|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Suzuki Burgman |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 00:33 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
| Купив на днях Бургмана - що писати - навіть не знаю - просто ідеальний скут. На трасі не їде - пливе, причому незалежно від швидкості 100 чи 120, чи 140 - тільки вітер збільшується. Правда, по місту не зовсім зручно. Шок в мене був, коли тільки вїхав до Львова - знав, що погані дороги, але настільки!!!!! Особливо, якщо перед тим проїхав 1500км з Італії ідеальними дорогами, та й з Чопа дорога майже європейська. А тільки вїхав до Львова - пережив шок від несподіванки. Про поломки думаю, що писати тут не доведеться.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 10:04 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
| Вітаю з покупкою))нехай радує свого власника)))можна фото?
Повідомлення відредагував IhoR - П`ятниця, 2009-07-31, 10:05 |
| |
|
| |
| FOX | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 11:05 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
| Veber, то ти його з Італії пигнав? Чи так тур по європі робив?
Vita est Via
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 17:05 | Повідомлення # 4 |
|
Майор
| Вітаю з придбанням гідного апарату! Приїзжай похвалитись.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 23:56 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
| З Італії пригнав, протестував, а за одно тур по Європі зробив Quote (tyxanton) Приїзжай похвалитись. В кожну неділю в мене накладка - ніяк не вийде.
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2009-08-01, 11:04 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
| Quote (Veber) З Італії пригнав Якщо не секрет, в скільки обійшлася розтажможка?
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 10:32 | Повідомлення # 7 |
 Полковник
| Та зараз ще оформляю, потім відпишуся. Сьогодні мав атракціон - гонка з переслідуваннями по Київській трасі - догнали на Тойоті. Менти зупиняли за перевищення швидкості, я звісно не зупинився - все одно ще без номерів. Але попереду дві фури йшли, повороти, доки я їх обігнав, то менти вже сіли на хвіст, та ще й фотки робили, як я в наступному селі поза 100 йшов і т.д. А далі включили сирену, порівнялися на двополосній, виставив пістолет з вікна - довелося включити поворот, а то б ще пальнув. Думали скутер забрати - а тут такий облом - документи всі в порядку. Обійшлося все мирно - у 300грн. Такою була моя поїздка в Рівне на вихідні. Туди їхав місцями 120-130, місцями не спіша 80-90км/г. Час - чуть більше 3 год, розхід - 4л. Назад майже всю дорогу йшов 120, на двополосній - 140, якби не менти, то вклався би у 2 год. Треба було звернути десь відразу, а так по трасі хіба на 600куб втечеш - для таких гонок по прямій він заслабий, принаймні проти Тойоти.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 10:45 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 4
| гоньщик! а че сразу не остановился? обошлось бы дешевле Оо
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50 (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2009-08-05, 20:14 | Повідомлення # 9 |
 Полковник
| Так ще на Рівенщині зупиняли за те ж - проїхав мимо. Їм же впадло буває ганятися, як гроші потоком їдуть собі - нащо витрачати час. А тут вони погналися, бо сподівалися добре поживитися - скутер забрати. Знали б вони, що документи в мене в порядку - не думаю, що захотілося б їм таке. Додано (2009-08-05, 20:14) --------------------------------------------- Сьогодні стою на світлофорі біля Головної пошти, тільки їхати, а тут наче з під землі даїшник намалювався, позаду їхала їхня машина, він з неї вискочив, бо побачив свіжий заробіток - я ж то був без номерів Ну, показав доки, сказав, що маю 10 днів на оформлення, вони довго рахували, чи не пройшло тих 10 днів і змушені були відпустити. Як люди в таких умовах без доків їздять???
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-08-05, 20:52 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 4
| а хз, я тоже этого не понимаю. у меня они точно так же на мою RS 50 реагируют =)
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50 (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| staseuic | Дата: Середа, 2009-08-05, 21:25 | Повідомлення # 11 |
 Рядовой
| ну когда ростаможиш!  Додано (2009-08-05, 21:25) --------------------------------------------- с какого года мопедик?
стас
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Четвер, 2009-08-06, 08:35 | Повідомлення # 12 |
 Полковник
| В процесі. 2000року. Стан - практично новий, нема ні до чого претензій.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|