|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| libero | Дата: Вівторок, 2008-02-19, 12:37 | Повідомлення # 31 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| однозначно я за скутера китайського виробництва. доречі вони скожним роком стають якісніші
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Вівторок, 2008-02-19, 16:54 | Повідомлення # 32 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| libero, А що саме тебе приваблює в скутерах китайського виробництва???Якість пластику?Якість двигуна?чи якість решти вузлів скутера?Чи низька ціна?
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| libero | Дата: Вівторок, 2008-02-19, 21:59 | Повідомлення # 33 |
 Рядовой
| стосовно пластику можу сказати таке. Після ДТП на швидкості 50 км на моєму скутері тільки подряпини, і чомусь масло витекло, думаю що це ознака якісного пластику . Ну і крім цього ціна нормал, двигун незнаю тільки 2500 відїздив.
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-02-21, 18:04 | Повідомлення # 34 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| Quote (libero) стосовно пластику можу сказати таке. Після ДТП на швидкості 50 км на моєму скутері тільки подряпини libero--на такой скорости это ЧТОТО с области фантастики,  Добавлено (2008-02-21, 18:04) ---------------------------------------------
Quote (libero) стосовно пластику можу сказати таке. Після ДТП на швидкості 50 км на моєму скутері тільки подряпини, і чомусь масло витекло, думаю що це ознака якісного пластику libero--вот посмотри ,что такое китайская техника http://www.autoreview.ru/archive/2007/11/chery_amulet/
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Четвер, 2008-02-21, 18:48 | Повідомлення # 35 |
 Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
| VeRmyT, не згоден з тобою взагалі, не можна все ставити під одну стінку. Ще раз хочу сказати, що китаєць китайцю - різниця. Якщо вже говорити про китайські авто - то при врахуванні того, що дешеве не може бути хорошим - хочу вказати на той факт, що дійсно хороші китайські автомобілі існуюють. Правда в такій самій комплектації як Чері Амулет - вони коштують практично вдвічі дорожче. Зокрема йдеться про марку BYD i Lioncel - оскільки і одна і друга компанії являються дочірними компаніями Міцубісі. Стосовно скутерів то знову ж ситуація аналогічна, на жаль в Україні на даний час представлено лише 4 моделі скутерів, які отримали американський сертифікат відповідності ЕРА. Відповідно коштуюють вони не дешево... Решта моделей - тут з тобою згідний - далекі не те, що від ідеалу, а від середньо статистичного... Але коштують копійки... Як кажуть кожному своє... До речі Ківей - також Китай, але має всі європейські сертифікати + завод в Словаччині і шалений попит на свої скутери в Німеччині!!! Ось така то історія... П.С. Мені абсолютно по барабану які скутери кому подобаються (на вкус и цвет...самі в курсі), я не захищаю китайців і не ганблю європейців чи японців (сам із задоволенням би катався на Апрілії Спортсіті) - просто хочу вас застерегти від одностороннього бачення... Але така вже в нас словян натура - кожен хвалить своє, і точка зору кожного для нього особисто однозначно "правильна" (і без варіантів)... П.П.С. ...І свого научайтесь, І чужого не цурайтесь... Копірайт © Шевченко Т.Г.
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: П`ятниця, 2008-02-22, 00:34 | Повідомлення # 36 |
 Майор
| Quote (IhoR2410) VeRmyT, не згоден з тобою взагалі, не можна все ставити під одну стінку. Quote (IhoR2410) П.С. Мені абсолютно по барабану які скутери кому подобаються (на вкус и цвет...самі в курсі), я не захищаю китайців і не ганблю європейців чи японців (сам із задоволенням би катався на Апрілії Спортсіті) - просто хочу вас застерегти від одностороннього бачення... Але така вже в нас словян натура - кожен хвалить своє, і точка зору кожного для нього особисто однозначно "правильна" (і без варіантів)... IhoR2410--я с тобой в полне согласен,и не утверждаю,что весь китай -.........Смотри мой пост от( Дата: Четверг, 2008-01-10,)(Китаймотопром штампует нормальные и дешовые скуты.Нормальных китайцев в Украину не завозят,а дешовые качественными не бывают)--вот я пока и обсуждаю эти дешовые скуты.А когда к нам начнут поступать действительно хорошие китайцы--вот тогда и будем говорить о них. Но это наверное не скоро будет.Вед торговцам выгодно привозить дешовый товар--на нём хорошо можно накрутить,да и продаются они быстро. ...І свого научайтесь, І чужого не цурайтесь... Копірайт © Шевченко Т.Г. Красиво и правильно Шевченко сказал.Чужого ми не цураємось , даже секонхендом закордонним ми не цураємось а вот со своим---???Обидно за державу.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Середа, 2008-03-12, 12:11 | Повідомлення # 37 |
 Полковник
Репутація: 4
| Нарід, одне конкретне запитання. Нового Китайця 4Т бензином 92-гим кормити можна? В інструкції рекомендують 95.
