|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 11:44 | Повідомлення # 61 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
| Китайські 4Т за всіма параметрами кращі, ніж китайські 2Т. Про японців і європейців 2Т нічого сказати не можу (але й тема тут не про них). 4Т китайці - дуже вдалі мотори зі всіх сторін. 2Т я б не купив у жодному випадку не те, що китайця, а й японця.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 11:54 | Повідомлення # 62 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| а эт ты зря... сколько лошадей выдает 4Т и 2Т китайский мотор обьемом 150 кубиков?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 12:22 | Повідомлення # 63 |
|
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
| Сумніваюсь, що існують кітайські 150сс 2Т, мова про реальні 50сс іде. А скільки видає міфічний 150сс 2Т мотор незнаю, 150сс 4Т мотор видає в районі 8кс.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 12:58 | Повідомлення # 64 |
 Генерал-лейтенант
| хорошо, я по китаю незнаю ничего, потому и спрашиваю. 2Т двигатель моей априлы выдает 21 кВ, что эквивалентно 28 лошадям, при обьеме в 125 кубов. что из этого следует? 2 основных параметра китайской техники: маломощная и нестабильная. список конечно можно продолжить, но из этого ничего хорошего не выйдет ) Додано (2008-07-11, 12:58) --------------------------------------------- а, забыл извиниться: это не был камень в огород китая, это просто для сравнения )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 13:00 | Повідомлення # 65 |
 Полковник
| 28 коней у 125 кубах - це щось на зразок фантастики. Сумніви виникають, але змовчу, бо не маю точної інформації. Але дуже неправдоподібно виглядає.
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 13:20 | Повідомлення # 66 |
|
Майор
| ну і добре заливай в нього по 6 літрів/100км, плюс масло, на 1 Л 500км протянеш? І як то говореться насолоджуйся життям. А я собі по 3 літри заливати буду і масло на 1500км міняти, і повір мені в місті я себе не гірше відчувати буду як ти, та і скут мій, напевно, в більше ніж 2 рази дешевший, шо мене ніяк не може не тішити. Передбачаю шо будеш говорити якщо на Апрілі їздеш то на бензу грошей не шкода, але річ ціною більш ніж 2000у.е. не вважаю дорогою. Чомусь вся Європа на дизелі їздить (машини) чи вони грошей немають, скут має бути перш за все економним і дешевим засобом пересуанням!!!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 13:59 | Повідомлення # 67 |
 Генерал-лейтенант
| если ты такой экономист - езди на велосипеде. http://www.reviewcentre.com/editorial-51496.html Code Aprilia RS 125cc - versions
This sporting Aprilia is available in two versions - the RS 125 for newly licensed riders with power limited to 11 kW and the RS 125 kat Euro 2 full power.
A conversion kit can also be fitted to the 11 kW version for conversion to full power capacity at a later stage. в априлах стоит двиг ротакс 122 http://www.rotax.com/en/Engine/2004/Motorcycle/Engine.Models.htm у меня тот что мощнее, в силу того что расчиповали. собсно еси мне кто то не верит - поищите в гугле сами. Додано (2008-07-11, 13:52) --------------------------------------------- гы, я даж сам ошибся - 22 кВ = 30 лошадей оО Додано (2008-07-11, 13:59) --------------------------------------------- кста, забыл добавить - сравни цену на ДТ и 95 бензин. разницу чувствуешь? я хоть и не чуствую себя европейцем, но машина на солярке ездит. з.ы. а кто то видел скутеры или мото на солярке? оО
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 14:17 | Повідомлення # 68 |
|
Майор
| Quote (SiruS) если ты такой экономист - езди на велосипеде. Може взагалі дома сидіти? Про солярку я говорив з точки зору економічності. Ну стоїть ротакс 122 і шо дальше, таке враження шо ми, перепрошою, ч.. міряємся. Да шкода шо мототехніки дизельної нема, але я 2KW дизельний генератор бачив. Спитай чому Veber 2Т нехоче... мабуть ти і сам знаєш відповідь
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 14:52 | Повідомлення # 69 |
 Полковник
| Та ж ніхто не проти, чудово, що в тебе такий мот. Чесно кажучи, вражають характеристики. Але розхід, мабуть, такий, як і в мене в авто. Ось на цьому форумі є таке посилання: Скутер YAMAHA YP250R X-MAX Нова ямаха має лише 15кВт, а обєм мотора - 250. Правда - це 4Т. Потужність приблизно співставна з відповідними китайцями (та зрозуміло, що ямаха в 10 разів краща, ніж китайці, але й ціна!!!!!!). Тобто, 2Т італієць - потужний, але втрачається перевага скутера - розхід бензину (на рівні авто) нова ямаха - ціна на рівні авто. Не сприймаю я цього. А потужності для розумної їзди вистачає і в 4Т китайцях.
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 15:31 | Повідомлення # 70 |
|
Майор
| А я б ще запитав яким чином ця Апрілія в Україні опинилась. Думаю всім зрозуміло про що я?
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 16:00 | Повідомлення # 71 |
 Генерал-лейтенант
| проблема не в том, кто чем меряеться и почему, просто недостатки китайской техники очевидны, они есть и будут существовать дальше. почему расход сразу должен быть космическим? у меня тоже есть скутер, расход я так заметил порядка 4 литров и как говорил шарк: "еще невидел ниодного скутера с расходом хотя бы 2.5 литра". так что можете не рассказывать что ваши скутеры которые потребляют фигню топлива, да еще и вырабатывают его сами. Додано (2008-07-11, 16:00) --------------------------------------------- априлию привезли с италии. еще вопросы?
|
| |
|
| |
| Алена | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 22:36 | Повідомлення # 72 |
 Рядовой
| а кто привез?если не секрет?мне впринцыпи мало что интересует китаец это или японец каждий выбирает с точки зрения экономности и финансового положения !у нас китаец мы ним удовлетворены полностю!даже менять пока нехочем!дай незачем!вполне хорош!
МІЙ СКУТЕР DT50Q-4 Arteko
Повідомлення відредагував Алена - П`ятниця, 2008-07-11, 22:37 |
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 22:41 | Повідомлення # 73 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (Алена) у нас китаец а що то за дирчик в тебе? яка кубатура? вантажопдйомність, що так задоволені?
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 23:23 | Повідомлення # 74 |
 Полковник
Репутація: 8
| Quote (SiruS) з.ы. а кто то видел скутеры или мото на солярке? оО Были такие прототипы мотоциклов. Но получается слишком громоздкий двигатель, слишком увеличиваеться вес мота. В общем, вреда больше, чем пользы Ребята, что-то вы тут слишком много спорите. Понятно, что японец/европеец 2-тактник будет мощнее 4-тактника (при прочих равных) потому что у 2т на один оборот коленвала приходится 1 робочий ход, а у 4т - 1рх=2об. Но! 2-х тактник требует высшей точности изготовления. Там недопустимы лишние зазоры, через которые та самая мощность уходит в никуда... Понятно, что любой китайский 4-тактник лучше, чем 2-х. Потому что изготовить 2т двигатель без лишних "щелей", так сказать, не просто. Китайцы пока не оч этим заморачиваються. Пока китайские 2т практически ремонту не поддаютя. К сожалению. Ремонтировать нечего.
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: Субота, 2008-07-12, 00:43 | Повідомлення # 75 |
 Лейтенант
| Quote (Poison) а що то за дирчик в тебе? яка кубатура? вантажопдйомність, що так задоволені? у нас дефиант 4Т грузо подемность 120кг !но мы грузили его почты пот 200кг и идет по трасе 60 свободно !под горку тоже заберается очень хорошо тяги хватает!кубатура 49,5 кубика!единственое что немного смущает это качество пластика!а так удовлетворени полностю!пока менять даже и недумаем!по городу езджу впринцыпе немного а вот дальники по 200-300км почти 3-4 раза в неделю!!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|