Aprilia RS 50 1999 p. - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Понеділок, 2012-05-21, 05:45
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Shark43, SiruS 
Форум » Обговорення скутерів » Європейці » Aprilia RS 50 1999 p.
Aprilia RS 50 1999 p.
staifynДата: Середа, 2011-07-06, 11:55 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім власника і просто тим людям які знають щось про цей апарат будьласка допоможіть своїм досвідом..........бо я думаю його купувати.
А в точності я б хотів знати розхід бензи як себе поводить на дорозі і яка максималка і яке масло потрібно заливати?

SiruSДата: Середа, 2011-07-06, 22:27 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
моя на 12мм карбе пила ровно 3 литра на сотню, очень резвая. хорошо держит дорогу, если поставить резину пошире - вообще сказка. масло - кто какое льет: можна хадо, можна мотюль или кастрол.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

staifynДата: Четвер, 2011-07-07, 12:33 | Повідомлення # 3
Рядовой
а в тебе яка апріліа була Replica чи EXTREMA і якого року? яка була максималка в тебе? чи ставив якийсь тюнінг!:?

SiruSДата: Четвер, 2011-07-07, 19:40 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
2003 год, из тюнинга только поршневая top performance с меняным коленом и шатуном. впоследствии заменил переднюю звезду на 15 зубьев. лучше бы заказал 14...
на новой звезде свою сотню она ехала, а новый хозяин уже успел сообщить, что разгонял ее до 140, во что я мало верю конечно, правда после доводки напильником комутатора.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

staifynДата: П`ятниця, 2011-07-08, 12:18 | Повідомлення # 5
Рядовой
а чому продав? і в ремонті вона дорога?
де запчастини купував? бо в неті багато відгуків шо в плані ремонту вона дуже дорога і запчастини важко пробити!!! ОЦЕ трохи гризе!

SiruSДата: П`ятниця, 2011-07-08, 19:48 | Повідомлення # 6
Генерал-лейтенант
причина как всегда одна - нужны деньги smile
на самом деле не только эта. еще я почти не ездил - нету времени сейчас и в будущем особо тоже небудет. да и сейчас я чаще передвигаюсь машиной.
на фоне китайских запчастей, что у нас продают на каждом углу - действительно дорого и относительно сложно достать что то для италии. но в этом есть и свой плюс - редко что ломаеться smile
насколько я понимаю, твой выбор сейчас похож на выбор машины: либо брать китайского брата (чери и им подобные) или взять что то хорошее, например немецкий автопром (бмв). я бы взял надежную машину, но выбирать тебе, исходя из бютжета и каких то своих соображений.

staifynДата: П`ятниця, 2011-07-08, 22:08 | Повідомлення # 7
Рядовой
не зовсім так!!
насправді я зараз їжджу на Honda dio 28 ZX (доречі продаю) і 70 потрасі мені маловато тому хочу купити щось трохи серйозніше і механіку!!!!
вот і вирішив почати з Апріліа рс!

SiruSДата: П`ятниця, 2011-07-08, 23:01 | Повідомлення # 8
Генерал-лейтенант
не одна она построенна на двигателе АМ5(6)

staifynДата: Субота, 2011-07-09, 12:06 | Повідомлення # 9
Рядовой
а які ще моделі?

Повідомлення відредагував staifyn - Субота, 2011-07-09, 12:06

SiruSДата: Неділя, 2011-07-10, 00:38 | Повідомлення # 10
Генерал-лейтенант
google в помощь wink

Форум » Обговорення скутерів » Європейці » Aprilia RS 50 1999 p.
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно