| Veber | Дата: Середа, 2008-06-18, 13:00 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Толкові
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| Планую завтра зїздити в Тернопіль. На зустріч навряд чи буде час, бо хочу лише туди і назад. Маршрут, правда, запланував трохи дивний smile : Львів-Олеськ-Підгірці-Золочів-Тернопіль-Бережани-Рогатин-Львів. Quote (Shark43) а я би боявся їхати! В принципі дорога Львів-Золочів справді небезпечна для скутера (на машині я вже не раз диски гнув на цій ділянці). Для скутера ці ями з горбами можуть закінчитися гірше. Дуже погана дорога в Озерних (з обох боків і між ними) Тому я й планував маршрут, щоби цю ділянку обїхати. На жаль, не вдалося обїхати. Застав дощ в дорозі, пробував перечекати, тому до Тернополя доїхав 19:30 (Виїхав зі ЛЬвова 13-00). Був в Олеському, Підгорецькому, Золочівському замку. Сфотографував вже заодно і Тернопільський замок на фоні красивого теплохода і фонтана. Часу було дуже мало, тому я 20-30 виїхав і вирішив не шукати доброї дороги, а поїхав найкоротшою. Зупинявся повечеряти в Озерні і біля джерела. В Золочеві знову почався проливний дощ, який супроводжував майже до Львова, тому на ями я вже не зважав, а просто газ до упора (ну, майже) і посередині смуги летів до Львова без зупинок з примусовим водяним охолодженням і мотора і організму. Навіть страшно було подумати про те, щоби було, якщо би серед ночі влетіти в якусь добру яму (а минув я їх багато). Одного разу навіть колоду в останню мить вдалося обїхати - поруч дерево вітром збило. Стояла якась машина там (видно, також на щось наїхав), тому я трішки пригальмував і вчасно побачив колоду. Трясло на ямах і горбах сильно (Золочів-Львів), але я на те не зважав, бо хотілося швидше додому. Найбільший удар скутер зазнав від наших доблесних дорожників вже за Винниками. Я знав за цей штучний горб (поліцейським його не назвеш, бо не по стандартах зроблено), і тому ледве встиг загальмувати перед ним. Але те, що через 50м без попередження ще один такий лежить, я чомусь не здогадався. Проїхав один, відразу розігнався (передімною бус їхав, також розігнався, а я за ним). І тут переді мною виник ще один горб. Удар був страшний, щось там ніби тріснуло, буду розбиратися, що саме. До речі, ці горби на Винниках взагалі непрохідні для низьких скутерів і без швидкості. Одним словом, 00-00 я вже був на Личаківській.
Скутер Defiant Arteco 50QT
Повідомлення відредагував Veber - Середа, 2008-06-18, 14:29 |
| |
|
|
| wild | Дата: Середа, 2008-06-18, 14:12 | Повідомлення # 2 |
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2 [4%]
Статус: Offline
| Екстримал! - Фотки є?
хуже пива - лучше нету...