Suzuki Burgman - Японці - Обговорення скутерів - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Субота, 2010-09-04, 06:03
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Японці » Suzuki Burgman
Suzuki Burgman
VeberДата: П`ятниця, 2009-07-31, 00:33 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
Купив на днях Бургмана - що писати - навіть не знаю - просто ідеальний скут. На трасі не їде - пливе, причому незалежно від швидкості 100 чи 120, чи 140 - тільки вітер збільшується.
Правда, по місту не зовсім зручно. Шок в мене був, коли тільки вїхав до Львова - знав, що погані дороги, але настільки!!!!! Особливо, якщо перед тим проїхав 1500км з Італії ідеальними дорогами, та й з Чопа дорога майже європейська. А тільки вїхав до Львова - пережив шок від несподіванки.

Про поломки думаю, що писати тут не доведеться.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

IhoRДата: П`ятниця, 2009-07-31, 10:04 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Вітаю з покупкою))нехай радує свого власника)))можна фото? smile

Повідомлення відредагував IhoR - П`ятниця, 2009-07-31, 10:05

FOXДата: П`ятниця, 2009-07-31, 11:05 | Повідомлення # 3
Полковник
Veber, то ти його з Італії пигнав? Чи так тур по європі робив?

Vita est Via

tyxantonДата: П`ятниця, 2009-07-31, 17:05 | Повідомлення # 4
Майор
Вітаю з придбанням гідного апарату! Приїзжай похвалитись.

Viper Cruiser 250

VeberДата: П`ятниця, 2009-07-31, 23:56 | Повідомлення # 5
Полковник
З Італії пригнав, протестував, а за одно тур по Європі зробив biggrin
Quote (tyxanton)
Приїзжай похвалитись.

В кожну неділю в мене накладка - ніяк не вийде.

FOXДата: Субота, 2009-08-01, 11:04 | Повідомлення # 6
Полковник
Quote (Veber)
З Італії пригнав

Якщо не секрет, в скільки обійшлася розтажможка?

Vita est Via

VeberДата: Вівторок, 2009-08-04, 10:32 | Повідомлення # 7
Полковник
Та зараз ще оформляю, потім відпишуся.
Сьогодні мав атракціон - гонка з переслідуваннями по Київській трасі - догнали на Тойоті. Менти зупиняли за перевищення швидкості, я звісно не зупинився - все одно ще без номерів. Але попереду дві фури йшли, повороти, доки я їх обігнав, то менти вже сіли на хвіст, та ще й фотки робили, як я в наступному селі поза 100 йшов і т.д. А далі включили сирену, порівнялися на двополосній, виставив пістолет з вікна - довелося включити поворот, а то б ще пальнув. Думали скутер забрати - а тут такий облом - документи всі в порядку. Обійшлося все мирно - у 300грн.
Такою була моя поїздка в Рівне на вихідні. Туди їхав місцями 120-130, місцями не спіша 80-90км/г. Час - чуть більше 3 год, розхід - 4л. Назад майже всю дорогу йшов 120, на двополосній - 140, якби не менти, то вклався би у 2 год. Треба було звернути десь відразу, а так по трасі хіба на 600куб втечеш - для таких гонок по прямій він заслабий, принаймні проти Тойоти.

SiruSДата: Вівторок, 2009-08-04, 10:45 | Повідомлення # 8
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
гоньщик! а че сразу не остановился? обошлось бы дешевле Оо

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

VeberДата: Середа, 2009-08-05, 20:14 | Повідомлення # 9
Полковник
Так ще на Рівенщині зупиняли за те ж - проїхав мимо. Їм же впадло буває ганятися, як гроші потоком їдуть собі - нащо витрачати час. А тут вони погналися, бо сподівалися добре поживитися - скутер забрати. Знали б вони, що документи в мене в порядку - не думаю, що захотілося б їм таке.

Додано (2009-08-05, 20:14)
---------------------------------------------
Сьогодні стою на світлофорі біля Головної пошти, тільки їхати, а тут наче з під землі даїшник намалювався, позаду їхала їхня машина, він з неї вискочив, бо побачив свіжий заробіток - я ж то був без номерів happy
Ну, показав доки, сказав, що маю 10 днів на оформлення, вони довго рахували, чи не пройшло тих 10 днів і змушені були відпустити.

Як люди в таких умовах без доків їздять???

