|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Як збильшити швидкисть |
| Клим | Дата: Субота, 2009-03-07, 17:45 | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Як що задне колесо поставити бильшого диаметру то швидкисть повинна збильшитись так-як збильшуеться радиус по видношенню до оси. Тобто теоретично навить як що поминяти шини з низькопрофильних на бильши, то швидкисть повинна збильшитись. [size=10][color=blue]
Спочатку була думка.
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Субота, 2009-03-07, 19:26 | Повідомлення # 2 |
 Подполковник
| на скількі на 1 км ! Шини коштують гроші ! Краще продай того китайця ШТОРМ 50 та шей 2т і візьми собі Хонду,Сузукі або Ямаху маленьку ! Рве як мае бути будеш задоволений ! Я так само мав RF похожа до Шторма нифыга неъздив а тільки влітав в ремонти ! Продав ! Взяв Хонду Такт автомат лапка потужний ривок я нею задоволений !
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Клим | Дата: Субота, 2009-03-07, 22:14 | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Вирахував як що поминяти колесо наприклад з 10 на 12,- то швидкисть повинна збильшитись щонайменьше на 7-8км. Що до Японського раритету, то 80-90% йде без документив або з недийстними доками, та й з запчастинами складнише. В загали по моих габаритах краще максискут,та й дружина любе зи мною прокататись, а японський максискут не по моий кишени.
Спочатку була думка.
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Субота, 2009-03-07, 22:29 | Повідомлення # 4 |
 Подполковник
| А ну в токому випадку можеш попробувати поставити більші колеса !
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: Неділя, 2009-03-08, 11:22 | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
Репутація: 2
| Quote Як що задне колесо поставити бильшого диаметру то швидкисть повинна збильшитись так-як збильшуеться радиус по видношенню до оси. Тобто теоретично навить як що поминяти шини з низькопрофильних на бильши, то швидкисть повинна збильшитись Логіка геніальна а ти не врахував що збільшеться навантаження на редуктор який і без того не є досить надійним Сумніваюсь шо воно дасть прибавку в швидкості (ти нагадав мені мене тільки я замінив зірочку на ямаховську з більшими зубцями на колишньому мопеді , прибавку в швидкості вдчув на кілометрів 15 але з двома швидкість впала в двоє і розгін також притому що в мене були передачі ) А в твому випадку щоб розігнатись будеш від землі відштовуватись
Жити заради того щоб їхати , їхати заради того щоб жити
|
| |
|
| |
| Клим | Дата: Неділя, 2009-03-08, 18:48 | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Все це вирно. Тильки миж скриньою передач и вариатором иснуе де яка ризниця.
Спочатку була думка.
Повідомлення відредагував Клим - Неділя, 2009-03-08, 18:49 |
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Неділя, 2009-03-08, 19:30 | Повідомлення # 7 |
 Полковник
| Клим, пиши нормально,з розділовими знаками....а то голову можна зламати...
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: Неділя, 2009-03-08, 20:18 | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| Quote Все це вирно. Тильки миж скриньою передач и вариатором иснуе де яка ризниця. Існує і велика от тільки ця різниця іде в пользу передач як і по динаміці так і по швидкості А в твому випадку я б радив просто поміняти поршневу на 70 коштує дешефо мануалів в неті куча як її ставити , і кілометрів з 80 твій скутерець побіжить
|
| |
|
| |
| Клим | Дата: Неділя, 2009-03-08, 20:25 | Повідомлення # 9 |
 Сержант
| В мене лебтоп без укр тексту и клавиатура- латинь. Сам тут голову ломаю. Так шо вибачайте. Що е то е.  Додано (2009-03-08, 20:25) --------------------------------------------- Дякую на доброму слови. Тильки та поршнева-70,-вона до 2т двигунив теж е?
Спочатку була думка.
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Неділя, 2009-03-08, 20:30 | Повідомлення # 10 |
 Подполковник
| Quote (Клим) Тильки та поршнева-70,-вона до 2т двигунив теж е? Поршнева ё навіть 100 +.Але зараз яб нерадив розбирати мотор,докі процюё до мотора не лізь,в тебе ше заводська збірка,стандартний оригінальний циліндр ! от коли впаде компресія тоді !
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: Неділя, 2009-03-08, 20:56 | Повідомлення # 11 |
 Лейтенант
| Quote Тильки та поршнева-70,-вона до 2т двигунив теж е? Поршневі до любих моторів є зайти на бегемото там вибір величезний китайці в цьому преуспіли Quote Поршнева ё навіть 100 +.Але зараз яб нерадив розбирати мотор,докі процюё до мотора не лізь,в тебе ше заводська збірка,стандартний оригінальний циліндр ! от коли впаде компресія тоді ! ТИ помиляєшся сотки під такий скутер немає є ще 82 але там вже треба клапана ставити більші та й навантаження на колінвал велике для китайців 70 сама золота середина А я б радив поміняти поршневу чекати поки кольця загнуться або впаде компрасія можна довго а кататись хочеться вже , та й в будові 4 тактного мотора з приводом клапанів толкателем немає нічого важкого Заміна поршневої займає відсили дві години найбільше треба намучитись з зняттям поршня з пальця там треба відтягнути спеціальне колечко , із натяганням ланса на зірочку приводу клапанів там треба чітко по мітках виставити ) А як щось не понравиться стару пошневу з циліндром завжди можна на місце покласти
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Неділя, 2009-03-08, 21:07 | Повідомлення # 12 |
 Подполковник
| Lord_if, все одно ніхто (крім мене ))))) ! ) так не збере двигун як заводська збірка ! Двигуни збирають комп"ютери,проходить діагностика !
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Lord_if | Дата: Неділя, 2009-03-08, 21:19 | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
| serhii, Сам багацько скутерів складав та й досі бігають не кашляють саме головне щоб руки з потрібного місця росли а все остальне то фігня
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Неділя, 2009-03-08, 21:23 | Повідомлення # 14 |
 Подполковник
| Quote (Lord_if) головне щоб руки з потрібного місця росли Ти правий якщо робити то робити на совість, і продумувати добре ! Тоді техніка буде бігала !
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Клим | Дата: Неділя, 2009-03-08, 21:59 | Повідомлення # 15 |
 Сержант
| От прииду до дому в маю, обовязково займусь вдосконаленням свого апарату. 70- на ньому вижимав,як що спидометр не бреше. Просто , думав,що вид збильшення обйему збильшуеться потужнисть. А за рахунок чого повинна збильшитись швидкисть?
Спочатку була думка.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|