Create site free
Документы/права на скутер (5) - Обмін досвідом - Цікаві питання - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Вівторок, 2012-02-07, 12:19
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 5 з 5«12345
Модератор форуму: Shark43 
Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Документы/права на скутер (Законодательно-правовая сторона "скутеризма" ;))
Документы/права на скутер
SiruSДата: Неділя, 2010-08-01, 02:14 | Повідомлення # 61
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Статус: Offline
знакомый ставил дельту на учет - вынесло порядка 1000 грн и почти недели беганины то в мрео, то в даи.
надо самому еще наведаться и посмотреть сколько это получаеться. всеравно дио надо на учет поставить Оо

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

ElvisДата: П`ятниця, 2010-08-13, 09:36 | Повідомлення # 62
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
Quote (Erni)
Народ хто знає в талрон вписують якийст номер (рами чи двигуна)? Бо помоєму на двигунах вибито тільки тип в мене А148, а на рамі код моделі CA1KA.

В новий техпаспорт при реєстрації вписують і номер рами і номер двигуна. Під час експертизи в МРЕВ вони подивляться самі і допоможуть вписати.

Спаси Господи всех, кто сегодня в пути!!!

ErniДата: Субота, 2010-08-14, 19:33 | Повідомлення # 63
Лейтенант
Elvis, я не то мав на увазі. Просто в більшості скутерів однієї моделі ці номера одинакові.

Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.

Повідомлення відредагував Erni - Субота, 2010-08-14, 19:35

ElvisДата: Середа, 2010-08-18, 14:19 | Повідомлення # 64
Сержант
Quote (Erni)
Elvis, я не то мав на увазі. Просто в більшості скутерів однієї моделі ці номера одинакові.

Марка двигуна (в однакових моделях) однакова, але далі їде 5-6 значний номер, та сама ситуація із рамою.

Додано (2010-08-18, 14:19)
---------------------------------------------
Зареєстрував свій Lead, три дні біганини + 670 грн. Фактично черг не має, тільки каса на оплату рахунків (від 20хв. до 1 год).

Повідомлення відредагував Elvis - Середа, 2010-08-18, 15:05

VeberДата: Середа, 2010-08-18, 23:26 | Повідомлення # 65
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Quote (Elvis)
Фактично черг не має, тільки каса на оплату рахунків (від 20хв. до 1 год).

Це як пощастить, в який день. Інколи до якогось бариги в погонах хоч і черги нема, а декілька годин довелося стояти. І після того ще й на лапу довелося дати, бо інакше ще декілька днів би ганяв.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

ElvisДата: Четвер, 2010-08-19, 09:36 | Повідомлення # 66
Сержант
В любому випадку не треба тягнути, всеодно прийдеться реєструвати, якщо хочимо розпочати на скутері наступний сезон, а чим далі - народ заворушиться і будуть черги.
Хочу зауважити, що на даний час в МРЕВ акція, для тих в кого не має навіть талону, скутер реєструють без проблем.
Паралельно зі мною проводили реєстрацію: дівчина на Вайпері, мужчина на Априлиї, Чоперист та був один Спорт!

Повідомлення відредагував Elvis - Четвер, 2010-08-19, 09:43

K_RomanДата: Понеділок, 2011-04-04, 22:47 | Повідомлення # 67
Сержант
хтось має незарєстрований скут??7 я бачив в брюхах їздять без номерів. хто шо може сказати? штрафують чи ні???

SiruSДата: П`ятниця, 2011-04-08, 00:10 | Повідомлення # 68
Генерал-лейтенант
я. мой малый ездит на моей дио - нетрогали.
есть информация, что регистрацию заморозили, а те, кто не поставили скутера на учет - могут ездить по талонам. как долго такое продлиться - неизвестно.
чего вообщем то и следовало ожидать )

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

ElvisДата: Субота, 2011-05-21, 14:30 | Повідомлення # 69
Сержант
Quote (SiruS)
я. мой малый ездит на моей дио - нетрогали.
есть информация, что регистрацию заморозили, а те, кто не поставили скутера на учет - могут ездить по талонам. как долго такое продлиться - неизвестно.
чего вообщем то и следовало ожидать )
Неправда! Никто ничего не замораживал, регу проводят с 01.07.2010 по сегодняшний день, никаких заморозок и отморозок не было. Скуты до объемом двигателя до 50 сс регить нужно будет по любому! Никуда мы от этого не денемся, с правами тоже самое. То что вас никто из робокопов не трогает - ничего еще не означает.
Упрощенную регистрацию продлили до 01.07.2011 http://www.moto.com.ua/news.php?id=1382&page=1
Но регу в целом никто не отменял!
И лично от меня: до 01.07.2011 дяди в погонах будут вести себя хорошо, а после этой дати все скуты без табличек на заднем крыле поедут на красивом эвакуаторе, и скорее вы их больше не увидите. Кто желает проверить сию ситуацию - не в коем случае не регистрируйте скут!
Неужели 600-800 грн. дороже вам чем ваш верный железный конь? Если да, тогда вы его не достойны!!! ИМХО

SiruSДата: Субота, 2011-05-21, 20:53 | Повідомлення # 70
Генерал-лейтенант
платить четвертую часть стоимости скутера за регистрацию - считаю глупым занятием.
было бы 250-350 как обещали - было бы терпимо и никто бы не возникал.

ElvisДата: Неділя, 2011-05-22, 00:50 | Повідомлення # 71
Сержант
Quote (SiruS)
платить четвертую часть стоимости скутера за регистрацию - считаю глупым занятием.

а я считаю глупым занятием ходить на слеты пешком...хотя это дело сугубо личное. cool
Пы.Сы. Считал должным поставить в известность Львовских владельцев скутов. Лично я зарегил скут еще в июле 2010 года, и не парю себе голову. Как писал выше 670 грн. (по минимуму минингита), а могло быть и дешевле, просто хотел сразу и уже.
Быть или не быть - решать конечно же каждому.
Удачи!!!

Форум » Цікаві питання » Обмін досвідом » Документы/права на скутер (Законодательно-правовая сторона "скутеризма" ;))
Сторінка 5 з 5«12345
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно