| Veber | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 14:41 | Повідомлення # 31 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Статус: Offline
| Ну так йди віддай Чим ти страдаєш? Але якщо менти колись зупинять і пробють по компютеру (чого вони практично ніколи не роблять - хіба зарвешся), то тоді просто їх заберуть.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
|
| yapopal | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 20:16 | Повідомлення # 32 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
| K_Roman, Quote (K_Roman) права після позбавлення треба віддавати в даї чи ні? не лишай то питання без відповіді. Мені здається, я колись чув таке, що термін того позбавлення відраховується з моменту їх здачі в ДАЇ, якщо це не зроблено до суду (не вилучили одразу). Не впевнений в цьому, але цілком можливо, що так і є
|
| |
|
|
| Poison | Дата: Середа, 2009-08-05, 09:53 | Повідомлення # 33 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| yapopal, в мене знайомий зробив цікавіше. Позбавили прав на 2роки. Він поміняв прізвище на мамине, виробив (купив) нові права на нове прізвище і мав всіх гаївців і суди в попі.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
|
| K_Roman | Дата: Середа, 2009-08-05, 17:55 | Повідомлення # 34 |
|
Сержант
Репутація: 0
| yapopal, ок, дякую. як шось взнаю дам знати
|
| |
|
|
| Veber | Дата: Середа, 2009-08-05, 19:58 | Повідомлення # 35 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Quote (yapopal) не лишай то питання без відповіді. Мені здається, я колись чув таке, що термін того позбавлення відраховується з моменту їх здачі в ДАЇ, якщо це не зроблено до суду (не вилучили одразу). Не впевнений в цьому, але цілком можливо, що так і є Це - повний абсурд, такого не може бути, час йде від дня рішення суду.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
|