Китайці за і проти - Китайці - Обговорення скутерів - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

П`ятниця, 2010-07-30, 08:34
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 3 з 14«123451314»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Китайці за і проти
Китайці за і проти
liberoДата: Вівторок, 2008-02-19, 12:37 | Повідомлення # 31
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
однозначно я за скутера китайського виробництва. доречі вони скожним роком стають якісніші

Shark43Дата: Вівторок, 2008-02-19, 16:54 | Повідомлення # 32
Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
libero, А що саме тебе приваблює в скутерах китайського виробництва???Якість пластику?Якість двигуна?чи якість решти вузлів скутера?Чи низька ціна?

Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...

liberoДата: Вівторок, 2008-02-19, 21:59 | Повідомлення # 33
Рядовой
стосовно пластику можу сказати таке. Після ДТП на швидкості 50 км на моєму скутері тільки подряпини, і чомусь масло витекло, думаю що це ознака якісного пластику smile . Ну і крім цього ціна нормал, двигун незнаю тільки 2500 відїздив.

VeRmyTДата: Четвер, 2008-02-21, 18:04 | Повідомлення # 34
Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
Quote (libero)
стосовно пластику можу сказати таке. Після ДТП на швидкості 50 км на моєму скутері тільки подряпини

libero--на такой скорости это ЧТОТО с области фантастики, wacko

Добавлено (2008-02-21, 18:04)
---------------------------------------------

Quote (libero)
стосовно пластику можу сказати таке. Після ДТП на швидкості 50 км на моєму скутері тільки подряпини, і чомусь масло витекло, думаю що це ознака якісного пластику

libero--вот посмотри ,что такое китайская техника

http://www.autoreview.ru/archive/2007/11/chery_amulet/

Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне!

Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :)
http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264

Ш-Е-Ф-ФДата: Четвер, 2008-02-21, 18:48 | Повідомлення # 35
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
Quote (VeRmyT)
ibero--вот посмотри ,что такое китайская техника

http://www.autoreview.ru/archive/2007/11/chery_amulet/

VeRmyT, не згоден з тобою взагалі, не можна все ставити під одну стінку. Ще раз хочу сказати, що китаєць китайцю - різниця. Якщо вже говорити про китайські авто - то при врахуванні того, що дешеве не може бути хорошим - хочу вказати на той факт, що дійсно хороші китайські автомобілі існуюють. Правда в такій самій комплектації як Чері Амулет - вони коштують практично вдвічі дорожче. Зокрема йдеться про марку BYD i Lioncel - оскільки і одна і друга компанії являються дочірними компаніями Міцубісі. Стосовно скутерів то знову ж ситуація аналогічна, на жаль в Україні на даний час представлено лише 4 моделі скутерів, які отримали американський сертифікат відповідності ЕРА. Відповідно коштуюють вони не дешево... Решта моделей - тут з тобою згідний - далекі не те, що від ідеалу, а від середньо статистичного... Але коштують копійки... Як кажуть кожному своє...
До речі Ківей - також Китай, але має всі європейські сертифікати + завод в Словаччині і шалений попит на свої скутери в Німеччині!!! Ось така то історія...

П.С. Мені абсолютно по барабану які скутери кому подобаються (на вкус и цвет...самі в курсі), я не захищаю китайців і не ганблю європейців чи японців (сам із задоволенням би катався на Апрілії Спортсіті) - просто хочу вас застерегти від одностороннього бачення... Але така вже в нас словян натура - кожен хвалить своє, і точка зору кожного для нього особисто однозначно "правильна" (і без варіантів)...

П.П.С.
...І свого научайтесь,
І чужого не цурайтесь...

Копірайт © Шевченко Т.Г.

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

VeRmyTДата: П`ятниця, 2008-02-22, 00:34 | Повідомлення # 36
Майор
Quote (IhoR2410)
VeRmyT, не згоден з тобою взагалі, не можна все ставити під одну стінку.

Quote (IhoR2410)
П.С. Мені абсолютно по барабану які скутери кому подобаються (на вкус и цвет...самі в курсі), я не захищаю китайців і не ганблю європейців чи японців (сам із задоволенням би катався на Апрілії Спортсіті) - просто хочу вас застерегти від одностороннього бачення... Але така вже в нас словян натура - кожен хвалить своє, і точка зору кожного для нього особисто однозначно "правильна" (і без варіантів)...

IhoR2410--я с тобой в полне согласен,и не утверждаю,что весь китай -.........Смотри мой пост от( Дата: Четверг, 2008-01-10,)(Китаймотопром штампует нормальные и дешовые скуты.Нормальных китайцев в Украину не завозят,а дешовые качественными не бывают)--вот я пока и обсуждаю эти дешовые скуты.А когда к нам начнут поступать действительно хорошие китайцы--вот тогда и будем говорить о них.
Но это наверное не скоро будет.Вед торговцам выгодно привозить дешовый товар--на нём хорошо можно накрутить,да и продаются они быстро.

...І свого научайтесь,
І чужого не цурайтесь...

Копірайт © Шевченко Т.Г.

Красиво и правильно Шевченко сказал.Чужого ми не цураємось , даже секонхендом закордонним ми не цураємось а вот со своим---???Обидно за державу.

DmytromДата: Середа, 2008-03-12, 12:11 | Повідомлення # 37
Полковник
Репутація: 4
Нарід, одне конкретне запитання.
Нового Китайця 4Т бензином 92-гим кормити можна?
В інструкції рекомендують 95.

Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.

VeRmyTДата: Четвер, 2008-03-13, 01:02 | Повідомлення # 38
Майор
Dmytrom-кормить можнои 92 но но нужно,если хочеш чтобы скут ездил нормально.95--98

DmytromДата: Четвер, 2008-03-13, 12:09 | Повідомлення # 39
Полковник
Репутація: 4
98 - й точно шкідливо лити... Перегрівається двигун, поршня прогорають...
Я вчора троха по форумам полазив (обговорення сугубо китайських скутерів) - усі рекомендують для китаю виключно якісний 92.

Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.

Vinni_PooHДата: Четвер, 2008-03-13, 12:25 | Повідомлення # 40
Рядовой
Привет. У меня китаец 4Т, раньше лил сугубо 95, но после перешел на 92, лью уже около года. Ездить даже лучше стал,заводится лучше, меньше нагара.По расходу топлива разницы ощуутимой нет

Nitro 250cc

SCHTIRLITCДата: Четвер, 2008-03-27, 15:54 | Повідомлення # 41
Рядовой
ДЕ У ЛЬВОВІ МОЖНА КУПИТИ СКУТЕРИ ВІД ALFAMOTO

tyxantonДата: Четвер, 2008-03-27, 17:54 | Повідомлення # 42
Майор
Репутація: 1
Здається бачив на автобазарі в Кривчицях.

Viper Cruiser 250

TeachДата: П`ятниця, 2008-03-28, 15:02 | Повідомлення # 43
Рядовой
всім привіт!
Порадьте що придбати з японців для їзди удвох без прав.
Тобто в межах 50 кубових з продовгуватим сідлом і щоб можна було їхати 50-70 км/год.
привезли б/у KYMCO GOING II, 50. По інету винайшом, що це китайська фірма, але скутер привезений чоловіком, який продає японські. На спідометрі 90, проїхався - тягне ніби непогано. Не знаю що робити.
Практики в їзді немаю, а їздити інколи потрібно буде удвох (до 150 кг).
Скутер зовні схожий на KYMCO CARO 100.
Порадьте будь-ласка які моделі (бажано японців) можуть задовільнити мої вимоги.
Дякую.

VeRmyTДата: П`ятниця, 2008-03-28, 23:48 | Повідомлення # 44
Майор
Quote (Teach)
всім привіт!
Порадьте що придбати з японців для їзди удвох без прав.
Тобто в межах 50 кубових з продовгуватим сідлом і щоб можна було їхати 50-70 км/год.
привезли б/у KYMCO GOING II, 50. По інету винайшом, що це китайська фірма, але скутер привезений чоловіком, який продає японські. На спідометрі 90, проїхався - тягне ніби непогано. Не знаю що робити.
Практики в їзді немаю, а їздити інколи потрібно буде удвох (до 150 кг).
Скутер зовні схожий на KYMCO CARO 100.
Порадьте будь-ласка які моделі (бажано японців) можуть задовільнити мої вимоги.

Honda Lead-AF20
Honda Lead-AF48
dollar

VeberДата: Вівторок, 2008-04-08, 10:18 | Повідомлення # 45
Полковник
Репутація: 1
вот посмотри ,что такое китайская техника

Не знаю, чи можна рівняти авто і скутер - як не як різне призначення. Авто купляють переважно на роки, а скутер - на рік-два. Різні капіталовкладення.
Авто я звісно ніколи не купив би китайське (їжджу 10 років тільки на японських). Що таке японська техніка - добре знаю - тут і хвалити не треба.
А ось скутер купив китайський - поки що дуже задоволений (щоправда - тільки 300км) - можете повтішатися собі: мовляв, почекай, почекай. Але враження перевищили те, що я чекав від нього. Бо купляючи, я вже критично ставився.
Щодо пластику libero правий - пластик дуже високої якості. Вище, ніж я міг собі уявити (особливо, начитавшись на форумах відгуків). Друг у перший день дав покататися жінці, а вона на розвороті потягнула ручку газу, скутер рванув і врізався в огорожу. Удав був сильний і я подумав, що пластику прийшов кінець.
А не було навіть царапини - на пластику лише залишилася фарба з огорожі.
Одним словом, зрозуміло, що китай - не японець, але не такий страшний, як деколи малюють...

Добавлено (2008-04-08, 10:18)
---------------------------------------------

Quote (VeRmyT)
кормить можнои 92 но но нужно,если хочеш чтобы скут ездил нормально.95--98

Китайську техніку можна кормити тільки 92. Від 98 - відразу смерть, від 95 - перегрів, нагар і т.д.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Китайці за і проти
Сторінка 3 з 14«123451314»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007