SiruSДата: Середа, 2009-08-05, 20:52 | Повідомлення # 10
Генерал-лейтенант
а хз, я тоже этого не понимаю. у меня они точно так же на мою RS 50 реагируют =)

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

staseuicДата: Середа, 2009-08-05, 21:25 | Повідомлення # 11
Сержант
Репутація: 2
ну когда ростаможиш! happy

Додано (2009-08-05, 21:25)
с какого года мопедик?

стас

VeberДата: Субота, 2010-04-03, 22:15 | Повідомлення # 12
Полковник
В процесі. 2000року. Стан - практично новий, нема ні до чого претензій.

Додано (2010-04-03, 22:15)
Хто бачив горизонтальний акумулятор?
А то в мене за зиму сів, розміщений горизонтально, в магазинах таких не бачив. Може хтось щось знає про такі акки

S@B@Дата: Субота, 2010-04-03, 22:44 | Повідомлення # 13
Подполковник
Quote (Veber)
А то в мене за зиму сів,

А вы знаете что покупая аккумулятор неизвестной марки, он может проработать намного меньше чем ваш старый фирменный аккумулятор который вы восстановили собственными руками?
Для восстановления мотоциклетного аккумулятора понадобятся:
- Вода дистиллированная
- Электролит номинальной плотности
- Прибор для измерения плотности электролита - называется ареометр, кстати, восстанавливаете вы мотоциклетный аккумулятор, поэтому и ареометр нужно найти не большой.
- Зарядное устройство с регулировкой силы тока
- Присадка к электролиту - десульфатирующая.Возможные причины неисправности аккумуляторных батарей:

При зарядке в одной из секций электролит сразу закипает - велика вероятность замыкания пластин.
В этом случае не стоит пытаться заряжать аккумулятор, можно попробывать промыть банку дистиллированной водой.
Пробывать нужно до того момента пока не перестанет вымываться из банки угольная крошка.
После этого доводим нужную плотность в аккумуляторе и ставим на зарядку. Не поможет - можете смело выбрасывать аккумулятор, с замкнутой батареей ничего уже не сделать, можно механически замкнуть пластины, но только в дорожных условиях - что бы на мотоцикле доехать до дома.

Емкость аккумулятора заметно упала (вплоть до нуля) - большая вероятность засульфатированности пластин аккумулятора. В этом случае нам как раз и поможет десульфатирующая присадка к электролиту.

Обычно технология очистки пластин аккумулятора есть на инстукции к этой присадке, общие моменты из нее такие:
Заливка в аккумулятор электролита с номинальной плотностью - 1,28 г/куб.см
Добавляем в каждую банку присадку, некоторые присадки можно добавлять в электролит до заливки в аккумулятор.
Ждем пару суток пока растворяется присадка в электролите
И, гоняем аккумулятор по так называемому циклу заряда - разряда.
Заключается он в следующем: заряжаем, и сразу разряжаем аккумулятор, разряжаем понятно не стартером мотоцикла, а например лампочкой стоп сигнала.
Разрядка длится до достижения напряжения в аккумуляторе примерно десяти вольт.
Цикл нужно повторять пока плотность электролита в аккумуляторе не сравняется с номинальной - 1,28 г/куб.см

Общие рекомендации по обслуживанию мотоциклетного аккумулятора
- Следить за плотностью и уровнем электролита.
- Холодный гараж - не лучшее место для хранения аккумулятора в несезон.
- Если на вашем зарядное устройстве нет плавной регулировки зарядного тока - для мотоциклетного аккумулятора такое зарядное не подходит. Ток зарядки мотоциклетного аккумулятора дожен быть 0,1 от его емкости в ампер-часах.

240 км/ч существует!

SiruSДата: Неділя, 2010-04-04, 00:43 | Повідомлення # 14
Генерал-лейтенант
можна попробовать заюзать упсовый акум, если мощности хваит. обычно идут 7-9а/ч и их можно ложить как угодно.

scorpion_vpДата: Неділя, 2010-04-04, 09:32 | Повідомлення # 15
Подполковник
Quote (SiruS)
...упсовый акум, ... их можно ложить как угодно.

Вони якраз гелеві. І їх дійсно можна ложити на бік. Я собі такий, зроблений спеціально для мототехніки, 3дні тому купив. Поки працює happy .

Viper Raсe 150
scorpionvpi@gmail.com

Форум » Обговорення скутерів » Японці » Suzuki Burgman
Сторінка 1 з 212»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007