Create site free
допоможіть (2) - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Середа, 2012-02-08, 22:04
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » допоможіть
допоможіть
serhiiДата: Неділя, 2009-04-12, 00:54 | Повідомлення # 16
Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Шинік, в нас полюбому вся резина на скутери Китайська 100% навіть Мішелін,Матадор ! Ви смішні хтоб віз шини з інших країн в нас тільки Китай,Польша максимум Турція ! Шинік, Ну шоб 600 гр.за шину вжеб легше було таких 4 по 150 гр. купити,хватило б на 5 років точно атой більше ! happy happy happy happy happy happy

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

ШинікДата: Неділя, 2009-04-12, 07:59 | Повідомлення # 17
Рядовой
В мене 150-ка, з дріфтами та неспокійною їздою мені хватило на 20000км, тим більше такого розміру китайс. гуми на стихійних ринках немає навіть під замовлення. Цікаво мені на скільки тис. хватає вам китайс. гуми на тис. 3-ри небільше? wink
Це моя Honda на аваторі.

Повідомлення відредагував Шинік - Неділя, 2009-04-12, 08:24

tyxantonДата: Неділя, 2009-04-12, 10:29 | Повідомлення # 18
Майор
Репутація: 1
а який такий цікавий розмір гуми на Пантеоні? 130/60-13 чи 130/70-13? Перший розмір знайти взагалі без проблем. По власному досвіді експлуатації будь яка гума потребує балансування колеса. В мене за сезон від дисбалансу задню резину рознесло і покрутило. Швидкостя біля 100км/год. Переднє колесо більш менш, так як вдалось відбалансувати самому. Доречі експлуатую китайський клон Хонди Форсайт це той самий Пантеон тільки із двигуном 250сс.

Viper Cruiser 250

IhoRДата: Неділя, 2009-04-12, 11:06 | Повідомлення # 19
Полковник
Quote (Шинік)
з дріфтами

не обіжайся,але я пацталом happy бьорнаут ше так,но дріфт на скуті happy

DIESELДата: Середа, 2009-04-22, 17:54 | Повідомлення # 20
Рядовой
купив я вже ризину...поставити було її проблематично..нарещі поставив...їздив 3 дні.потім бачу,що колесо спущене повністю.проблема в тому,що коли стоїть то не скускає...тільки починаю їхати і починає спускати!думаю,що проблема не в ризині..а в самому диску,бо я його вирівнював!хто щось може порадити?

serhiiДата: Середа, 2009-04-22, 19:35 | Повідомлення # 21
Подполковник
DIESEL, якшо сильно кривий диск можеш поставити камеру !!!

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

DIESELДата: Середа, 2009-04-22, 20:36 | Повідомлення # 22
Рядовой
та я ніби дивився він ніби й не кривий...але спускає..а можливо краще дати,щоб мені його вирівняли???хтось тут казав,що йому таке робили!

serhiiДата: Середа, 2009-04-22, 22:31 | Повідомлення # 23
Подполковник
DIESEL, Робили Олегу(Boss) коштуе 40 гр.детальніше питайся у нього !!!

ЖИТТЯ заради РУХУ !!!

DIESELДата: Понеділок, 2009-05-11, 13:56 | Повідомлення # 24
Рядовой
з*явилась нова проблемка в мене...перестав показувати спідометр!хтось знає із за чого він може не показувати????допоможіть пліз!

Shark43Дата: Понеділок, 2009-05-11, 14:28 | Повідомлення # 25
Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
трос тріснув

Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...

DIESELДата: Понеділок, 2009-05-11, 17:49 | Повідомлення # 26
Рядовой
та ніби дивився...це той трос,що йде до переднього колеса!вже розбирав дув через трос повітря проходить...якщо закрити один кінець, то не виходить...

IhoRДата: Понеділок, 2009-05-11, 19:09 | Повідомлення # 27
Полковник
та то пох шо входить-виходить повітря....в тебе трос який??чотирьохгранник на кінці там де в кришку тормозного барабана вставляється чи маленька вилка?

DIESELДата: Вівторок, 2009-05-12, 17:48 | Повідомлення # 28
Рядовой
не знаю..просто круглий трос входить в інший трос і все!

IhoRДата: Вівторок, 2009-05-12, 18:17 | Повідомлення # 29
Полковник
DIESEL, такого бути не може....ось:
Тросик спидометра

В статье автор привел пример того, как не имея под рукой оригинального тросика, он все же нашел выход, применив трос от автомобиля ВАЗ 2101 и конечно же смекалку.

Итак, эпопея с тросиком спидометра
Первый раз он у меня поломался ещё на гарантии. Поменяли, сказали - не был смазан, так что при покупке желательно на него посмотреть, хотя раз так много жалоб на тросик - мне кажеться, просто конструкция неудачная.
Второй раз сразу после зимы раскрутилась гайка, которая держит передний тормоз, и во время езды у меня заблокировало передний тормоз - соответственно, поломалась ручка тормоза, и вырвало с мясом этот самый тросик спидометра.

Дальше встал вопрос – менять или так и оставить, благо, этот тросик ни за что военное не отвечает. Оригинальных тросиков не было, посоветовали взять от хонды такт, но, честно говоря, не мерял, начались дожди и поехать на мотороллере под дождём в гаражи как-то не возникало желания, да и цена 70-80 грн. за запчасть, без которой скутер спокойно ездит и в которой нет никаких технических изысков, по-моему, очень завышена.
Оплётка тросика осталась целая, было решено восстановить её, а тросик пришлось искать методом тыка. В результате, по длине подошёл тросик от ВАЗ 2101 – «копейки», но в копеечном тросике – с обеих сторон четырёхгранники, а на скутере - та часть, которая вставляеться в колесо – вилка, хотя на той части, которая вставляется в спидометр - такой же точно четырёхгранник. Стоимость - 18 грн., ну что ж, за свои ошибки нужно платить.
Экспериментальным методом была подобрана ответная часть – идеально подходит ножка циркуля – на рисунке, ну или можно пофантазировать.

Мы взяли ключ от детской машинки - его легче потом обжать, отпилили ушко, а в оставшейся части сделали распил, надели на тросик и обжали - получилось, в общем, неплохо. Пока работает...

взяв на скутердайджест....ссилку на статтю лєнь шукати....

Повідомлення відредагував IhoR - Вівторок, 2009-05-12, 18:20

DIESELДата: Вівторок, 2009-05-12, 23:40 | Повідомлення # 30
Рядовой
в мене аналогічний тросік так,як на другій фотці...шайба йде під спідометр,а під колесо просто тросік...і всередині тросіка нічого нема.

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » допоможіть
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно