т мотори добрі лише на треках/вулицях міста - одним словом, аби недалеко їздити. Щоби їхати в дальняк на 2Т - краще про всяк випадок мати з собою запасну ЦПГ, або хоча би поршень - це в них розхідний матеріал. Почитайте в неті звіти тих, хто їздив у дальняк на 2Т. При тривалих навантаженнях - можливі теплові прихвати і т.д. ІМХО: 2Т - це минуле століття. Майбутнє - виключно за 4Т. Ну, крім специфічного застосування - наприклад, кроси, де ресурс не критичний. Це смішно, коли кажуть, що ще не бачили скутерів, які споживали би менше 2,5л. Візьміть будь-якого китайця (якщо ви їх взагалі за скутери маєте) - 2,5 - це максимальний розхід у варварських умовах експлуатації. Додано (2008-07-12, 12:00) --------------------------------------------- ага, щойно прочитав, що у Арса була тріщина в карбюраторі. Ну, зрозуміло, що в японців такого не буває. Китайський метал просто наполовину з глиною, але ж їздить тим не менше
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| probNICK | Дата: Субота, 2008-07-12, 21:27 | Повідомлення # 78 |
 Сержант
| Quote (Veber) 2Т - це минуле століття. Майбутнє - виключно за 4Т я говорю не о 2т vs 4т, и даже не о китай vs япония (хотя есть немного). я говорю о "полном удовлетворении китайцем". речь не только о трещине в карбе. читал я вашу с Арсом переписку в теме Defiant, могу напомнить: Quote (arsLviv) у мене теж скутер дефіант Артеко!проїздив 900 з гаком км.проблем майже нема вот тільки пластик починає тріскати і сипатися!на 500км. згоріла фара!на 800км. прийшлось регулювати ручку газу та замінити камеру на задньому колесі! Диски на ньому із дуже мягкого металу! Легко гнуться! Сьгодні вже знов маю роботу прийдеться вигинати задній диск і регулювати тормоза! Quote (arsLviv) на 1200 трісноло сидіння і повилітали болтики з кришки сидіння! Quote (arsLviv) ам усе треба змащувати бо воно все сухе і дуже ржавіє і стирається сильно! Quote (arsLviv) На 1900 км замкнули провода які йдуть до фари!поплавились,прийшлося замінити повністю! Quote (arsLviv) сьогодні відламалась ношка центральна!прийдеться варити не убедительно? И подчёркиваю: это всё про Н О В Ы Й скутер а не про Quote (Veber) зіржавілих японців ОФФТОП? : моя Диочка за 2500 км по городу и за его пределами только, тьфу-тьфу-тьфу, трос спидометра не уберегла и дважды гвоздь находила. Ляля, правда?
everybody lies
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Субота, 2008-07-12, 22:13 | Повідомлення # 79 |
 Лейтенант
| probNICK а ти сначало попробуй свою дио загрузить под 200кг и поезди по дорогам на полигоне посмотрим что с твоей дио останется!Quote (probNICK) моя Диочка за 2500 км по городу и за его пределами только, тьфу-тьфу-тьфу а у меня все дальняки и причом не по асфальтным дорогам и притом ещо в двоем с АЛЕНОЙ да и все время багажнык чемто занят!у каждого могут быть такие прикмети как у меня ву зависимости кто как ездит !покрайней мере я могу поломку на своем скутере починить на месте если это не очень серйозная поломка а ти даже при малейшей станеш и небудеш знать что делать и повезеш на СТО! я себе севодня взял скутер тоже китайчик дефиант боготто 50QT-3!причем непобоялся потомушто мне так захотелось!Quote (probNICK) зіржавілих японців я могу себе купить новий пускай даже китай а ти ездиш на беушном японце !!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
Повідомлення відредагував arsLviv - Субота, 2008-07-12, 22:16 |
| |
|
| |
| probNICK | Дата: Неділя, 2008-07-13, 00:35 | Повідомлення # 80 |
 Сержант
| Арс, подобные сообщения в личку пишут. Мыло проверь Всем: прошу прощения за осознаный флуд
everybody lies
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Неділя, 2008-07-13, 17:41 | Повідомлення # 81 |
 Майор
| arsLviv, вистав фотки свого нового скутера
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 00:48 | Повідомлення # 82 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| Quote (KonRoY) arsLviv, вистав фотки свого нового скутера пусть лучше приезжает с аленкой на след. неделе
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 09:36 | Повідомлення # 83 |
|
Майор
| Quote (SiruS) априлию привезли с италии. еще вопросы? Зрозуміло. І мабуть чесно куплена в італійця, зі всіма витікаючими фінансовими витратами, і внас сплачено мито і зареєсторовано???
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 10:42 | Повідомлення # 84 |
 Генерал-лейтенант
| слушай, что это ты такой правильный, а? да, она чесно куплена у итальянца, пока не стоит на учете, не числиться в угоне. что еще?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 14:15 | Повідомлення # 85 |
|
Майор
| Та хвилююсь що не побачу в живу твій апарат. Хлопчина їздить на RS50, так запарився гайцям доводити що це 50. ЯК такий мот без номерів? А ти роби висновки.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 14:40 | Повідомлення # 86 |
 Генерал-лейтенант
| гайцев просто надо уметь засекать еще издалека или уметь пролетать мимо них так, чтобы они неуспевали вытянуть свою палку )))
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 16:52 | Повідомлення # 87 |
|
Майор
| А ти кажеш маєш доки. В тому і велика перевага мого китайця що мені нічого не треба вміти засікати. А заправлятись ти що небудеш? Ну хіба що з каністрою бігати. Вони переважно на заправках і хапають. І ганятись за тобою ніхто не буде. А за їзду на кубатурі без доків 400баків як з куста. І віддаш навіть не пікнеш. Або свою хвальону Апрілку на розшматування. От така то ... малята.
Viper Cruiser 250
Повідомлення відредагував tyxanton - Понеділок, 2008-07-14, 16:55 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 17:37 | Повідомлення # 88 |
 Генерал-лейтенант
| за мой, так сказать короткий стаж езды на разной 2х и 4х колесной технике уже сформировалась привычка видеть их издали. окромя того, ниразу невидел ментов на заправках. парадокс? Оо а с бумером я вчера ездил на озеро. мент остановил, он показал ему талон что это 50сс. отпустил. в чем проблема сделать такой же? з.ы. я за доки вообще то ничего не говорил, читай внимательнее )))
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 10:18 | Повідомлення # 89 |
 Лейтенант
| KonRoY вот мой скутер
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
Повідомлення відредагував arsLviv - Вівторок, 2008-07-15, 10:29 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-07-15, 10:48 | Повідомлення # 90 |
 Генерал-лейтенант
| он случаем не меньше предыдущего?
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|