|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Звіт з зустрічі 15 червня 2008 |
| Shark43 | Дата: Неділя, 2008-06-15, 22:27 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Модератори
Репутація: 4 [8%]
Статус: Offline
| Так ось!Все починалось 15 червня о 11год біля входу в парк культури!Я як ініціатор цієї зустрічі приїхав о 10.30!перший приїхав Оскар,а потім повільно підтягувались!потім ми поїхали до оперного театру l по дорозі до лісу вирішили заїхати в арсе що на Чорновола!Коли ми закупились то побачили що почався дощ!але ми незавжали на дощ і поїхали далі!По плану ми мали їхати в Ясниська на карєр!Але при зупинці вирішили що поїдемо в Брюховичі в ліс!Прибувши в ліс ми взялися розпалювати вогнище щоб хоч трохи просушитись!Бажаючих розпалити було багато але ні в кого не виходило!і після 5хв старань ми побачили вогонь!і змогли просохнути!погулявши в лісі ми поїхати в "БАТЯР" де і відсвядкували ще одну успішну зустріч! П.С. Я надіявся побачити хоча б 1 людину з форуму!нажаль... Ось фото
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями... 
Повідомлення відредагував Shark43 - Неділя, 2008-06-15, 22:41 |
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: Неділя, 2008-06-15, 22:43 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
| Я вас ніби бачив на Чорновола біля Міленіуму, я був на сірому Viper Cruiser, я якраз в цей час на Трускавець ішов.
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Неділя, 2008-06-15, 23:03 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Група: Толкові
| Шкода, що пiзно дiзналась. Iнакше б пiдiйшла. Сподiваюсь, що ще буде нагода. Бо я тепер дещо обмежена у пересуваннi...
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-06-15, 23:37 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Репутація: 1 [2%]
| Tera, это как? у тя что то со скутером? оО з.ы. приеду в след. раз. седня погода неважная была + не совсем находу мои колеса - разобраные лежат в гараже )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
Повідомлення відредагував SiruS - Неділя, 2008-06-15, 23:38 |
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Понеділок, 2008-06-16, 00:31 | Повідомлення # 5 |
Admin
Група: Шеф
| Народ , в кого є ще фотки і відео киньте мені на мило, я сюди втулю!!
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Понеділок, 2008-06-16, 14:50 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Шеф
| ПРИ НАТИСКАННІ ФОТКА БУДЕ В ПОВНИЙ РОЗМІР
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-06-16, 19:22 | Повідомлення # 7 |
Генерал-майор
| человек на второй фотке, ближе к средине, но немного левее, в черной одежде смотрит в телефон. что у него за колеса? здаеться мне что это априлиа RSка...
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
| |
| Tera | Дата: Понеділок, 2008-06-16, 21:30 | Повідомлення # 8 |
Полковник
Група: Толкові
| to SiruS У меня скутер пока в гараже, ждет своего часа. Нуждается в замене поршневой. Уже все купили, нужно теперь только время для замены.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2008-06-16, 21:49 | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Tera, дурные мысли в голову просто начали лезть.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|
| |