Китайці за і проти - 14 - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Понеділок, 2012-05-21, 07:12
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 14 з 14«12121314
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Китайці за і проти
Китайці за і проти
SiruSДата: Четвер, 2009-04-30, 16:31 | Повідомлення # 196
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Статус: Offline
я к тому, что для того же 15тилетнего 2т японца - это фигня а не расстояние.
смотри сколько косяков повылазило у тебя от такой неочень то и большой поездки.
з.ы. да, я радуюсь, что китай оправдывает заслуженный им за последнее время "авторитет" по части качества сборки )

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

sashanovaДата: Четвер, 2009-04-30, 20:59 | Повідомлення # 197
Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Quote (SiruS)
я к тому, что для того же 15тилетнего 2т японца - это фигня а не расстояние.
смотри сколько косяков повылазило у тебя от такой неочень то и большой поездки.

А велика відстань для скутера це скільки? І шо саме смішне: з нами не їхав жоден “супернадійний” японець happy не рахуючи виликокубатурника Судзукі(зрозуміло що він і так призначений під “вояж”) , цікаво чому??? напевно відстань замала happy happy happy

SiruSДата: Четвер, 2009-04-30, 21:14 | Повідомлення # 198
Генерал-лейтенант
не поехал - ибо немог.
приезжай в субботу и не только я тебе покажу "супернадежную" японскую технику.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-05-01, 10:26 | Повідомлення # 199
Генерал-майор
Мені показувати не треба, сам мав аж 4шт, і також всіх їх розбирав і перебирав, - нормальні апарати, просто ламається все, навіть молоток happy , а техніку треба оцінювати об’єктивно, і раді тієїж об’єктивності додам: в поїздці зі мною їхало ше 5 китайців - всі вони доїхали живими і без проблем!

SiruSДата: П`ятниця, 2009-05-01, 10:38 | Повідомлення # 200
Генерал-лейтенант
вывод: или тебе попался ну очееень плохой китай, или в наличии 2 левые руки )

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-05-01, 10:49 | Повідомлення # 201
Генерал-майор
Quote (SiruS)
или в наличии 2 левые руки

Це я думаю невдалий жарт angry

SiruSДата: П`ятниця, 2009-05-01, 13:19 | Повідомлення # 202
Генерал-лейтенант
отнюдь. я думаю что всеже первое )

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-05-01, 16:16 | Повідомлення # 203
Генерал-майор
Не вгадав ні з першим, ні з другим. Суть моєї історії зводиться до того, що треба вчасно проводити регламентні роботи, а саме регулювання клапанів, особливо перше на 300км незалежно від роботи двигуна. Ну а глушник від наших доріг може відкрутитися в кожного, це випадковість на фарт.

SiruSДата: П`ятниця, 2009-05-01, 18:26 | Повідомлення # 204
Генерал-лейтенант
про ТО - согласен, убедил. а вот инцедентов "самовольного откурчивания грушителей" на скутерах японского/европейского происхождения пока невстречал, только китай biggrin
з.ы. про второе я был уверен что это не так, потому так для контраста и написал.

sashanovaДата: П`ятниця, 2009-05-01, 23:51 | Повідомлення # 205
Генерал-майор
Quote (SiruS)
а вот инцедентов "самовольного откурчивания грушителей" на скутерах японского/европейского происхождения пока невстречал, только китай

Ну так ось тобі приклад: у мене на Ямасі Аксіс відкрутився глушник один в один як і на Дефіанті, і тоже на хреновій дорозі в Карпатах, правда він був закручений “українськими” гайками biggrin

arsLviv@Дата: Неділя, 2010-03-07, 00:46 | Повідомлення # 206
Рядовой
Репутація: 0
Quote (SiruS)
про ТО - согласен, убедил. а вот инцедентов "самовольного откурчивания грушителей" на скутерах японского/европейского происхождения пока невстречал, только китай

SiruS вот ти говориш що китай таке собі г....... а от тепер можу з тобою поспорити!хтось мені говорив що я на свому китайцю довго непроїзджу!запевню тебе 11000 км. вже відїздив і прицьому лише замінив варіатор ,два ремня,лампочку дальнього світла , трос газу і пероедню вилку бо порозбивав сальники і все таке!зразу роблю наголос що ти на свому скутері їздиш по місту чи я неправий?а я на Яворівському полігоні два роки відмаслав на ньому а там сам знаєш які дороги явно не асвальтик і притому що їздив не один а з малою !так що ще треба подумати чи китай такий поганий а японець це круто!

мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto

Повідомлення відредагував arsLviv@ - Неділя, 2010-03-07, 00:49

Форум » Обговорення скутерів » Китайці » Китайці за і проти
Сторінка 14 з 14«12121314
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно