|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Китайці за і проти |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-03-18, 21:14 | Повідомлення # 166 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| В усіх діо“ніякі” пильники передньої вилки, через що вона досить скоро перетворюється на “тримач” переднього колеса. Та й взагалі підвіска що в Діо що в Джога не для наших доріг і дуп, хоча по двигуну - це супер апарати на відміну напиклад від Судзукі, з їх вічно “звенячими” колінвалами.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-03-18, 22:07 | Повідомлення # 167 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| пильники достаточно хорошие, самое главное не заганять их песком. подвеска у всех скутеров одинаковая - не предназначены они для езды по брусчатке. двиги у них действительно хорошие, в отличии от сузы =)
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Середа, 2009-03-18, 22:55 | Повідомлення # 168 |
 Полковник
Репутація: 0
| Quote (sashanova) європейця є свої проблемні місця і в деяких ну дуже проблемні, якщо когось цікавить конкретно по моделях запитуйте якщо знаю то скажу. А мені цікаво послухати про Piaggio Typhoon i Vespa ET 2 ну і якщо можна на десерт Honda X8R
Vita est Via
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-03-19, 21:29 | Повідомлення # 169 |
 Генерал-майор
| З апаратом Honda X8R не стикався, хоча в неті десь читав що він краще виглядає аніж їздить по причині “задушення” З Vespa також справи не мав, а от П’яджо мав аж три штуки: Тайфун 90-х років випуску, і два “Зіпа” ( до них маю ше багато запчастин, може кому треба ?) Ну що сказати, з усіх “європейців” вони мене дістали найбільше: шліци на колінвалах і на редукторі - китайці відпочивають! колов всі три мотора по причині “злизуваня” шліців. Один “Зіп” після цього пройшов 2500 км з новим колінвалом і ... з роботи додому я не доїхав, зняв кришку варіатора: шліци під зовнішньою щокою варітора щезли ! Хоча їх підвіска особливо задня це для наших доріг - супер. Не знаю, можливо нові моделі і не мають вище вказаних недоліків, але особисто я навряд чи придбаю собі “П’яджо”, повторюю: це особисто моя суб’єктивна думка і істиною не являються !Додано (2009-03-19, 21:29) ---------------------------------------------
Quote (SiruS) пильники достаточно хорошие, самое главное не заганять их песком Ви звисайно мені вибачте за дурне питання:-а яка функція тих “пильників”, чисто декоративна чи що?
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Четвер, 2009-03-19, 21:49 | Повідомлення # 170 |
 Полковник
| Quote (sashanova) колов всі три мотора по причині “злизуваня” шліців. перший раз про цю проблему чую . В основному страдають через те, що вланики забувають вчасно міняти пас приводу масло насоса, він рветься і мотор отримує масляне голодування.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Четвер, 2009-03-19, 21:50 | Повідомлення # 171 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| пильники захищають вилку від попадання пилюки, піску та ін. в середину вилки. Quote (sashanova) мене дістали найбільше: шліци на колінвалах і на редукторі - китайці відпочивають! колов всі три мотора по причині “злизуваня” шліців сам юзаю тайфун.....перший раз таке чую....на ямасі теж е шліци і шо пяджики, шо ямахи відходжують багато.....при бережному ставленні швидше колінвал зноситься ніж шліци.....
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-03-19, 22:08 | Повідомлення # 172 |
 Генерал-майор
| Значить мені не повезло, хоча Майстер Сергій із СТО на Левандівці говорив, що проблемема із шліцами на “П’яджо” існує, а він їх перебрав напевно не один десяток! Quote (Oskar) пильники захищають вилку від попадання пилюки, піску та ін. в середину вилки. Quote (sashanova) Так я про що? В “Діо” вони не пісня
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 01:51 | Повідомлення # 173 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| sashanova--за 7 лет 9 скутов поменять и узнать их проблемные места---парадокс.Либо ты брал по дешовке убитые скутера,либо ты такой наездник.Даже если взять убитого японца ,или европейца,востановить его по умному--можно будет не один год ездить без проблем и ремонтов.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 11:03 | Повідомлення # 174 |
|
Майор
| Цікаво з яких запчастин "по умному" ремонтують "убитого японца" і скільки такий ремонт коштує?
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 12:30 | Повідомлення # 175 |
 Генерал-майор
| Quote (Anom1) Цікаво з яких запчастин "по умному" ремонтують "убитого японца" і скільки такий ремонт коштує? підшибники, колінвал, ЦПГ, варіатор.....скільки коштує - юзай нет.....
Повідомлення відредагував Oskar - П`ятниця, 2009-03-20, 12:31 |
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 12:36 | Повідомлення # 176 |
 Генерал-майор
| Quote (VeRmyT) sashanova--за 7 лет 9 скутов поменять и узнать их проблемные места---парадокс Нічого парадоксального я не бачу, скутера я брав різні і дуже вбиті і в нормальному стані, так чи інакше перед тим як на них їздити ях всіх розбирав, деякі тюнінгував, деякі просто перебирав, міняючи зношені деталі на новий стандартний аналог, лише так я був впевнений на 99% що скут мене не підведе в дорозі, а їздив я багато, особливо коли не мав авта їздив на скуті навіть зимою, за місяць наїзджав по 1200-1500км, і навіть зараз я взяв абсолютно нового китайця і вже його майже повністю розібрав, навіть виходячи з того я вже познаходив купу “косяків”, два з яких ну досить серйозні, якби я зними експлуатував скут то довго він би не поїздив.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 14:07 | Повідомлення # 177 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| имел ввиду "заганять" - это едить по карьеру. у меня до карьера вилка была нормальная и ездила около 3 лет только при мне. пришлось поменять - больше на карьер я не езжу =) собсно де ты на нормальных асфальтированных дорогах видел песок, который может попасть в вилку? Оо
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 14:31 | Повідомлення # 178 |
 Генерал-майор
| Quote (SiruS) больше на карьер я не езжу =) а як поїдем купатись?
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-03-20, 21:02 | Повідомлення # 179 |
 Генерал-майор
| Quote (SiruS) обсно де ты на нормальных асфальтированных дорогах видел песок, который может попасть в вилку? Оо Власне кажучи де ти бачив нормальні афальтовані дороги? І взагалі я на своїх скутах додатково ставлю гофри від мотиків, оце реальний захист! Всім раджу!
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Вівторок, 2009-03-24, 03:24 | Повідомлення # 180 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| Вот интересная тема,созданная на одном из форумов: Как мне заделать дырки в бензобаке от скутера Viper R1. У него бак полностью можно сказать "треснул по швам" по нижней кромке как канавки. а вся нижняя часть как решето. Подскажите че делать? Вот вам и китайское качество.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|