|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Кордон 803 |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 09:55 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Статус: Offline
| сьездили. прикольно. понравилось, буду ездить еще ) неприкольно только то, что из всех людей тут присутствующих поехало токо 3 человека + 1 и его пассажир которые на форуме не висят. лана, "меньше з тим". маршрут: львов-жовква-червоноград-угрынив. крейсерская скорость 35-40 км/ч. дистанция 110 км. время ~5 часов. ехал с пассажиром за шарком (епт, тяжело ехать с такой скоростью Оо) обратно с шарком уже не ехал :P крейсерская скорость 70-75 км/ч. дистанция таже. время ~3 часа (сюда еще включили 20 минут обеда в жовкве) фест прикольный - спали в палатках прямо на границе с польшей. позже выложу проспект с феста. а сейчас немного фотог: готовимся с шарком спать в шлемах (холодно ж, собака, на улице ночью ) палатка игоря и тараса (ивано-франковские парни) собсно вот и обитатели палатки (тарас, игорь) наша палатка (тоесть шарка, моя и моей зайки ) типо в нашей палатке. шарк уже голодный и хавает булки с чесноком
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 10:22 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
| вот такую фигню ставили чтобы можна было попасть на территорию: эммм.... а так же некоторое видео которое было снято на небольшой скорости (а хули, делать нефиг же ) номЫр адын номЫр два
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
Повідомлення відредагував SiruS - Вівторок, 2008-09-02, 10:28 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 12:22 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| А в Шарка проблема зі скутом, чи як? Чому такий крейсер - 30-40? І як з крейсером 70-75 можна їхати 110км за 3год? Навіть з перервою на обід довго дуже...
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-09-02, 12:32 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| он у него на обкатке + ремень немного коротковат получился, потому и такая скорость. насчет че долго? мб и спидометр у вайпера брехал, а своего нету - никак не куплю трос спидометра + на подьемах скорость падала до 30-40 км/ч, вдвоем ехали на дио всетаки ОоДодано (2008-09-02, 12:32) --------------------------------------------- останавливались несколько раз, заправиться, покурить, переговорить. вот и набежало около 3 часов...
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2008-09-03, 22:31 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-лейтенант
| проспектик с феста:
|
| |
|
| |
| Lezio | Дата: Четвер, 2008-09-04, 08:29 | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1
| Quote (SiruS) поехало токо 3 человека + 1 и его пассажир Сірус ти коли ходиш трохи вперед дивись і по сторонам біля тебе пройшов крикнув привіт.. те де ти чув.. пішов далі) я якраз з Шарком привітався і він пішов намети ставити, я правда туди на машині приїхав але був!!!
"України слава ляже поміж народами!" Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2008-09-04, 09:14 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-лейтенант
| да, было дело, кто то поздоровался, я ж тя раньше не видел, потому и поморозился Оо надо было подойти...
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: Субота, 2008-09-13, 21:37 | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
Репутація: 2
| Гих і я там був , Виїхали в пятницю вечером з франика годинка 6 була щось я тоді з заміною масла і змазкою ланса затягнув дощ лив страшенний поки доїхали до галича дощик перетсав були в львові десь в годининці 9 і опать дощ млін на який фест не їду напустой на мокну якось до шарка нахату по дощі і в темноті добрались , ще всіли скласти його мопед ну і трохи подуріти А зарнку виїхали там уже зустріли алекса ну а що було дальше він розказав збираємось в дорогу славіка і мій мопед біля хати алекса шарік і тадасік алекс а то я і славік
Жити заради того щоб їхати , їхати заради того щоб жити
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: Субота, 2008-09-13, 21:43 | Повідомлення # 9 |
 Лейтенант
| наметове містечко сцена ЛСК в зборі це ми в дорозі на природу Piaggio liberi весела штука
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: Субота, 2008-09-13, 21:44 | Повідомлення # 10 |
 Лейтенант
|