|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Попав на неприємності |
| luckyboy | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 18:36 | Повідомлення # 16 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Висновок один...як пяний то не зупиняйся ментам....
|
| |
|
| |
| avg | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 18:56 | Повідомлення # 17 |
 Рядовой
| А якщо почнуть ганятись за тобою вони на все здатні
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 19:28 | Повідомлення # 18 |
 Лейтенант
| Якшо ти без шлема не будуть...(скоро зупинився заховав шлем) і пошпарив.... p/s якшо добрий ваділа то недоженуть...
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 19:38 | Повідомлення # 19 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| luckyboy, никто не смотрит на наличие шлема, хоть и написано в правилах. а вообще по правилам ты и без шлема недолжен ездить. Poison, а зря дышал в трубку. их давно отменили. из-за того, что они реагируют на многие вещи, как то чеснок и даже виноградный сок. нужно было настаивать на експертизе в ближайшей больнице, притом, поскольку они считают тебя пьяным - ты неимеешь права садиться за руль, должны вызвать наряд и отвезти тебя туда.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 20:28 | Повідомлення # 20 |
 Лейтенант
| Менты вообще офигели...законов и правил не додерживаются....стражи порядка...чертовы
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 21:09 | Повідомлення # 21 |
 Полковник
| Quote (SiruS) никто не смотрит на наличие шлема Алекс,я бы не сказал...ну вообще то да..но...тяжело объяснить ёпт...кароч,вот я например сколько езжу по городу,ни разу гаи не остановило,не смотря на то что я без шлема,а в воскресенье ехали с новояворовска ,я отстал от колоны из за полетевшего подшипника,так гады остановили и прие...сь "де шлєм?де шлєм?"...но отпустили...
Повідомлення відредагував IhoR - Понеділок, 2009-08-03, 21:19 |
| |
|
| |
| Серёга | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 21:58 | Повідомлення # 22 |
 Майор
| Quote (luckyboy) як пяний то не зупиняйся ментам.... а хто коли п"яний їм зупиниться ?????????????? я коли п"яний на тому скутері таке витворяю !!!ой хлопці я коли втікав від гайців я ше на Такті так в повороти входив шо аж шини свистіли і мусара базарили коли зловили" а як ти так вті повороти входив" ???на наступний день забрав скутер і сразу продав !!!
"@"
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 22:00 | Повідомлення # 23 |
 Генерал-лейтенант
| luckyboy, а ты придерживаешься? IhoR, я не имел ввиду, смотрят ли они на наличие шлема вообще. имелось ввиду, когда будут гнаться, как тут некоторые решили поиграться в гонки, смотреть на наличие шлема никто не будет, хоть в правилах и написано, что при езде больше 60 км\ч с отсутсвующим шлемом у водилы мота - нельзя преследовать такое транспортное средство.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 22:02 | Повідомлення # 24 |
 Полковник
| SiruS, сорри...все понял))а такие гонки,ну его нафиг...
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 22:26 | Повідомлення # 25 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| SiruS, я вкурсі, що мають відвести, самі пропонували щоб я сідав до них в машину і їхав, в я б поїхав, якби був впевнений 100% що експертиза ніфіга не покаже, тим більше я їхав не один на скуті, якби був сам розмова була б іншою.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 00:56 | Повідомлення # 26 |
 Лейтенант
| SiruS, Ну я тоже не придерживаюсь..но я себя и стражем порядка не называю...
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 10:16 | Повідомлення # 27 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (luckyboy) стражем порядка это менты, а не ты. ты нарушитель порядка
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 10:58 | Повідомлення # 28 |
 Лейтенант
| гы...ну да...
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 12:42 | Повідомлення # 29 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Quote (luckyboy) Висновок один...як пяний , то не сідай за кермо. Так правильніше.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Вівторок, 2009-08-04, 14:04 | Повідомлення # 30 |
|
Сержант
| я попадався вже, в суді дали вибір або позбавлення прав на 2 роки або штраф 3400 грн, я вибрав позбавлення прав хоча казав шо я їх немаю. права в мене є. і ще одне питання може хтось знає відповідь права після позбавлення треба віддавати в даї чи ні?
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|