|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Попав на неприємності |
| yapopal | Дата: Субота, 2009-06-20, 21:07 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Зранку зупинили ГАЙці з міцним вчорашнім "запахом", все оформили, обіцяють суд за два тижні. Сперечатись не став - розумію, що не правий. Написав, що вжив літру пива напередодні, на експертизу не їздив - вона б показала)). "Домовлятись" не стали. З кимось подібне відбувалось? Штраф? Громадські? Арешт? В мене 50сс, але то, як я розумію, не відмазка. Знаю, що прав не заберуть, бо не маю)))
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2009-06-20, 22:07 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| 1. Пяного оправдувати не можна - це справді злочинець і особливо на мототехніці. 2. Літра/кухоль пива - це стандартна відмазка у всіх і вона не може подіяти. 3. На суді можеш апелювати, що ти хотів/просив поїхати на експертизу, але тобі такої можливості не дали. Одним словом - заперечуй все - окрім того, що вже написав у протоколі. 4. Вибирай сам, що для тебе краще: штаф 2400грн чи громадські роботи. Думаю, якщо заявиш, що таких грошей немає і попросиш суд призначити громадські роботи, він може взагалі помилувати. 5. В будь-якому випадку - це для тебе буде добрим уроком, щоби більше в неадекватному стані за кермо не сідати.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| yapopal | Дата: Субота, 2009-06-20, 23:02 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
| Veber, Quote (Veber) Думаю, якщо заявиш, що таких грошей немає і попросиш суд призначити громадські роботи, він може взагалі помилувати. Ти це з власного досвіду чи досвіду знайомих знаєш? Я просто з таким не стикався ніколи і не уявляю як той суд протікає: чи хтось когось про щось питає, чи зразу квитанцію на штраф видають... З Quote (Veber) Пяного оправдувати не можна не сперечаюсь, вини не заперечую. але чому Quote (Veber) особливо на мототехніці ??? по-моєму, я в основному своєю головою ризикував... водіїв я в основному на максимум проблеми з ДТП наражав... теж неприємно, але для пішоходів п`яні на машинах небезпечніші.... і дякую за пораду. а хтось знає, громадські роботи у львові як покарання практикують? чув, що для цього має бути відпрацьований механізм їх виконання в місті, інакше їх не призначають. цікаво, як вони у нас налагоджені...
|
| |
|
| |
| staseuic | Дата: Неділя, 2009-06-21, 06:33 | Повідомлення # 4 |
 Рядовой
| Отправят уберать ядерные отходы в г. Черноболь
стас
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Неділя, 2009-06-21, 17:17 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
| Quote (yapopal) Ти це з власного досвіду чи досвіду знайомих знаєш? Я просто з таким не стикався ніколи і не уявляю як той суд протікає: чи хтось когось про щось питає, чи зразу квитанцію на штраф видають... Та в тому то і справа, що цього ще мабуть ніхто не знає, тб в законі це передбачено, а процедура швидше всього не пропрацьована. А це означає, що може пройти все безболісно і без наслідків. Зрозуміло, що в суді тебе будуть питати, а якщо ще й мент не прийде, то взагалі можна говорити все, що завгодно і існують великі шанси, що оправдають взагалі. Добре в суд принести довідку про твої ОСОБИСТІ ДОХОДИ (не доходи батьків тощо, але це у випадку повноліття) Навіть в разі, якщо призначать штраф, то ти можеш сплачувати не більше 20% від місячного доходу, тобто можна розтягнути виплати на півроку. Це важливо знати, що зустрічав випадки, коли людина сіла на скутер після бокалу пива (стандартна відмазка), виписали штраф 2400грн. при його зарплаті 1200грн., так він ледве з розуму не зійшов, хотів життя самогубством закінчити, жінка ледве з дому не вигнала. Насправді, все не так страшно, але краще не домовлятися на місці, а спокійно йти в суд. Ще одне - експертиза - це єдиний доказ того, що людина була в нетверезому стані. Якщо експертиза не проводилася, то це означає, що відсутні докази твоєї вини. А ці докази повинні надати менти, а не ти. Іншими словами, кожен суд, якщо на це звернути увагу і наголосити на повній відсутності будь-яких доказів, тебе повністю оправдає. Додано (2009-06-21, 17:17) --------------------------------------------- А аватарку прийдеться змінити...
|
| |
|
| |
| Kesheme | Дата: Неділя, 2009-06-21, 19:08 | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
| yapopal- гониш! Литр пива выпитый вчера напомнит о себе максимум в туалете!!! И если тебя хапанули гайцы- значит ты верно был теплый и просто пытался отмазаться! "??? по-моєму, я в основному своєю головою ризикував... водіїв я в основному на максимум проблеми з ДТП наражав... теж неприємно, але для пішоходів п`яні на машинах небезпечніші.... і дякую за пораду" - а потом из-за таких как ты му... молодцов все водители автотранспорта как один говорят что на скутерах катаються пьяные малолетки!!!!!
Aprilia Leonardo 150 Keeway Speed 150 Peugeot 206
|
| |
|
| |
| yapopal | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 14:34 | Повідомлення # 7 |
 Рядовой
| Сьгодні був суд - позбавили на рік прав, яких я поки що не маю. На наступну весну готую ровер..
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 15:07 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 4
| печально, но не отчаивайся - будешь кататься у кого то пассажиром ) з.ы. как можна отобрать права если их нету? Оо
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50 (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 20:50 | Повідомлення # 9 |
 Полковник
| співчуваю...не в обіду,але це буду уроком для тебе і для оточуючих... безалкогольне пиво рулить)))
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 21:40 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-лейтенант
Група: Модератори
Репутація: 4
| доебуться и за безалкогольное ) лучше вообще не пить.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50 (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 23:53 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
| А ти що не заперечував, що це все неправда, і такого не могло бути ніколи?
|
| |
|
| |
| yapopal | Дата: Субота, 2009-08-01, 18:53 | Повідомлення # 12 |
 Рядовой
| Права не відбирають, просто якщо я на них здам (а це доведеться зробити, якщо хочу їздити в 2010-му), то отримати зможу лише через рік. Заперечував, що був в нетверезому стані, але суддя прочитав мій підпис, що напередодні випив, зробив висновок, що залишковий ефект був і - вирок. штраф не дали - і то добре. думаю, обійдусь без апеляцій)) якщо я правильно розумію, то до кінця цього року ще катаюсь.. прав позбавили, але ж на скут до 50сс їх і не треба, я правильно розумію?
|
| |
|
| |
| Серёга | Дата: Субота, 2009-08-01, 23:40 | Повідомлення # 13 |
 Майор
| Quote (yapopal) але ж на скут до 50сс їх і не треба, зараз не !!! з 1 січня 2010 року всі скутери будуть реествуватись в ДАЇ !!!! навіть на галіму Дельту тре буде номера ставити !!!
"@"
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Неділя, 2009-08-02, 02:15 | Повідомлення # 14 |
 Лейтенант
| Блін чо влада українська така тувтова....чомиу вони цікаво вирішили шо якшо вони приймуть ці галімі закони то поменшає аипадків аваій з участтю скутерів. ... ссорі за опечатки кклава заїдає Ющенко бик шоб йому бульба не родила....прищ...
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 16:14 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| yapopal, В мене вчора, була подібна ситуація. Зранку до мене прийли гості (куми), посиділи випили по 3 келішки коньяку, потім по келішку вина. і на озеро на озері десь об 14:30 а то й раніше ще 0,33 пива. Прийшов додому втомлений палаючим сонцем, охмеління навіть не відчувалося (закуска була афінгєнна). Подрімав годинку-півтори. Ввечері поїхав до родичів, повертався додому і тут опа- даївці, доки є - є, паспорта нема, пив - нє. А давай перевіримо, - все в тебе запашок, давай дихай в апарат, дихнув, - ніфіга, дихай сильніше, дихнув, що мало легені носом не пішли. І тут ой блін, всьо на експеризу. Крутився близько години (то було десь в 21:30), встиг збігати додому за паспортом, з горем пополам додзвонився до знайомого попросив допомогти, 2хв розмови і я на "волі". ПОВЕЗЛО СТРАШЕННО!!!!
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|