|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Що краще | |
| |
| KonRoY | Дата: Четвер, 2008-07-03, 19:34 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Вирішив зробити таке опитування з цікавості, хочу дізнатись загальну думку форуму.Honda має надійний мотор, Yamaha кращу ходову та скорший розгін, Suzuki щось середнє між ними.
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| ivanych | Дата: Середа, 2008-08-20, 23:19 | Повідомлення # 2 |
 Рядовой
Група: Пользователи
| на мою думку Honda і рама у них сильна
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Середа, 2008-08-20, 23:36 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| На мою думку, опитування не зовсім корректне. Це як порівнювати, яке пиво краще - львівське, оболонь чи чернігівське. Кожне має своїх любителів і кожен буде відстоювати свою думку. А на рахунок Сузукі я ніяк не погоджусь, що це середнє між Ямахою і Хондою. Сузукі в основному - спортивний варіант скутера з форсованим двигуном і полегшеною конструкцією, писалось десь, що на Сузуках в Японії в основному ганяють підлітки, а Хонди для більш дорослих людей. Не голосував.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-08-21, 01:19 | Повідомлення # 4 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| Quote (KonRoY) Вирішив зробити таке опитування з цікавості, хочу дізнатись загальну думку форуму.Honda має надійний мотор, Yamaha кращу ходову та скорший розгін, Suzuki щось середнє між ними. Все скуты отличьные .
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2008-09-06, 23:06 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
| Quote (ggarry) Це як порівнювати, яке пиво краще - львівське, оболонь чи чернігівське. Кожне має своїх любителів і кожен буде відстоювати свою думку. +1 кожна марка має своїх любителів. Мну більш Хонда подобається
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Oleh-2005 | Дата: Понеділок, 2008-10-13, 21:30 | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
| Для мене Хонда найкраща: по 1-ше бо я катаюсь на Honda af35(значних проблем за 3000км не було взагалі) і не мав більше ніяких скутів, по 2-ге не їздив ше на ямасі(а кажуть багато втратив), і по 3-тє сузукі то на мою думку г..но оскцільки двоє моїх друзів мають Suzuki Sepia і Lets 2, то тіп вклав в сепію за літо шоб вона їздила більше 800грн і вона на даний момент здохла, а на летсі теж проблеми з мотором частенькі(то підшипники то ше якась фігня), незнаю, можливо є й нормалоьні моделі, але я описав те з чим вже мав практику.
Комп працює краще , якщо його включити _____________ Honda Dio Af35
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Четвер, 2008-10-16, 13:07 | Повідомлення # 7 |
 Майор
| А в мене на діо 34 самі лише проблеми, поміняв вже 3 поршневі. Тиждень тому поміняв поршень - два дня нормально заводився а тепер . Але для мене хонда все одно найкраща.
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: Середа, 2009-01-28, 01:03 | Повідомлення # 8 |
|
Лейтенант
| Oleh 2005, то в твого друга let's г..но! Я на своєму Suzuki Let's за два роки проїхав 12 тис. КМ, після чого полетіла поршнева. А взагалі кожен має сам вибирати на чому кататись. Я вибрав let's і не жалію.
Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Середа, 2009-01-28, 09:45 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Дуже навіть спорне питання........Yamaha i Suzuki вважаються більш спортиними апаратами, Honda програє їм по максималці і розгоні, але дуже надійні апарати....
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Середа, 2009-01-28, 10:35 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| Quote (Oskar) Suzuki вважаються більш спортиними апаратами ахаха! Oskar, покажи мені в ШКГ хочаб 1 сузукі яка б приїжала вище 5 місця?))) І в Ямах дуже надійні двигуни!!!Мінарелі набагато довше відходить ніж Франко Морінні!!! Чомусь Малагуті Апрілії і інші відом марки ставлять Мінарелі!і тільки Пежо Моріні!і ходять пижики не довго! Тому робіть висновки!
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Четвер, 2009-01-29, 12:17 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Шарік ти зі своїм шкг заї*ав!.....я ту херню недивлюсь... Quote (Shark43) ходять пижики не довго! я пижик робив і знаю скільки він ходить....там в стоці нікасиль стоїть, Сузукі летс легко йде 70-75 в стоці, таксамо, як джог і ходить двигун неменше ніж в ямах....ясно якшо не дебіл за рулем....
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
Повідомлення відредагував Oskar - Четвер, 2009-01-29, 16:21 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-01-29, 16:59 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-лейтенант
Репутація: 4
| а че, моя хонда в стоке, которая бежит 80 некатируецца? )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| OskaR2011 | Дата: Четвер, 2009-01-29, 17:54 | Повідомлення # 13 |
 Рядовой
Репутація: 1
| біжить добре, але ямаха і суза порезвіші будуть.....
Бережіть воду - пийте ПиВо!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-01-29, 18:24 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-лейтенант
Репутація: 4
| неспорю. пропала тяга, зато выросла максималка )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Ermak1715 | Дата: П`ятниця, 2009-02-06, 23:50 | Повідомлення # 15 |
|
Рядовой
| Ну,якщо вже говорити про Хонду,Ямаху,Сузукі,то Пижиків,Апріл і тд сюди всовувати не будем)))На мою думку,Хонда-найбільш популярний варіант...його запчастини дуж легко знайти...в ремонті він теж достатньо простий...і!!!!У каталогах Малоссі і Поліні Хонда є!!!Причому вибір немаленький по моделях...Ямаха....Надійна і комфортна ходова...Сузукі....з однієї сторони....форс двигун,дизайн,довговічність,з другої-слаба передня вилка,і + на більшості моделей пер.тор.-барабан.... Я як власник Летса 2 віддав голос за Сюзю))))
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|