|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Акумулятор |
| ggarry | Дата: Субота, 2009-02-07, 19:26 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
| Нині пригріло сонечко і вирішив я дирчика оживити. Акумулятор був зняти після закінчення сезону, заряджений повністю зберігався в сухому теплому темному місці (під робочим столом вдома). Перед установкою я аккум дозарядив, поставив на скут і отримав облом. Стартер не крутить, втягуюче реле лиш клацає. Короче, акум вмер. Скут правда завівся з кіка, але це не вихід. Чи має хтлсь з присутніх досвід заміни на щось подібне наше, щоб не купувати за дикі гроші кетайське гімно на 1-2 сезони. Типу щось від Яви-Восхода-і.т.д. Має бути кислотна батарея на 12 В, більше 6 А/г, щоб встало на штатне місце. Якщо я щось нашукаю, то відпишу, та все ж сподіваюсь що цей етап вже кимось пройдений.
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Понеділок, 2009-02-09, 17:09 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| В мене подібна, ситуація, правда я свій недозаряжав, плануюю купити новий. Восени був в знайомого акумуляторщика: Електроліт на місці, густина норм. Пластини досягають трошки 1/3 висоти банячків - як висновок, малий строк служби такого акума. Порада: купувати акум з білого пластику (на просвіт видно висоту пластин). 2-й варіант зєднати 2-ва 6-ти вольтові акуми від воєнного (шахтарського) ліхтаря, навесні сам піду на Торпедо шукати, вийде дешевше і надійніше. Все таки втчизняні якуми кращі в десятки від китайських.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: Четвер, 2009-02-12, 01:26 | Повідомлення # 3 |
|
Лейтенант
Репутація: 0
| A який в тебе скутер, акум? В мене суза всю зиму простояв на дворі (разом з акум.) я ще не виїзджав, але недавно пішов включив запалювання, поморгав стопом, побібікав - ніби живий. Тай взагалі ніколи з цим проблем немав, заведу з кіка кілька КМ і заряд в нормі.
Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Четвер, 2009-02-12, 14:22 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| доречі!власникам сузукі летс!не їздіть без акумулятора!!!у вас функцію подачі іскри виконує акумулятор!!!якщо без нього то іде дуже великий перепад току і може згоріти комутатор!!!було багато таких випадків!!!тому майте на увазі
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: П`ятниця, 2009-02-13, 00:37 | Повідомлення # 5 |
|
Лейтенант
| Дякую за корисну інфу.
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Четвер, 2009-03-12, 23:07 | Повідомлення # 6 |
 Подполковник
| Братва ! Підскажіть ! В свою Хондочку вставив новий акамулятор фірми GEXIN ( вмене гідравлічка лапка бере багато електрики ) Тиждень навіть менше заводився все добре з півоберта,їздив ставив на лапку все як мало бути.В один день зранку завів ше добре,крутив люкс ! Потім в той самий день завожу,чую шось ёлі-ёлі схватив ( думав шо шось почулось ) потім знов Ёлі-крутанув ! потім став навіть немаё сили прокрутити ! повороти ёлі світять сигнал слабий ! Я розумію шо треба зарядити ! Але чому генератор не заряжае ?
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| kmmlviv | Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 04:25 | Повідомлення # 7 |
 Рядовой
| lдо Сергія: заміряй на проацюючому скут.скільки йде вольт і зроби замір між ген.( - )І РАМОЮ ЧИ Є ВТРАТИ,АБО ПІДЇДЬ НА ЗЕЛЕНУ (АВТАРИНОК) ДО АВТОАКУСТИКІВ І ПОПРОСИ ЮРКА ,ВІН ПРОМІРЯЄ, СКАЖИ ЩО Я ПРоСИВ.через погану масу може бути недозаряд.
все так не буде...
Повідомлення відредагував kmmlviv - Субота, 2009-03-14, 00:38 |
| |
|
| |
| Ivka | Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 11:05 | Повідомлення # 8 |
 Рядовой
| простіш за все купити акум гелевий, які в UPS стоять... я собі купила і ніяких проблем... але якщо скут долго стоїть, то акум знімаю, бо його повністю розряджати неможна, а так вже з літа на ньому. і місця менше займає..
|
| |
|
| |
| Клим | Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 18:47 | Повідомлення # 9 |
 Сержант
| Спочатку перевир чи йде зарядка на акум. Який струм. Як-що йде, то проблема в акуми.\До речи як що акум бильшои емкости ниж оригинал, генератору може бракувати сили струму на його повноцинну зарядку./ Ну и звичайно перевирити проводку вид генератора до акумулятора. Може десь коротити \стерта изоляция\\зипсована клема\и т.д.
Спочатку була думка.
Повідомлення відредагував Клим - П`ятниця, 2009-03-13, 18:54 |
| |
|
| |
| serhii | Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 19:16 | Повідомлення # 10 |
 Подполковник
| Quote (Ivka) простіш за все купити акум гелевий, які в UPS стоять... я собі купила і ніяких проблем... але якщо скут долго стоїть, то акум знімаю, бо його повністю розряджати неможна, а так вже з літа на ньому. і місця менше займає.. Як це гелевий ? Скількі він коштуё,і де продаються !?
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Flaer | Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 20:08 | Повідомлення # 11 |
 Майор
| а де знаходиться гінератор і як він виглядає!бо я ше не зовсім розібрався в свому скутері!
вєтєр в харю а я шпарю
|
| |
|
| |
| Клим | Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 21:37 | Повідомлення # 12 |
 Сержант
| Гелевий акум як правило менш потужный ниж кислотний, його перевага тильки в тому,що вин якби суцильний,тобто туда ничого не заливаеться,там нема нияких пробок,як велика пластикова батарейка, яка не боиться струсив та перевертив. в ньому також не сипляться пластини,як це бувае з кислотними. Але як що поривняти з якистним кислотним акумом,то кислотний потужниший и як що за ним доглядати як слид, то термин працездатности в нього довший.  Додано (2009-03-13, 21:37) --------------------------------------------- http://ru.wikipedia.org/wiki....A%D0%B0 Quote (Flaer) а де знаходиться гінератор і як він виглядає!бо я ше не зовсім розібрався в свому скутері!
Спочатку була думка.
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: П`ятниця, 2009-03-13, 22:50 | Повідомлення # 13 |
 Полковник
| Quote (Flaer) а де знаходиться гінератор і як він виглядає!бо я ше не зовсім розібрався в свому скутері! RTFM
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: Субота, 2009-03-14, 01:27 | Повідомлення # 14 |
|
Лейтенант
| serhii, розкажу тобі шо в мене було: знімав пластик, а коли збирав сідушкою перетиснув проводок, був схожий результат. Перевір проводку чи десь не перебито.
|
| |
|
| |
| BOSS | Дата: Субота, 2009-03-14, 17:19 | Повідомлення # 15 |
 Лейтенант
| можливо в тебе реле-регулятор згорів...
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|