Create site free
Обережно, рагулі на консервах!!! - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Середа, 2012-02-08, 22:33
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Обережно, рагулі на консервах!!!
Обережно, рагулі на консервах!!!
VeberДата: Четвер, 2009-07-30, 21:44 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
Рагульство на дорогах мене вже достало. Можливо, воно звикається, але я щойно вернувся з Італії - а там дуже коректне ставлення до скутеристів - то контраст дуже замітний.
Доганяти кожного рагуля і бити морду - якось не вихід. Хоча дуже хочеться якось їх провчити.
Тільки сьогодні три випадки - а їздив сьогодні на Бургмані - мали би звертати увагу.
1. джип Лексус, виїжджав з бокової, кинув оком на мене і навіть не думав зупинятися - вискочив переді мною. Добре, що я такої поведінки від цього рагуля очікував і заздалегідь пригальмував - рагуля видно по обличчі - чи то по морді.
2. на світлофорі жигуля залишив далеко позаду, але спереду їхав щільний потік і спокійно з дистанцією їхав зі всіма. Через пару хвилин жигуль доганяє по правій смузі і втискається переді мною. Я пригальмував-посигналив, перестроївся на праву смугу і тільки зібрався розганятися по ній, як жигуль знову переді мною перестроївся на праву.
3. лексус нагло підрізав на проспекті Свободи, ледве не збивши. Ну, догнав його - зупинив, сказав йому все, що думаю про нього - не думаю, що помогло, бо воно замість того, щоб вибачитися - ще огризалося.

Тут можна обговорювати типові дії рагулів на консервах і засоби-способи-методи протидії-захисту.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

IhoRДата: Четвер, 2009-07-30, 21:55 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
ппц...то не рагулі...то гірше...але Вам вже 34...от Ви і висловили свою думку про водія лексуса прямо йому в лице...а підліткам таким як я та іншим,що робити в таких випадках?накрити 3-х поверховим матом і все...

SiruSДата: Четвер, 2009-07-30, 23:39 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
у меня товаришь в киеве, за такое просто обламывает в пробках таким мудакам зеркала.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

VeberДата: П`ятниця, 2009-07-31, 00:25 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Толкові
Я ще потім став перед ним на вузькій вулиці і пару хвилин постояв - щоб просто навчився почекати пару секунд надалі, бо буде стояти довше.
Тому мудаку на джипі я тоже сказав пару ласкавих - він змовчав - помилку свою зрозумів - може людиною стане.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

СерёгаДата: П`ятниця, 2009-07-31, 02:20 | Повідомлення # 5
Майор
Veber, ви знаете наших людей які там правила !!!хто нагліший той перший...........
такшо тре йти на таран !!! cool

"@"

SiruSДата: П`ятниця, 2009-07-31, 10:47 | Повідомлення # 6
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Quote (Серёга)
такшо тре йти на таран !

технику жалко, потом же чиниться прийдеться.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

FOXДата: П`ятниця, 2009-07-31, 13:39 | Повідомлення # 7
Полковник
Ось ще через однога рагуля трагічний випадок
На улице Жмаченка автомобиль Lexus двигаясь со стороны улицы А. Малышка решил развернуться через двойную сплошную... Заметим, что до разрыва сплошной оставалось около 20 метров...
Такой кульбит явился полной неожиданностью для пилота Suzuki RF800. И мотоцикл на полном ходу врезался в левый бок легковушки.
Несмотря на защитную экипировку последствия столкновения оказались фатальными: шлем мотоциклиста раскололся, а сам мотоциклист от полученных травм скончался в машине скорой помощи...
Пассажирку в тяжелом состоянии забрала «скорая» с тяжелыми травмами...
Есть свидетели, которые слышали, как водитель Lexus предлагал взятку инспекторам ГАИ в размере тысячи долларов сразу на месте...
После оформления ДТП владелец Lexus сел в свое авто и уехал в неизвестном направлении...

http://drugasmuga.com/dtp/2602.html

Vita est Via

luckyboyДата: П`ятниця, 2009-07-31, 13:51 | Повідомлення # 8
Лейтенант
Ппц...продажні падонки.... + ше один безнаказаний мажор sad

akdiДата: Неділя, 2009-08-16, 15:11 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Ja v takuh vupadkah jidy wykajy daiwnikiv kagy nomer mawunu i robljy pereljaknuj vuraz oblu4a i kagy vin jakicj pjanuj mene 4ytj nezbuv pogrogyvav it d))))))))))))p.s take vragenja wo vonu nah. v natyri pjani i .......................

S@B@Дата: Середа, 2009-08-19, 00:10 | Повідомлення # 10
Подполковник
Quote (luckyboy)
Ппц...продажні падонки.... + ше один безнаказаний мажор

Падонки еще какие!!! angry почетайте тут> http://www.donbass.ua/news....ol.html http://www.donbass.ua/news....ym.html

240 км/ч существует!

Повідомлення відредагував S@B@ - Середа, 2009-08-19, 00:14

СерёгаДата: Середа, 2009-08-19, 13:17 | Повідомлення # 11
Майор
то не мажори то кончене гавно !!! в 17 років якій там мажор ! йому просто з паханом заканало,а так він лошара кончена після такого..........(вибачте за нецензурність) angry

"@"

vitvolfДата: Четвер, 2009-08-20, 15:30 | Повідомлення # 12
Рядовой
Помітив одну цікаву річ, повторюється досить регулярно:
- водії автомобілів зовсім не дивляться в праве дзеркало при здійсненні маневрів;
- досить часто не враховують при об'їзді, особливо за містом, що скутерист може рухатися із швидкістю 70-90 км./год.
Хоча далекобійники молодці!
Зробили з друзями експеримент: залежно від посадки водія автомобіля, регулювання дзеркал побачили наочно, що є мертві зони при огляді (все одним поглядом не охопиш) від 1 до 5 м. То ж краще вважати, що нас не бачать і відповідно самострахуватися.

akdiДата: Четвер, 2009-08-20, 20:27 | Повідомлення # 13
Лейтенант
то не мажори то кончене гавно !!! в 17 років якій там мажор ! йому просто з паханом заканало,а так він лошара кончена після такого..........(вибачте за нецензурність)
1000%%%%%%

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Обережно, рагулі на консервах!!!
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно