|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Зимова поїздка |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-12-15, 15:20 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| І ось настала неділя 13 грудня. Повинен сказати шо я дуже люблю неділю і дуже на неї чекаю, бо неділя в мене - це день мотокатання. А тут блін сніг мороз -5 град.- все капец, накрилось мідним банячком моє катаня – подумав я, вставши зранку і глянувши у вікно. С таким нещасним настроєм я завалився на ліжко і став згадувати як це добре прокататися з вітерцем на мотоциклі, і тут почалося найстрашніше: - почався приступ “мототоксикозу”! до годинки другої я боровся з ним як міг і .... о пів на третю дня я здався. Одівся і пішов витягувати з сараю мотоцикл. На вулиці в передчуттях радісної мотоейфорії відчуття морозу і холоду значно притупилось. І ось я його заводжу, як не дивно завівся зразу, правда за загустілого масла двигун дуже дзвинів. Ну шо, поїхали і з перших десятків метрів я відчув всі “реалії” їзди на морозі, ні не від холоду, а від задубівшої підвіски, складалось таке враження що вона там відсутня взагалі. Проїхавши кілометрів з п’ять стрілка термодатчика масла зсунулася з мертвої точки і показала аж 55 град . Ну шо сказати, проїхав я аж цілих 50км, відморозив собі мізинця на руці, (добре що все інше функціонує ), і зробив певні висновки: - їзда на швидкості 100км/год при -5град надає дуже гострі відчуття! – Коефіцієнт обертання і задивляння на мене прохожих значно вищий ані ж у баби з голими цицьками, всі м так і кортить роздивитися того придурка на мотоциклі який їздить в таку погоду. Ну і з технічних факторів: - підвіска за 50км їзди так і не розрухалася, ну і гуму на вкатаному сніжку не тримає ні фіга, а так в принципі їздити можна!
Повідомлення відредагував sashanova - Середа, 2009-12-16, 13:52 |
| |
|
| |
| FOX | Дата: Вівторок, 2009-12-15, 18:33 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Репутація: 0
| Ух, маніяк! Хоча сам, вчора, для профілактики і від безділля прогрів мотора і пробував біля гаражу їздити - незабутні відчуття, колеса на снігу взагалі не тримаються.
Vita est Via
Повідомлення відредагував FOX - Вівторок, 2009-12-15, 18:34 |
| |
|
| |
| Bond | Дата: Середа, 2009-12-16, 09:00 | Повідомлення # 3 |
 Майор
| анологічна ситуація здивування продавців на автобазарі не було меж ось тільки падіння на снігу мені зовсім настрій не підняло результат поцарапана ліва сторона і поламана ручка газу
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Середа, 2009-12-16, 13:56 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Bond, як це ти умудрився поцарапати ліву сторону а зламати ручку газу справа? два рази падав чи шо? ти дивись дуже не ламай, а то на чому літом будеш їздити? До речі ти тимчасовий талон продовжив чи зробив постійний тех.паспорт?
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Четвер, 2009-12-17, 10:41 | Повідомлення # 5 |
 Майор
| Падав я стоячи на місці ! і з допомогою свого напарніка по роботі який вирішив пожартувати скутер подав на бік а він тримав за ручку газу ось вона і поламалась на рахунок тимчасового талону мені його продовжили до кінця березня 2010 р сказали шо нема бланків
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-12-18, 10:38 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
| Такому жартівнику б по шапці надавати на майбутне Мені також тимчасовий продовжили до квітня сказали те ж саме шо й тобі
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: П`ятниця, 2009-12-18, 22:58 | Повідомлення # 7 |
 Майор
| вчора катнувся на скуті по не вкатаному снігу ! якість китайськийц шин мене здивувала навіть не було жодного наміру на буксування лібше б вони літом на бруківці так себе вели!
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Понеділок, 2009-12-21, 09:37 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-майор
| Я до речі також зауважив, що на пухкому снігу гума більш-менш тримається, але на добре вкатаному все! Лижі!
|
| |
|
| |
| marikone2008 | Дата: Четвер, 2010-01-14, 12:41 | Повідомлення # 9 |
 Сержант
| катання зимою-жесть!
МАРІК
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Неділя, 2010-01-17, 02:52 | Повідомлення # 10 |
 Подполковник
| Я зі свого акум зняв долив дист.води, зарядив і поставив в хаті. А скут періодично раз в 2 тижні на 15-20хв заводжу, подиркає і все, глушу. Минулої зими пробував проїхатись по снігу..., більше не хочу і не пробую. Жити хочу з цілими кістками...
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 15:02 | Повідомлення # 11 |
 Майор
| якшо когось замучав мото токсікоз пропоную катнутися цими вихідними кудись по трасі траса суха і навіть не мокра сам їздив дивитись на машині сьогодні але якшо ніхто не погодиться сам катнусь
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 16:43 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| Траса то може і суха, але до неї ше треба доїхати! по мокрому розбухшому снігу з водою я з свого села явно не доїду, десь гепнусь точно!
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 18:04 | Повідомлення # 13 |
 Майор
| Quote (sashanova) по мокрому розбухшому снігу з водою я з свого села явно не доїду, десь гепнусь точно! Мені в цьому питанні пощатило більше))) я виїхав з боксу і зразу траса  Додано (2010-02-19, 18:04) --------------------------------------------- все вирішив завтра о 11 00 їду кататись і хай там потоп все одно мене не зупинити
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 23:54 | Повідомлення # 14 |
 Подполковник
| Маньяки, однозначно! Та хоча б почекайте хай сніг трохи злізе. Небезпечно ще льотати.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
| | |
|
НАШ ЧАТ
|