|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Документы/права на скутер |
| FOX | Дата: Понеділок, 2009-09-07, 15:33 | Повідомлення # 16 |
 Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| Невеликий репортаж про права категорії А1 від інтера: http://video.online.ua/101320/
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Bond | Дата: Середа, 2009-09-09, 21:32 | Повідомлення # 17 |
 Майор
| відкриввчора категорію А -1000 грн я офігів
|
| |
|
| |
| scorpion_vp | Дата: Субота, 2009-09-12, 10:37 | Повідомлення # 18 |
 Подполковник
| Зареєстував свій і відкрив кат.А. Разом вийшло 300$
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 10:20 | Повідомлення # 19 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Bond, а в тебе до того ще якась категорія була відкрита???
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| Sasha | Дата: Понеділок, 2009-12-07, 10:08 | Повідомлення # 20 |
|
Рядовой
| Десь минулого тижня по телевізору виступа головний гаїшник і говорив, що реєстрацію і права переносять ще на 9 місяців. Я, особисто не бачив, мені це розповіли. Хто що може сказати по цьому?
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Понеділок, 2009-12-07, 13:03 | Повідомлення # 21 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| этого и следовало ожидать, в нашей стране ничего вовремя не делаеться. вспомним про строки введения контрактной армии ) подтверждения пока не нашел, продолжаем искать.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Sasha | Дата: Середа, 2009-12-09, 10:49 | Повідомлення # 22 |
|
Рядовой
| Статтю знайшов таку http://focus.ua/auto/84879
Повідомлення відредагував Sasha - Середа, 2009-12-09, 10:50 |
| |
|
| |
| Erni | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 02:51 | Повідомлення # 23 |
|
Лейтенант
| Типу можна кататись на не зареєстрованому і не переживати до літа??? Чи шо???
Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 12:21 | Повідомлення # 24 |
 Генерал-майор
| Шось типу того, бо навіть якшо б ти і захотів його зареєструвати, тебе пошлють ..., нема ше законної процедури оформлення
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 14:14 | Повідомлення # 25 |
|
Лейтенант
| sashanova, незнаю на рахунок процедури реєстрації, але в нас на Івано-Франківщині за це серйозно взувають, десь 40-60% скутерів зареєстровані (50-ки)
Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Субота, 2010-01-09, 01:00 | Повідомлення # 26 |
 Генерал-майор
| Erni, У вас за це і раніше взували , і ше в деяких регіонах, бо це було рішення органів влади місцевого самоврядування, а на загальнодержавному рівні це хотіли зробити з 01.01.2010, але не все так просто в нашому зоопарку Рішення прийняли а механізм реалізації не розробили, клоуни....
|
| |
|
| |
| BOSS | Дата: П`ятниця, 2010-01-22, 16:43 | Повідомлення # 27 |
 Лейтенант
| ну так коли вводять реєстрацію скутерів і права?доречі категорія А і А1 з 16 років?
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: П`ятниця, 2010-01-22, 22:04 | Повідомлення # 28 |
 Полковник
| Quote (BOSS) ну так коли вводять реєстрацію скутерів і права?доречі категорія А і А1 з 16 років? Якщо нічого не поміняють то до липня потрібно зареєструвати. Так, категорія А і А1 з 16 років. П.С. Зійде сніг сам буду пробувати реєструвати свої коники.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| BOSS | Дата: Субота, 2010-01-23, 00:29 | Повідомлення # 29 |
 Лейтенант
| а скільки коштує та вся процедура з реэстрацією?і якшо в мене буде відкрита кат. А то я зможу їздити на скутері без А1?і взагалі як на ці 2 категорії здається на права ,бо я шось неможу то собі уявити...
|
| |
|
| |
| tyxanton | Дата: Четвер, 2010-01-28, 10:05 | Повідомлення # 30 |
|
Майор
Репутація: 1
| Уривок з інтервю одного інтернет видання з начальником Департаменту ДАІ Украини Сергієм Коломійцем: Когда начнут регистрировать скутеры, а у их водителей – проверять права? Коломиец : Согласно действующему законодательству двухколесные транспортные средства с объемом двигателя до 50 см куб. подлежат государственной регистрации с 1 января 2010 года. Процедуру постановки на учет такой техники мы готовы осуществлять уже сейчас, но ясно, что большинство ее владельцев появится в МРЭО только весной, когда сойдет снег. В ГАИ принято решение в первом полугодии 2010-го бывшие в употреблении мопеды и скутеры регистрировать без документов, подтверждающих факт их покупки. Главное, чтобы эти ТС не числились в угоне и не имели поддельных или уничтоженных номеров агрегатов. Но это касается только старой техники – скутеры, выпущенные в 2009-2010 годах, будут ставить на учет только при наличии данных документов. Мопеды и скутеры внесут во всеукраинскую базу данных транспортных средств. Планируется, что вся процедура постановки на учет обойдется владельцам примерно в 100 грн. Экономию на регистрации мы собираемся осуществить за счет более дешевых, чем на автомобили и мотоциклы, номерных знаков и техпаспортов: вместо пластиковых свидетельств о регистрации будут выдаваться бумажные документы – временные регистрационные талоны, а номер для скутеров и мопедов будет небольшим – еще меньше, чем для мотоциклов.
Viper Cruiser 250
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|