Create site free
Наші дороги... (3) - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:13
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 3 з 4«1234»
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Наші дороги... (Обговорюємо ділянки доріг, куди краще не пхатися...)
Наші дороги...
TeraДата: Понеділок, 2007-05-21, 16:23 | Повідомлення # 31
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 8
Статус: Offline
Головне подолати 30-ти кiлометровий бар'ер! smile :) smile

baklfsДата: П`ятниця, 2007-05-25, 23:53 | Повідомлення # 32
Подполковник
Репутація: 0
Львів-Ужгород роблять македонці, Львів-Київ - турки і французи, вони люди толкові, а головне- організовані. Тільки, щоб наші бюрократи-"патріоти" їм не заважали.

Повідомлення відредагував baklfs - П`ятниця, 2007-05-25, 23:54

GLPДата: Вівторок, 2007-06-05, 09:24 | Повідомлення # 33
Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 1
baklfs, вони грамотно роблять, бо получають за це нормальні гроші!!!!!! От якщо б нашим давали стільки грошей , то вони б зробили нічим не гірші дороги! просто на ремонт доріг у нас виділяється не дуже велика сумма грошей! от це і є мінусом!!!!!! angry

Медленно надо ездить только по нервам!!!
А по дорогам - летать!!!!

baklfsДата: Неділя, 2007-06-17, 13:07 | Повідомлення # 34
Подполковник
GLP, Сума виділяється пристойна, просто не всі гроші йдуть на дороги

Добавлено (2007-06-17, 13:04)
---------------------------------------------
Біля мене живе директор Львівського облавтодору, бачили ви б його ЗАМОК, тоді б зрозуміли, чому у нас такі дороги.

Добавлено (2007-06-17, 13:07)
---------------------------------------------
І таких як він багато

TeraДата: Неділя, 2007-06-17, 13:40 | Повідомлення # 35
Полковник
Репутація: 8
Quote (GLP)
вони грамотно роблять, бо получають за це нормальні гроші!!!!!! От якщо б нашим давали стільки грошей , то вони б зробили нічим не гірші дороги!

Якби навiть нашим давали в 5 разiв бiльше грошей, нiчого б не змiнилось. Не той менталiтет. I не той пiдхiд. У нас як не вкрадуть, то зроблять по принципу "та пiде..."
Нашим людям потрiбен стимул в його первинному значеннi - тобто батiг. Над ними треба стояли з батогом! А ще, щоб за неякiсне виконання чоловiка виганяли з роботи! Це повинно стосуватися в першу чергу навiть не роботяг-ремонтникiв, а безпосереднiх начальникiв. Може тодi щось i змiниться...

PlavkinДата: Неділя, 2007-06-17, 17:27 | Повідомлення # 36
Подполковник
Репутація: 2
Quote (Tera)
Нашим людям потрiбен стимул в його первинному значеннi - тобто батiг. Над ними треба стояли з батогом! А ще, щоб за неякiсне виконання чоловiка виганяли з роботи! Це повинно стосуватися в першу чергу навiть не роботяг-ремонтникiв, а безпосереднiх начальникiв. Може тодi щось i змiниться...

Повністю згіден, wink по-іншому вони краще працювати не стануть!

Honda 35ZX

GLPДата: Середа, 2007-06-20, 16:02 | Повідомлення # 37
Подполковник
Короче, будьте обережні при виїзді з сихівського мосту в напрямку перехрестя Стрийська-Наукова, там є ямка в яку я попав (погнув задній диск, і чуть не злетів зі скутера angry >( ) Раджу при виїзді з мосту бути дуже обережними!!!

GLPДата: Четвер, 2007-07-26, 22:47 | Повідомлення # 38
Подполковник
при в"їзді на вул Окружна (початок Любінської) є неприємна ямка, розміром в 2/3 диска! будьте обережні

KonRoYДата: Середа, 2008-06-25, 19:23 | Повідомлення # 39
Майор
В мене така робота що я побував майже у всіх областях України (звичайно не на скутері). До чого я веду - гірші за львівські дорого лише в луганську. Ще кажуть після того - Львів Європейське місто. Найкращі дороги які я бачив в Чернівцях - там дійсно майже європейські дороги.

Honda the power of dreams

VeberДата: Середа, 2008-06-25, 20:57 | Повідомлення # 40
Полковник
Quote (KonRoY)
гірші за львівські дорого лише в луганську. Ще кажуть після того - Львів Європейське місто.

Повністю згідний. Різницю можна відчути відразу на кордоні області в яку би сторону не їхав. як їхати по Тернопільській трасі, то при вїзді на Львівську обл. колись стояв знак-попередження - Небезпечна ділянка дороги! Точніше не придумаєш, бо практично вся Львівська обл. - небезпечна ділянка.
А у Львівській обл. особливо відзначився Золочівський район. Дорога Львів-Золочів - без коментарів. Декілька разів обїжджав її на скутері через Буськ-Красне. Все добре, набагато краща дорога, але як тільки зявилася табличка "Золочівський район" - почалися ями.
Так що в кожному районі - крадуть по-різному. А у Львівській обл. - особливо.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

OskarДата: Середа, 2008-06-25, 22:54 | Повідомлення # 41
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
А в мене на Гілері порсто тіснув бак(пласмасовий)....ледве доїхав додому...постійно доливав бензин з пляшки angry

Gilera Typhoon Sport series

Життя починається після 200 км/год :)

probNICKДата: Середа, 2008-06-25, 23:54 | Повідомлення # 42
Сержант
Особливо хочеться відзначити такі колоритні тихенькі старенькі "бруковані" львівські вулички, як Ужгородська, Гонти, Лисенка, Гуцульська, Кривоноса, Луцького, Бортнянського... Нема чого, по-моєму, робити скутерісту на Золотій. Тільки нечистий може направити шлях людини, що прямує в сторону парку Погулянка, через однойменну вулицю - жах, і це при існуванні паралельної Вахнянина, де вітер не встигає за метало-пластиковими кіньми. Щодо більш поважних вулиць - виразне моє ФЕ!!! вулиці ім. Дж.Вашиногтона, особливо в напрямку зелена-пасічна, особливо на початку. Шевченка, Городоцька, Личаківська - цих гігантів, озброєних трамвайними коліями, сповнених здинервованими водіями, я минаю десятими дорогами. Завжди обережний я на перехресті сахарова-вітовського-коперніка....
боже, скільки понаписував surprised , а скільки ще не написав!!!!! wacko ...
....оце місто, оце дороги cry .....

everybody lies

VeberДата: Четвер, 2008-06-26, 21:38 | Повідомлення # 43
Полковник
Цікава ідея - не лише згадувати погані дороги (всіх не згадаєш), а й пропонувати альтернативу, обїзди.
Наприклад, як обїхати Личаківську, якщо їхати зверху?
Можна на світлофорі звернути наліво, біля цвинтару і спорткомлексу виїхати до кінцевої трамваю 7, а тоді по Левицького - нормальна дорога.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

АленаДата: Середа, 2008-07-09, 00:24 | Повідомлення # 44
Рядовой
на рахунок Городоцькоъ то ще нескоро начнуть перекладати!то недорга а просто ужас!у нас на полігоні і то краща дорога ніж ця вулиця!ще ми частенько їздимо через високий замок на рогачку то там теж дорога з бруківки просто жах!також дорога на кривчеці просто гірше небуває!

МІЙ СКУТЕР DT50Q-4 Arteko

Повідомлення відредагував Алена - Середа, 2008-07-09, 00:25

SiruSДата: Середа, 2008-07-09, 09:17 | Повідомлення # 45
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
городоцкую можна объехать через любинскую, далее на антоновича и вперед к политеху.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Наші дороги... (Обговорюємо ділянки доріг, куди краще не пхатися...)
Сторінка 3 з 4«1234»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно