|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Peugeot Speedfight |
| Lezio | Дата: Четвер, 2007-09-27, 01:16 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
| Зараз сам на такому катаюсь. Супер машинка!!! проблема трохи зі запчпатинами.. а так задовільняє повністю! ще правда до кінця не відремонтував тому коників трохи менше. Хто що бачив чи чув про ньго?
"України слава ляже поміж народами!" Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)
Повідомлення відредагував Lezio - Четвер, 2007-09-27, 01:19 |
| |
|
| |
| Tera | Дата: Четвер, 2007-09-27, 23:07 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
| Lezio, а де ти купляеш запчастини до нього? Я знаю, що з запчастинами на европейцiв у нас проблематично...
|
| |
|
| |
| Lezio | Дата: Субота, 2007-09-29, 09:28 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Quote (Tera) Lezio, а де ти купляеш запчастини до нього? Я знаю, що з запчастинами на европейцiв у нас проблематично... та запчастин валом і тюнові і оригінал, але їх довго везуть.. а так на зеленій в Кирила! а ще знаю є на Сахарова в трампарку Сергій казав, що вньго є знайомий який в Італії йому під замовлення скутера возить от там і запчастини.. Добавлено (2007-09-29, 09:28) --------------------------------------------- Я от думаю комутатор поміняти тоді на 7000 об буде розкручуватись, потім поставити 70сс, ремінь, щепленя, 2 амортизатора і казали до 100км/год буде дути!
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Вівторок, 2008-06-10, 19:26 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| Quote (Lezio) тоді на 7000 об буде розкручуватись він зараз в тебе до 7000 розкручується а з заміною комутатора буде 10-12 тис!залежить від стану двигуна!
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| Lezio | Дата: Вівторок, 2008-08-26, 09:05 | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
| Кирил з Зеленої ні на що не спроможний... 6 місяців запчастини чекав.. Сахарова не дістає запчастин.. зараз пробив канал постачання запчастин через Київ -> ЛЮБЕ І РІЗНЕ!!!!!!!! ТЮН ЯКИЙ ХОЧЕШ!!!!!!!!!!! ТІЛЬКИ ЩОБ ГРОШІ БУЛИ. незабаром мають мені ремінь прислати Малоссі і тросик спідометра. а комутатор.. комутатором він не задушений! він в стандарті 80км/.. бігає, для чого по місту більше))) я б йому динаміку збільшив, ролики на 0,5г лекші і спортивне щеплення і варіатор, от тоді на старті рвати буде) в мене ще проблема в тому що компресія на 8,8 а в має бути 9,8.. туму такий вялий.. Тому хочу на левандівку заїхати, подивитись чи кольца чи щось серйозніше.Додано (2008-08-26, 09:05) --------------------------------------------- Ремінь Malossi - S привезли, тросік спідометра привезли)) Задня шина Mitas S-09 В планах ставити 1: поршень - Malossi Колінвал - RMS Standart (Оригінал) Підшипники - TNT Варіатор - Malossi Multivar Фільтр - Malossi (пониженого опору) Свічку - NGK Потім 2: (це як будуть гроші) Клапан пелюстковий - Malossi Original, або блок Прижинки щеплення 3шт - Malossi (зелена) Вихлоп - Leovince Touring Фільтр нульового опору СDI - Malossi (але на рахунок цього буду думати в останню чергу коли все поставлю)
Повідомлення відредагував Lezio - Середа, 2008-06-11, 01:10 |
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Вівторок, 2008-08-26, 13:33 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| ой... трохи невдалий список!ти це все хочеш на стандартну поршневу 50сс (чугун) ??????????????
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| Lezio | Дата: Середа, 2008-08-27, 23:46 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| Quote (Shark43) на стандартну поршневу 50сс (чугун) ?????????????? ага)) доречі що Малоссі циліндр, що поліні теж з чугуну! тільки Аірсал алюмінєвий і Stage6.. а на рахунок невдалого списку це ти чого? схема Standart-Tuning.. 68 сс не хочу ставити.. трубу треба тоді міняти.... зразу.
Повідомлення відредагував Lezio - Четвер, 2008-08-28, 00:53 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|