|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Що краще | |
| |
| KonRoY | Дата: Четвер, 2008-07-03, 19:34 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Вирішив зробити таке опитування з цікавості, хочу дізнатись загальну думку форуму.Honda має надійний мотор, Yamaha кращу ходову та скорший розгін, Suzuki щось середнє між ними.
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| ivanych | Дата: Середа, 2008-08-20, 23:19 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
| на мою думку Honda і рама у них сильна
|
| |
|
| |
| ggarry | Дата: Середа, 2008-08-20, 23:36 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Репутація: 1 [2%]
| На мою думку, опитування не зовсім корректне. Це як порівнювати, яке пиво краще - львівське, оболонь чи чернігівське. Кожне має своїх любителів і кожен буде відстоювати свою думку. А на рахунок Сузукі я ніяк не погоджусь, що це середнє між Ямахою і Хондою. Сузукі в основному - спортивний варіант скутера з форсованим двигуном і полегшеною конструкцією, писалось десь, що на Сузуках в Японії в основному ганяють підлітки, а Хонди для більш дорослих людей. Не голосував.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2008-08-21, 01:19 | Повідомлення # 4 |
Майор
Група: Толкові
Репутація: 2 [4%]
| Quote (KonRoY) Вирішив зробити таке опитування з цікавості, хочу дізнатись загальну думку форуму.Honda має надійний мотор, Yamaha кращу ходову та скорший розгін, Suzuki щось середнє між ними. Все скуты отличьные .
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2008-09-06, 23:06 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Quote (ggarry) Це як порівнювати, яке пиво краще - львівське, оболонь чи чернігівське. Кожне має своїх любителів і кожен буде відстоювати свою думку. +1 кожна марка має своїх любителів. Мну більш Хонда подобається
|
| |
|
| |
| Oleh-2005 | Дата: Понеділок, 2008-10-13, 21:30 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Для мене Хонда найкраща: по 1-ше бо я катаюсь на Honda af35(значних проблем за 3000км не було взагалі) і не мав більше ніяких скутів, по 2-ге не їздив ше на ямасі(а кажуть багато втратив), і по 3-тє сузукі то на мою думку г..но оскцільки двоє моїх друзів мають Suzuki Sepia і Lets 2, то тіп вклав в сепію за літо шоб вона їздила більше 800грн і вона на даний момент здохла, а на летсі теж проблеми з мотором частенькі(то підшипники то ше якась фігня), незнаю, можливо є й нормалоьні моделі, але я описав те з чим вже мав практику.
Комп працює краще , якщо його включити _____________ Honda Dio Af35
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Четвер, 2008-10-16, 13:07 | Повідомлення # 7 |
Майор
| А в мене на діо 34 самі лише проблеми, поміняв вже 3 поршневі. Тиждень тому поміняв поршень - два дня нормально заводився а тепер . Але для мене хонда все одно найкраща.
Honda the power of dreams
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |