|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-04-30, 16:31 | Повідомлення # 196 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Статус: Offline
| я к тому, что для того же 15тилетнего 2т японца - это фигня а не расстояние. смотри сколько косяков повылазило у тебя от такой неочень то и большой поездки. з.ы. да, я радуюсь, что китай оправдывает заслуженный им за последнее время "авторитет" по части качества сборки )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-04-30, 20:59 | Повідомлення # 197 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
| Quote (SiruS) я к тому, что для того же 15тилетнего 2т японца - это фигня а не расстояние. смотри сколько косяков повылазило у тебя от такой неочень то и большой поездки. А велика відстань для скутера це скільки? І шо саме смішне: з нами не їхав жоден “супернадійний” японець не рахуючи виликокубатурника Судзукі(зрозуміло що він і так призначений під “вояж”) , цікаво чому??? напевно відстань замала
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-04-30, 21:14 | Повідомлення # 198 |
 Генерал-лейтенант
| не поехал - ибо немог. приезжай в субботу и не только я тебе покажу "супернадежную" японскую технику.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-01, 10:26 | Повідомлення # 199 |
 Генерал-майор
| Мені показувати не треба, сам мав аж 4шт, і також всіх їх розбирав і перебирав, - нормальні апарати, просто ламається все, навіть молоток , а техніку треба оцінювати об’єктивно, і раді тієїж об’єктивності додам: в поїздці зі мною їхало ше 5 китайців - всі вони доїхали живими і без проблем!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-05-01, 10:38 | Повідомлення # 200 |
 Генерал-лейтенант
| вывод: или тебе попался ну очееень плохой китай, или в наличии 2 левые руки )
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-01, 10:49 | Повідомлення # 201 |
 Генерал-майор
| Quote (SiruS) или в наличии 2 левые руки Це я думаю невдалий жарт
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-05-01, 13:19 | Повідомлення # 202 |
 Генерал-лейтенант
| отнюдь. я думаю что всеже первое )
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-01, 16:16 | Повідомлення # 203 |
 Генерал-майор
| Не вгадав ні з першим, ні з другим. Суть моєї історії зводиться до того, що треба вчасно проводити регламентні роботи, а саме регулювання клапанів, особливо перше на 300км незалежно від роботи двигуна. Ну а глушник від наших доріг може відкрутитися в кожного, це випадковість на фарт.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-05-01, 18:26 | Повідомлення # 204 |
 Генерал-лейтенант
| про ТО - согласен, убедил. а вот инцедентов "самовольного откурчивания грушителей" на скутерах японского/европейского происхождения пока невстречал, только китай з.ы. про второе я был уверен что это не так, потому так для контраста и написал.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-05-01, 23:51 | Повідомлення # 205 |
 Генерал-майор
| Quote (SiruS) а вот инцедентов "самовольного откурчивания грушителей" на скутерах японского/европейского происхождения пока невстречал, только китай Ну так ось тобі приклад: у мене на Ямасі Аксіс відкрутився глушник один в один як і на Дефіанті, і тоже на хреновій дорозі в Карпатах, правда він був закручений “українськими” гайками
|
| |
|
| |
| arsLviv@ | Дата: Неділя, 2010-03-07, 00:46 | Повідомлення # 206 |
 Рядовой
Репутація: 0
| Quote (SiruS) про ТО - согласен, убедил. а вот инцедентов "самовольного откурчивания грушителей" на скутерах японского/европейского происхождения пока невстречал, только китай SiruS вот ти говориш що китай таке собі г....... а от тепер можу з тобою поспорити!хтось мені говорив що я на свому китайцю довго непроїзджу!запевню тебе 11000 км. вже відїздив і прицьому лише замінив варіатор ,два ремня,лампочку дальнього світла , трос газу і пероедню вилку бо порозбивав сальники і все таке!зразу роблю наголос що ти на свому скутері їздиш по місту чи я неправий?а я на Яворівському полігоні два роки відмаслав на ньому а там сам знаєш які дороги явно не асвальтик і притому що їздив не один а з малою !так що ще треба подумати чи китай такий поганий а японець це круто!
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
Повідомлення відредагував arsLviv@ - Неділя, 2010-03-07, 00:49 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|