|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Про модераторів |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 12:37 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Статус: Offline
| Що SiruS, “шапка горить” Ти дав дуже аргументовану відповідь на поставлене питання, а саме:- куди зникають “неугодні” дописи. Ще й тему закрив! . А я проаналізувавши які саме дописи зникли прозрів .... ба.... та це ж знайомі імена Зник один допис адресований кому б ви думали? Правильно SiruSу а інший - Shark43! Обидва в нас хто? Правильно: - чесні і неупереджені МОДЕРАТОРИ!? Думаю все всім зрозуміло, а насам перед мені!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 13:41 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| тоесть, ты считаешь свои посты вида "я так и сказал (>и тут длиннющая цитата твоего предыдущего поста сделаного всего пару часов назад <)" НЕ флудом? я и шарк считаем иначе. да и твое отношение к скутеристам вызывает скорее негатив, нежели хотя бы нейтральное отношение.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 15:11 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
Репутація: 5
| sashanova, якщо вже ти підняв таку тему то з задоволеням дам відповідь!!! II. Порядок поведінки на форумі. Спілкування на форумі будується на принципах загальноприйнятої моралі і мережевого етикету. Суворо заборонене використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів незалежно від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані. Зокрема при підміні букв символами. а тепер уважно читай!!! IV. Стосунки між користувачами і адміністрацією. В своїх діях адміністрація форуму керується здоровим глуздом і внутрішніми правилами управління форумом. Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму, призначеного для обговорення всіх аспектів роботи порталу і всього форуму. Адміністрація залишає за собою право змінювати правила з подальшим повідомленням про це користувачів форуму. Всі зміни і новації на форумі проводяться з урахуванням думок і інтересів користувачів. ну і хай тепер кажуть що ми не праві!!! Читай правила користування перед реїстрацією!!!а не клікай далі!!!
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 18:08 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Могли б відразу відповісти: так це ми зняли твої дописи а не “юлити” прикриваючись вище наведеними нісенітницями
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 18:56 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
Репутація: 0
| sashanova, де ти бачиш нісенітниці?
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 20:21 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-лейтенант
Репутація: 4
| Quote (sashanova) Могли б відразу відповісти: так це ми зняли твої дописи а не “юлити” прикриваючись вище наведеними нісенітницями happy а ты сразу невидел что я написал тебе "флуд"? коню понятно что это либо я, либо шарк удалили.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 23:50 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| Я не кінь, тому під словом “флуд” я зрозумів натяк на те, що говорю не правду, тобто що дописи не зникали, а я це видумав, оце і все.
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2009-04-04, 22:42 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| sashanova, Взагалі є тема Скарги на роботу сайту, адміна, модераторів та учасників тре трохи роздивитисьна форумі перед тим як писати...........може мені написати про свій дирчик в зустрічах?
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
Повідомлення відредагував Oskar - Субота, 2009-04-04, 22:44 |
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|