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-03-13, 01:02 | Повідомлення # 38 |
 Майор
| Dmytrom-кормить можнои 92 но но нужно,если хочеш чтобы скут ездил нормально.95--98
|
| |
|
| |
| Dmytrom | Дата: Четвер, 2008-03-13, 12:09 | Повідомлення # 39 |
 Полковник
Репутація: 4
| 98 - й точно шкідливо лити... Перегрівається двигун, поршня прогорають... Я вчора троха по форумам полазив (обговорення сугубо китайських скутерів) - усі рекомендують для китаю виключно якісний 92.
Головне не те, який у тебе скутер. Головне - який ти.
|
| |
|
| |
| Vinni_PooH | Дата: Четвер, 2008-03-13, 12:25 | Повідомлення # 40 |
 Рядовой
| Привет. У меня китаец 4Т, раньше лил сугубо 95, но после перешел на 92, лью уже около года. Ездить даже лучше стал,заводится лучше, меньше нагара.По расходу топлива разницы ощуутимой нет
Nitro 250cc
|
| |
|
| |
| SCHTIRLITC | Дата: Четвер, 2008-03-27, 15:54 | Повідомлення # 41 |
 Рядовой
| ДЕ У ЛЬВОВІ МОЖНА КУПИТИ СКУТЕРИ ВІД ALFAMOTO
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Четвер, 2008-03-27, 17:54 | Повідомлення # 42 |
|
Майор
Репутація: 1
| Здається бачив на автобазарі в Кривчицях.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| Teach | Дата: П`ятниця, 2008-03-28, 15:02 | Повідомлення # 43 |
|
Рядовой
| всім привіт! Порадьте що придбати з японців для їзди удвох без прав. Тобто в межах 50 кубових з продовгуватим сідлом і щоб можна було їхати 50-70 км/год. привезли б/у KYMCO GOING II, 50. По інету винайшом, що це китайська фірма, але скутер привезений чоловіком, який продає японські. На спідометрі 90, проїхався - тягне ніби непогано. Не знаю що робити. Практики в їзді немаю, а їздити інколи потрібно буде удвох (до 150 кг). Скутер зовні схожий на KYMCO CARO 100. Порадьте будь-ласка які моделі (бажано японців) можуть задовільнити мої вимоги. Дякую.
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: П`ятниця, 2008-03-28, 23:48 | Повідомлення # 44 |
 Майор
| Quote (Teach) всім привіт! Порадьте що придбати з японців для їзди удвох без прав. Тобто в межах 50 кубових з продовгуватим сідлом і щоб можна було їхати 50-70 км/год. привезли б/у KYMCO GOING II, 50. По інету винайшом, що це китайська фірма, але скутер привезений чоловіком, який продає японські. На спідометрі 90, проїхався - тягне ніби непогано. Не знаю що робити. Практики в їзді немаю, а їздити інколи потрібно буде удвох (до 150 кг). Скутер зовні схожий на KYMCO CARO 100. Порадьте будь-ласка які моделі (бажано японців) можуть задовільнити мої вимоги. Honda Lead-AF20 Honda Lead-AF48
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Вівторок, 2008-04-08, 10:18 | Повідомлення # 45 |
 Полковник
Репутація: 1
| Quote вот посмотри ,что такое китайская техника Не знаю, чи можна рівняти авто і скутер - як не як різне призначення. Авто купляють переважно на роки, а скутер - на рік-два. Різні капіталовкладення. Авто я звісно ніколи не купив би китайське (їжджу 10 років тільки на японських). Що таке японська техніка - добре знаю - тут і хвалити не треба. А ось скутер купив китайський - поки що дуже задоволений (щоправда - тільки 300км) - можете повтішатися собі: мовляв, почекай, почекай. Але враження перевищили те, що я чекав від нього. Бо купляючи, я вже критично ставився. Щодо пластику libero правий - пластик дуже високої якості. Вище, ніж я міг собі уявити (особливо, начитавшись на форумах відгуків). Друг у перший день дав покататися жінці, а вона на розвороті потягнула ручку газу, скутер рванув і врізався в огорожу. Удав був сильний і я подумав, що пластику прийшов кінець. А не було навіть царапини - на пластику лише залишилася фарба з огорожі. Одним словом, зрозуміло, що китай - не японець, але не такий страшний, як деколи малюють...Добавлено (2008-04-08, 10:18) ---------------------------------------------
Quote (VeRmyT) кормить можнои 92 но но нужно,если хочеш чтобы скут ездил нормально.95--98 Китайську техніку можна кормити тільки 92. Від 98 - відразу смерть, від 95 - перегрів, нагар і т.д.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|