|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Документы/права на скутер |
| SiruS | Дата: Неділя, 2010-08-01, 02:14 | Повідомлення # 61 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
Статус: Offline
| знакомый ставил дельту на учет - вынесло порядка 1000 грн и почти недели беганины то в мрео, то в даи. надо самому еще наведаться и посмотреть сколько это получаеться. всеравно дио надо на учет поставить Оо
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 09:36 | Повідомлення # 62 |
 Сержант
Група: Реальні
Репутація: 0
| Quote (Erni) Народ хто знає в талрон вписують якийст номер (рами чи двигуна)? Бо помоєму на двигунах вибито тільки тип в мене А148, а на рамі код моделі CA1KA. В новий техпаспорт при реєстрації вписують і номер рами і номер двигуна. Під час експертизи в МРЕВ вони подивляться самі і допоможуть вписати.
Спаси Господи всех, кто сегодня в пути!!!
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: Субота, 2010-08-14, 19:33 | Повідомлення # 63 |
|
Лейтенант
| Elvis, я не то мав на увазі. Просто в більшості скутерів однієї моделі ці номера одинакові.
Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.
Повідомлення відредагував Erni - Субота, 2010-08-14, 19:35 |
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Середа, 2010-08-18, 14:19 | Повідомлення # 64 |
 Сержант
| Quote (Erni) Elvis, я не то мав на увазі. Просто в більшості скутерів однієї моделі ці номера одинакові. Марка двигуна (в однакових моделях) однакова, але далі їде 5-6 значний номер, та сама ситуація із рамою. Додано (2010-08-18, 14:19) --------------------------------------------- Зареєстрував свій Lead, три дні біганини + 670 грн. Фактично черг не має, тільки каса на оплату рахунків (від 20хв. до 1 год).
Повідомлення відредагував Elvis - Середа, 2010-08-18, 15:05 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2010-08-18, 23:26 | Повідомлення # 65 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Quote (Elvis) Фактично черг не має, тільки каса на оплату рахунків (від 20хв. до 1 год). Це як пощастить, в який день. Інколи до якогось бариги в погонах хоч і черги нема, а декілька годин довелося стояти. І після того ще й на лапу довелося дати, бо інакше ще декілька днів би ганяв.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Четвер, 2010-08-19, 09:36 | Повідомлення # 66 |
 Сержант
| В любому випадку не треба тягнути, всеодно прийдеться реєструвати, якщо хочимо розпочати на скутері наступний сезон, а чим далі - народ заворушиться і будуть черги. Хочу зауважити, що на даний час в МРЕВ акція, для тих в кого не має навіть талону, скутер реєструють без проблем. Паралельно зі мною проводили реєстрацію: дівчина на Вайпері, мужчина на Априлиї, Чоперист та був один Спорт!
Повідомлення відредагував Elvis - Четвер, 2010-08-19, 09:43 |
| |
|
| |
| K_Roman | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 22:47 | Повідомлення # 67 |
|
Сержант
| хтось має незарєстрований скут??7 я бачив в брюхах їздять без номерів. хто шо може сказати? штрафують чи ні???
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 00:10 | Повідомлення # 68 |
 Генерал-лейтенант
| я. мой малый ездит на моей дио - нетрогали. есть информация, что регистрацию заморозили, а те, кто не поставили скутера на учет - могут ездить по талонам. как долго такое продлиться - неизвестно. чего вообщем то и следовало ожидать )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Субота, 2011-05-21, 14:30 | Повідомлення # 69 |
 Сержант
| Quote (SiruS) я. мой малый ездит на моей дио - нетрогали. есть информация, что регистрацию заморозили, а те, кто не поставили скутера на учет - могут ездить по талонам. как долго такое продлиться - неизвестно. чего вообщем то и следовало ожидать ) Неправда! Никто ничего не замораживал, регу проводят с 01.07.2010 по сегодняшний день, никаких заморозок и отморозок не было. Скуты до объемом двигателя до 50 сс регить нужно будет по любому! Никуда мы от этого не денемся, с правами тоже самое. То что вас никто из робокопов не трогает - ничего еще не означает. Упрощенную регистрацию продлили до 01.07.2011 http://www.moto.com.ua/news.php?id=1382&page=1 Но регу в целом никто не отменял! И лично от меня: до 01.07.2011 дяди в погонах будут вести себя хорошо, а после этой дати все скуты без табличек на заднем крыле поедут на красивом эвакуаторе, и скорее вы их больше не увидите. Кто желает проверить сию ситуацию - не в коем случае не регистрируйте скут! Неужели 600-800 грн. дороже вам чем ваш верный железный конь? Если да, тогда вы его не достойны!!! ИМХО
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Субота, 2011-05-21, 20:53 | Повідомлення # 70 |
 Генерал-лейтенант
| платить четвертую часть стоимости скутера за регистрацию - считаю глупым занятием. было бы 250-350 как обещали - было бы терпимо и никто бы не возникал.
|
| |
|
| |
| Elvis | Дата: Неділя, 2011-05-22, 00:50 | Повідомлення # 71 |
 Сержант
| Quote (SiruS) платить четвертую часть стоимости скутера за регистрацию - считаю глупым занятием. а я считаю глупым занятием ходить на слеты пешком...хотя это дело сугубо личное. Пы.Сы. Считал должным поставить в известность Львовских владельцев скутов. Лично я зарегил скут еще в июле 2010 года, и не парю себе голову. Как писал выше 670 грн. (по минимуму минингита), а могло быть и дешевле, просто хотел сразу и уже. Быть или не быть - решать конечно же каждому. Удачи!!!
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|