|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| де не брати скутери |
| sepp | Дата: Субота, 2009-05-30, 15:09 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 1
Статус: Offline
| не купуйте скутери на "ластівці" в п. В.!!! тел.8-067-699-66-06. скутер був "сів і поїхав, тільки свічку поміняй". ремонти раз на тиждень! двигун виявився перебраним неандертальцями!!!
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2009-05-30, 20:04 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Толкові
| От вам і японця купляти!!! Тут треба добре думати: чи раз на тиждень ремонти, чи купити нового китайця і пару сезонів відїздити без проблем. Я не рекламую тут китай - але вже як брати японію-європу, то свіжу, а не після наших умільців
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2009-05-30, 20:36 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 9
| Quote (Veber) купити нового китайця і пару сезонів відїздити без проблем Тут ти неправий...... В мене італієць 94 року. Взяв розібраний, зробив капіталку і нема проблем.
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Субота, 2009-05-30, 21:09 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| Quote (Oskar) і нема проблем. це ти перебільшив
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Субота, 2009-05-30, 21:46 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
| Китайця можна брати, але і догляд мусить бути відповідним, і на зиму консервація обовязкова і дуже ретельна
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Субота, 2009-05-30, 22:29 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
| Quote (Shark43) і нема проблем. це ти перебільшив і які проблеми?
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-05-31, 00:14 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| Моя думка така: - якшо в людини руки з дупи не ростуть, то можна брати все що подобається з врахуванням того що скут все рівно буде перебиратися своїми руками. Особисто я техніку б/в брав по моделі і по ціні яка була адєкватна його стану, деякі з них були повні “трупи”, але нічо я люблю зробити з “лайна”- “цукерку”
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Неділя, 2009-05-31, 00:37 | Повідомлення # 8 |
 Полковник
Репутація: 0
| в китайцыв э 2 проблеми:це якість матеріалу ну і процес зборки...
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Неділя, 2009-05-31, 09:29 | Повідомлення # 9 |
 Полковник
| Ви не зрозуміли: я не кажу, що китай - краще японії, але однозначно він краще того барахла, яке тут продається під виглядом японії. Там вже з японських запчастин мало що залишилося. Для хоббістів-любителів воно може й добре лайно до купи збирати, але це - лотерея. А китайські проблеми всім давно відомі - ну, сипеться собі потихенько, але для початківця - це один з кращих варіантів - хоть їздити можна. Quote (Oskar) В мене італієць 94 року. Взяв розібраний, зробив капіталку і нема проблем. А про це я і кажу - це кращий варіант (на мою думку ідеальний): взяти свіжак з-за кордону, ну, трохи щось доробити (хоча пригнані звідтам майже завжди в ідеальному стані - особливо свіжіші роки) і їздити собі на задоволення не один рік без проблем. А якщо цей японець вже десятки разів тут перепродувався - це вже гаплик йому.
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Неділя, 2009-05-31, 10:20 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
| Неспорю....бувають випадки коли на ремонт привозять японця, а половинки картера між собою зварені......список можна продовжувати, взалежності скільки українських "майстрів" ремонтували скут на продаж....Але і на новому китаї бувають випадки, коли ламається рама, розсипається варіатор на 2 тисячі та ін......
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Неділя, 2009-05-31, 11:29 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
| Другий нормальний варіант, де брати скутер - можна взяти в хоббістів (як ось Oskar), які нормально довели/тюнінгували скутер, дбають за своє добре імя і туфту не підсунуть - це безумовно нормальний варіант. За такий скутер варто заплатити навіть дорожче, ніж пропонують десь в підворітні. Мова йде не про китай/японію, а щоб люди не лоханулися, не взяли туфту за свої ж гроші. Дуже добра тема, треба говорити про ті точки, де тулять металобрухт.Додано (2009-05-31, 11:29) --------------------------------------------- P.S. Хоббіст - це не лайливе слово і походить воно від "хоббі", означає людину, для якої копатися в залізі є захопленням, улюбленою справою, фанат своєї справи.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2009-05-31, 21:23 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| Quote (Veber) Хоббіст - це не лайливе слово і походить воно від "хоббі", означає людину, для якої копатися в залізі є захопленням, улюбленою справою, фанат своєї справи Добре, шо розяснив, а то я вже почав розстроюватися  Додано (2009-05-31, 21:23) ---------------------------------------------
Quote (IhoR) в китайцыв э 2 проблеми:це якість матеріалу ну і процес зборки IhoR, за “якісний” процес збірки треба дякувати нашим співвітчизникам!
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Неділя, 2009-05-31, 21:57 | Повідомлення # 13 |
 Генерал-майор
| IhoR, за “якісний” процес збірки треба дякувати нашим співвітчизникам! Воно все в Україну приходить приходить запаковане, тільки двигуни зібрані з їхнім маслом, а решту тутечки "в підвалах крутять"
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|