|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 09:52 | Повідомлення # 181 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| Залізо воно є залізо і ржавіє що китайське, що українське однаково , особливо, якщо його нічим не обробляти, у мене в одного італійця, де бак був під поликом, також прогнив і потік, ну так я ж не говорю лише виходячи з цього що “італія” це гі...но. Так що це не показник якої не будь якості, а скоріше показник “безлаберності” власника
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 10:22 | Повідомлення # 182 |
 Полковник
Репутація: 0
| sashanova, звичайно що ржавіє...але якість металу різна...тобто його міцність,стійкість до ударів..)я от раму своєї ямахи буду обробляти,щоб не ржавіла) Додано (2009-03-24, 10:22) --------------------------------------------- VeRmyT, купить новый бак..я бы не экономил на этом,все таки там бенз а не вода...
Повідомлення відредагував IhoR - Вівторок, 2009-03-24, 10:21 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 16:35 | Повідомлення # 183 |
 Генерал-майор
| Quote (IhoR) я от раму своєї ямахи буду обробляти,щоб не ржавіла І правильно зробиш, а от на рахунок міцності? Ну рами в китайців на вигляд добротні, зварка на вид ніяка, але тримає, ну поїздимо подивимось Тим більше я впевнений, що китаєць китайцю - різниця!
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: Середа, 2009-03-25, 00:39 | Повідомлення # 184 |
|
Лейтенант
| sashanova, нарахунок супер рами китайців, в знайомого скут (чи то тепер 2) kanuni рама пополам.
Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-03-25, 11:45 | Повідомлення # 185 |
 Генерал-майор
| Друже, ти читати вмієш? Де ти прочитав про “супер раму”? Я ж написав: на вигляд добротна , я ж не випробовував її на міцність по стандарту , та й знов повторюся не показник! у мого знайомого на Хонді рама тріснула в районі кріплення бензобака, ну то що? Всі Хонди хренові? аж ніяк! Просто 99% таких поломок просто так не стаються . Що скут просто стояв і на ньому трісла рама? Чи може власник положив 2 мішка з цементом сам сів, на дупу товариша посадив, а потім може ще й у яму гепнувся ? Просто конкретизуйте: - в яких випадках і при яких обставинах стаються дані трафунки! В мануалі на будь-який транспорт і на скут в тому числі, є вказане допустиме навантаження, і якщо допустим трісла рама коли вага не перевищувала допуск, то це серйозний “косяк” , а коли більше то це вже вибачте , при бажанні і кувалду можна поламати
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Субота, 2009-03-28, 02:20 | Повідомлення # 186 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| Quote (sashanova) Просто конкретизуйте: - в яких випадках і при яких обставинах стаються дані трафунки! В мануалі на будь-який транспорт і на скут в тому числі, є вказане допустиме навантаження, і якщо допустим трісла рама коли вага не перевищувала допуск, то це серйозний “косяк” Если у итальяшки и прогнил бак--так ему то годов уже не мало.А тут свежий китайчик,чел.слил бензин на зиму,по весне залил бенз--а он весь вытек,--дно как решето и по шву ещё расползся.А в продаже такого бака нет.Вот засада.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2009-03-28, 11:02 | Повідомлення # 187 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Quote (VeRmyT) Если у итальяшки и прогнил бак--так ему то годов уже не мало В більшості італьяшок пластмасовий бак...
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2009-03-29, 00:20 | Повідомлення # 188 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| Quote (Oskar) В більшості італьяшок пластмасовий бак... на примере априлы SR 50 '98 года подтверждаю.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Неділя, 2009-03-29, 13:33 | Повідомлення # 189 |
 Полковник
| Цены на китайские скутеры и выводы о качестве этих "скутеров"
Vita est Via
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-04-05, 19:25 | Повідомлення # 190 |
 Генерал-майор
| Quote (VeRmyT) А тут свежий китайчик,чел.слил бензин на зиму,по весне залил бенз--а он весь вытек,--дно как решето и по шву ещё расползся . На рахунок “розповзя по швам” то це звичайно серйозний брак , а на рахунок злив бензин на зиму! Чувак повний “ламер” (без образ), у будь-якій інструкції що до довготривалого зберігання транспорту написано:ЗАЛИТИ БАК БЕНЗИНОМ ПО ГОРЛОВИНУ! щоб не було корозії! У мого “італійця” прогнив бак по тій же причині: -його до мене юзав ну дуже технічно обізнаний чел.  Додано (2009-04-05, 19:25) --------------------------------------------- Сьогодні, в процесі 70-ти км. подорожі виявився ще один “косяк” мого китайця: лампа поплавила розсіювач фари він почав диміти, я реально шуганувся шо горить скут , М-да, добре що був не вечір, тепер навіть не знаю що робити
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2009-04-11, 08:29 | Повідомлення # 191 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Як правило, таке трапляється, коли люди пробують міняти штатні слабенькі лампи на такі, щоби світили трохи краще. Чи в тебе стокова лампа? В мене лише трохи потемніло навколо лампи, і то лише через те, що міг цілий день їздити з включеним ближнім. А якщо при цьому весь час на дальному, то мабуть, могло би і поплавитися
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-04-30, 12:17 | Повідомлення # 192 |
 Генерал-майор
| В тому то й прикол, що лампа стокова - 35/35Вт, коли розібрав зрозумів як все відбулося: цоколь лампи нагрівся і виплавив своє гніздо, лампа відповідно впала і проплавила спочатку розсіювач а потім і корпус фари допоки не вилізла на зовні, при цьому лампчка вздулася, покрилася плстмасою, але продовжувала світити! Оце китайська якість А на рахунок ближнього/дальнього, то як правило потужність лампи однакова шо там шо там, тому в принципі пофіг на якому їхати, в мене поплавилась на ближньому і на дальньому був би той же результат  Додано (2009-04-30, 12:17) --------------------------------------------- Після серйозної поїздки (400км), на 976км загального пробігу прийшлось розбирати двигун. По перше: їзда без глушника (приблизно 10км) добряче підсмажила випускний клапан - інформація для роздумів тим хто мріє про “прямоток”. По друге: перетиснуті клапана ОБА! причому СИЛЬНО! рекомендую всім хто туди ше не лазив - провірити навіть при умові доброї роботи двигуна ( а в мене саме так і працював, тому я і не дивився). По третє: масло (див. пост Мастила). Ну а в загальному: не такий Китай страшний як його малюють!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-04-30, 12:18 | Повідомлення # 193 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| быстро что то сдох Оо всего то 976 км Оо
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Четвер, 2009-04-30, 13:34 | Повідомлення # 194 |
|
Майор
| Про клапана я тобі казав, 500км і регулювати!!!! як би ідеально мотор не працював. Масло 10w50 синтетика то мінімум!!! На недалекі відстані і по маленьку можна і Ельф лити, а як тільки нагрузка з того масла зразу вода. Я лив Лікві Молі 10w50 синтетика для мото, і повір мені, ганяв при більшій жарі і хоть би хни. Сам бачив як мій двигун працював, як би я свій скутер не продав то ше рік їздив би точно. На рахунок глушника я дозволю собі з тобою не погодитись. Якщо, грубо кажучи, нема глушника то температура при випуску вихлопних газів значно менша ніж з глушником, оскільки нема опору, зарахунок цього і збільшується потужність. Та і випускний клапан менше нагрівається. Дочого тут смаження випускного клапана, звичайно якщо він не зажатий. Шо ж ти наробив! Дав привід китайо ненависникам потішитись . Добре шо сам адекватно оцінюєш ситуацію.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-04-30, 15:29 | Повідомлення # 195 |
 Генерал-майор
| Quote (Anom1) Та і випускний клапан менше нагрівається Anom1, я твою думку звичайно поважаю, але як то кажуть вчіть “матчасть”, я б міг тут звичайно описати шо і чому але вийде дуже довго і занудно. А на рахунок Quote (Anom1) Дав привід китайо ненависникам потішитись Та хай, лиш би не плакали І до речіQuote (SiruS) быстро что то сдох Оо всего то 976 км , хто казав шо здох, я ж на ньому доїхав А двигун я і так збирався розбирати “пропилювати” головку, а тут і нагода
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|