|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| vodila_kamaza | Дата: Неділя, 2008-04-13, 00:58 | Повідомлення # 46 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| якщо чесно,то я китай призираю,але якщо скажу це китайцям,то вони мене четвертують,їх 1,5млрд!!!насправді вони вроді шось їдуть,але китай є китай!!!
|
| |
|
| |
| Юра | Дата: П`ятниця, 2008-05-23, 21:53 | Повідомлення # 47 |
 Рядовой
| головне якість і надійність - япономать
Suzuki ZZ Inch UP Sport
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Вівторок, 2008-06-10, 11:23 | Повідомлення # 48 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 4
| Классна стаття про китайські двигуни! Рекомендую!!! http://mopedka.ru/modules/news/article.php?storyid=42
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 09:50 | Повідомлення # 49 |
 Майор
| В мого друга Honda dio 18 1985 року в ідеальному стані, в мене 1996 року скут. Скажіть мені який китай стільки протягне. Китайські скутери купляються на один сезон - далі на свалку.  Добавлено (2008-06-13, 09:50) --------------------------------------------- До речі досить непогані Тайванські скутери CPI. Друг віджигав два сезони - взагалі нічого не поламалося
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 10:01 | Повідомлення # 50 |
|
Майор
| Ну з одним сезоном ти вже палку перегнув. Хоча з другого боку за один сезон нову хонду чи ямаху можна загнати без особливих зусиль, хто як їздить. Неспорю 2Т кітай не найкраще придбання, а 139QMB і 157QMJ не такі погані мотори. А пластік і ходова вже не така не вирішувальна проблема.
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 11:43 | Повідомлення # 51 |
 Лейтенант
| в мене КИТАЙ я задоволений ним повністю!одне kbit стало в проблемы це те що пысля покупки я його сам повныстю розыбрав все позмащував передивився а тоды склав все назад!хотылося б щоб була якісніша зборка!вона явно потребує допрацювань!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 14:58 | Повідомлення # 52 |
 Полковник
Репутація: 1
| Quote (arsLviv) в мене КИТАЙ я задоволений ним повністю!одне kbit стало в проблемы це те що пысля покупки я його сам повныстю розыбрав все позмащував передивився а тоды склав все назад!хотылося б щоб була якісніша зборка!вона явно потребує допрацювань! +1. Повністю згідний. 4Т КИТАЙ - хороші машинки. Єдине: новий китаєць обовязково вимагає допрацювання: дотяжки, підсилення пластику і т.д. Якщо все зробити, як arsLviv, то проблем думаю не буде. А якщо тупо сісти і відразу вбивати його - надовго китайця не вистарчить. Головна відмінність б/у японця і китайця - що японець вже обкатаний, всі слабі місця вже усунені, і він готовий до жорткої експлуатації. Якщо пощастить, і вузли попадуться не вбиті (хоча якість японців не обговорюється - це зрозуміло), то звісно можна їздити. Але як на мене, то 2Т я не визнаю. А 4Т - в наших умовах - тільки китайці. Тут вже без варіантів.імхо.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| arsLviv | Дата: П`ятниця, 2008-06-13, 15:04 | Повідомлення # 53 |
 Лейтенант
| повныстю тебе пыдтримую!2Т я теж неповажаю!слабенькы вони! Добавлено (2008-06-13, 15:04) --------------------------------------------- дай відповівдь на листа!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
|
| |
|
| |
| pumba | Дата: Понеділок, 2008-07-07, 17:33 | Повідомлення # 54 |
 Рядовой
| Не знаю шо вам сказать о китае! У мя китайская 150-ка за три месяца пробег превышает 8000км и я не жалуюсь доволен шо слон!!!!!! кста почти на всех китаских 15-х стоит один и тот же двигатель разница токо в качестве деталей!!! у мя роджной вриатор накрылся медным тазом после 5000км поставил альфамотовский уже бошльше 3000 а состояние идеальное
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Понеділок, 2008-07-07, 19:25 | Повідомлення # 55 |
 Полковник
| Ти забув написати, який в тебе скутер.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| pumba | Дата: Вівторок, 2008-07-08, 09:37 | Повідомлення # 56 |
 Рядовой
| Musstang mt150-t3 кузов от ямахи маджести а двиг стандартный как на всех китайцах
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Середа, 2008-07-09, 10:17 | Повідомлення # 57 |
 Полковник
Репутація: 4
| Про двигуни я лінку трішки вище давав, якщо коротко, то на китайцях не один стандартний двигун, їх там кілька різних...
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 08:37 | Повідомлення # 58 |
 Майор
Репутація: 2
| Quote (arsLviv) повныстю тебе пыдтримую!2Т я теж неповажаю!слабенькы вони! arsLviv-- сначяла выучи мат. чясть,а то полную ерунду пишеш.Четырёхтактники намного слабее ,чем 2Т. Додано (2008-07-11, 08:37) ---------------------------------------------
Quote (Anom1) Хоча з другого боку за один сезон нову хонду чи ямаху можна загнати без особливих зусиль, хто як їздить. Неспорю 2Т кітай не найкраще придбання, а 139QMB і 157QMJ не такі погані мотори. А пластік і ходова вже не така не вирішувальна проблема. Чтобы за сезон угробить нового японца---эт разве под асфальтоукладочьный каток попасть нужно. Согласен,пластик не основная деталь самолёта,его менять можно хоть каждый месяц,только есть одно но,комплек этого пластика стоит около 1500 гр
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 09:40 | Повідомлення # 59 |
 Лейтенант
| По питомiй потужностi 2Т справдi значно переважають 4Т. Вище мова йшла про малий моторесурс КеТайських двотактникiв Додано (2008-07-11, 09:39) --------------------------------------------- По питомiй потужностi 2Т справдi значно переважають 4Т. Вище мова йшла про малий моторесурс КеТайських двотактникiв Додано (2008-07-11, 09:40) --------------------------------------------- По питомiй потужностi 2Т справдi значно переважають 4Т. Вище мова йшла про малий моторесурс КеТайських двотактникiв
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2008-07-11, 09:59 | Повідомлення # 60 |
|
Майор
| Quote (VeRmyT) Чтобы за сезон угробить нового японца---эт разве под асфальтоукладочьный каток попасть нужно. Согласен,пластик не основная деталь самолёта,его менять можно хоть каждый месяц,только есть одно но,комплек этого пластика стоит около 1500 гр Власники "відстойного" Кітаю, я знаю як вам надоїло слухати реплікі від власників "породистих" жеребців: "В мене скутер бомба, рве кого хочеш, 500 000 км пройде, а в тебе г... яке взагалі невідомо як з магазину виїхало". Але з останьої репліки, я зрозумів, що треба "парафінити" Японію, Італію, тоді вони будуть пінитись: "як так фірму обс...", ніби вони в Японії чи Італії родились, і відповідно на кітайців лишеться менше часу!!! Надіюсь всі зрозуміли мій сарказм. Quote (VeRmyT) Четырёхтактники намного слабее ,чем 2Т. Не у випадку з китайськими 2Т, вони, ніби, навіть 4 коня не мають, а в 4Т момент не забереш відповідно і сильніші.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|