Create site free
Великі оберти двигуна та мала швидкість - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:58
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Великі оберти двигуна та мала швидкість
Великі оберти двигуна та мала швидкість
koxevuchДата: Середа, 2010-07-14, 09:38 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня панове! Поділіться досвідом. Купив нещодавно новий скутер Viper Storm модель EX50QT-15. Пробігу на даний час лише 110км. Проблема ось в чому: В двигуна підчас руху, як на мене великі оберти, (6000 - 6500об/мин.) і не важливо ідиш ти 15 чи 35км/год. на холостому ході все добре 2000об/мин. будь який підйом на шляху і ми ледь-ледь тянемо під гору, навіть невелику. А от за містом все добре дорогу тримає на відмінно, їду 35км він хоче ще, але не даю бо на обкаткі. Це що так повинно бути під час обкатки - не розумію?!

BondДата: Середа, 2010-07-14, 11:09 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
як на мене це норм для такого скута як шторм ( база важка) з мотором 50 куб ! а оберти великі через те що це варіатор і він буде тримати одинакові оберти при швидкості 30 км - 55 км )0 і швидше він поїде тільки з великої горки smile в мене на рекстері 250 куб я рушаю при 5000 об і тримаю їх до 80 км год і оберти ні не спадають ні піднімаються biggrin і динаміка розгону досить пристойна як на таку махіну wink і саме головне не забуть відрегулювати клапана і перетянути всі болти і масло теж поміняй в моторі і редукторі wink і він тебе не підведе і далекій дорозі cool

Повідомлення відредагував Bond - Середа, 2010-07-14, 11:11

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Великі оберти двигуна та мала швидкість
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно